Michal1999 Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Witam, Nie mogę uruchomić csa po włączeniu na steam wyskakuje mi komunikat: Couldn't find Cmd_TokenizeSring pointer. Csa odinstalowałem i zainstalowałem i nic. Może ktoś będzie w stanie pomóc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) 1 minutę temu, I Klaaaudia napisał: Reinstal był robiony?? Tak Ogólnie sprawa sie odnosi do jakiegoś protectora v4 Edited June 22, 2017 by Michal1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Jakiego masz windowsa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) Teraz, Futuba napisał: Jakiego masz windowsa ? 7 home premium Teraz dałem sprawdź spójność plików i wyskakuje komunikat: failed to initialize authentication interface. Exiting... Edited June 22, 2017 by Michal1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Ok, w takim razie zrob tak : Wylacz Steama>Wcisnij klawisz WIN + r> wpisz regedit> i usun folder VALVE. Lokalizacje masz pokazana na ssie, tylko niczego innego nie usuwaj Daj znac czy dziala, bo zazwyczaj czyszczenie rejestru steama pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) 6 minut temu, Futuba napisał: Ok, w takim razie zrob tak : Wylacz Steama>Wcisnij klawisz WIN + r> wpisz regedit> i usun folder VALVE. Lokalizacje masz pokazana na ssie, tylko niczego innego nie usuwaj Daj znac czy dziala, bo zazwyczaj czyszczenie rejestru steama pomaga Usunąłem plik valve z user nie pomogło komunikat ten sam Czy jest coś co na pewno pomoże przeinstalowanie całego steama na inny dysk? Włączyłem csa na steamie przy otwartym piracie czy przez to może być jakiś problem? Edited June 22, 2017 by Michal1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 22, 2017 Support Admin Report Share Posted June 22, 2017 Zresetuj kompa... Tak to jest, jak po grze na NS próbujesz na steama wbić. Powinno pomóc. Michal1999 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 4 minuty temu, Roni napisał: Zresetuj kompa... Tak to jest, jak po grze na NS próbujesz na steama wbić. Powinno pomóc. Nie pomogło dalej ten sam komunikat: Couldn't find Cmd_TokenizeSring pointer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Godzinę temu, Michal1999 napisał: Usunąłem plik valve z user nie pomogło komunikat ten sam Czy jest coś co na pewno pomoże przeinstalowanie całego steama na inny dysk? Włączyłem csa na steamie przy otwartym piracie czy przez to może być jakiś problem? Nie miales usuwac pliku tylko caly folder Valve z rejestru. Zrob spojnosc plikow. Michal1999 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) Teraz, Futuba napisał: Nie miales usuwac pliku tylko caly folder Valve z rejestru. Zrob spojnosc plikow. Usunałem cały folder valve z rejestru, spójność za każdym razem pokazuje mi 2 pliki niezgodne, a csa odinstalowałem i zainstalowałem od nowa. Może to wynika z tego że nie jest na dysku C? Edited June 22, 2017 by Michal1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted June 22, 2017 Report Share Posted June 22, 2017 Jeżeli masz ns'a i steam'a, to usuń ns i powinno działać, miałem ten sam problem i mi pomogło. Michal1999 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1999 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 (edited) Odinstalowanie całego steama i przeniesienie go na dysk c pomogło, dziękuje wszystkim za poświęcony czas i chęć pomocy do zamknięcia Edited June 22, 2017 by Michal1999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 22, 2017 Support Admin Report Share Posted June 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts