Panu Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 (edited) Twój nick: Ajs Wiek: 23 Link do GameTrackera: Klik Mikrofon [TAK/NIE]: Tak Znajomość AMXX [0-10]: Sugerując się skalą znajomości AMXX, wynika że 10 (potrafię w małym stopniu edytować pluginy). Dlaczego ty?: Chciałbym wesprzeć ludzi odpowiedzialnych za serwer, by jak najdłużej cieszył się taką frekwencją, jaką cieszy się do tej pory. Dodatkowo jeśli miało by to wesprzeć moją kandydaturę. Prowadziłem klika lat temu własne serwery oraz fora, między innymi Fantasy-skill, OnlyShot. Platforma [STEAM/NONSTEAM]: STEAM Czy zapoznałeś się z warunkiem na admina i spełniasz je w 100%?: Jak najbardziej zapoznałem się z warunkami. Spełniam je oczywiście aktywność na forum będzie nadal podciągana ku górze. Pozdrawiam Edited June 22, 2017 by Ajs MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Jestem na Tak. Spełnia wymagania gra dużo. Dałbym mu szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts