Dziekizawspolnelata Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Wzór: Twój nick na serwerze:SUPERBOHATERKA! Wiek: OD KILKU LAT GORĄCA 18 Mutacja głosu:NIE DOTYCZY Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/SUPERBOHATERKA!/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: ADMINOWAŁAM JUZ NA 6 SERWERACH, COS TAM SIĘ WIE Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: wkurza mnie to, gdy siedzą przez całe rundy na respie i nie reagują na nic, albo jak jakiś dzieciak drze się do mikro albo wyzywa innych, gram w godzinach, kiedy nie zawsze jest admin więc może trochę pomogę? albo te pozajmowane specty... Posiadasz działający mikrofon:tak ale mam głos jak 10 letni chłopiec Kontakt (GG / Steam):Steam ID:TEAM_0:1:44413747 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: posty są, na forum juz trochę jestem, adminowałam kilka lat, warnów nie mam, na serwerze gram juz ze 3 miesiące, dojrzałośc emocjonalna chyba nienajgorsza, steam jest, 16 ukończone, regulaminy przyswojone *Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych. Aczkolwiek jeśli masz gest możesz rzucić groszem na serwer, zawsze się przyda. Wymagania: 1. Aktywność na forum: 5h, 10postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów. 2. Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu. 3. Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna. 4. Platforma STEAM i ukończone 16 lat. 5. Znajomość oraz akceptacja regulaminu forum i admina Czarna. and Puchaty 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 +Gt w porządku ( nie licząc dni pracy) +znana +kulturalna +ogarnięta osoba +pisze na steam w razie problemów Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Również na tak + GT dobre + Bardzo miła + Steam + Duże doświadczenie Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Wymagania spełnione, jest aktywna i kulturalna a faktycznie czasami brakuje kogoś aby pogonił z respa czy zajął się lemingami, także jestem na T A K Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arenik Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Adminów potrzeba, z tego co przebywałem z tobą na serwerze, wydajesz się ogarnięta - nie było z tobą żadnych problemów. + Wiek odpowiedni. + Jedyne co bym poprawił, to zamiast siedzieć w jeden dzień ponad 300 minut, rozłożyłbym to na "raty", żeby jednak codziennie mieć kontakt z serwerem (chyba, że praca/szkoła Ci na to nie pozwala). Podsumowując, jestem na TAK Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Co tu dużo pisać... wszystko na plus, nie ma się do czego przyczepić Również na TAK! Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 27 minut temu, arenik napisał: Adminów potrzeba, z tego co przebywałem z tobą na serwerze, wydajesz się ogarnięta - nie było z tobą żadnych problemów. + Wiek odpowiedni. + Jedyne co bym poprawił, to zamiast siedzieć w jeden dzień ponad 300 minut, rozłożyłbym to na "raty", żeby jednak codziennie mieć kontakt z serwerem (chyba, że praca/szkoła Ci na to nie pozwala). Podsumowując, jestem na TAK W związku z moją pracą nie mam możliwości tak tego rozłożyć. Czasem nie ma mnie dobę albo dłużej w domu więc nie mam szans pograć, czasem mamy taka tabakę że nawet nie miałabym sił włączyć laptopa dlatego nadrabiam w inne dni na szczęście największe imprezy mamy w pracy w weekendy, kiedy inni admini mają wiecej czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Wypadałoby tego ćwoka opiekuna zaprosić do znajomych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Wszystko co trzeba zostalo juzja wymienione wiec to chyba czysta formalnosc =) jak najbardziejTak Link to comment Share on other sites More sharing options...
W szoku Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Widze Każdy powyjadał mi wszystkie słowa i nie mam co napisać no ale co dużo mówić jak widać wszystko na Tak tylko luki w GT ale każdy ma swoje możliwości bycia na serwerze i przyczyny które dotyczą ich braku także jeszcze jedno wielkie TAK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyaanisquatsi Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 (edited) Również na tak! Widywałem na serwerze. Aktywna, służy pomocą. Mikrofon sprawny, ale z Twoim głosem faktycznie było coś nie tak Gametracker Nie masz mutacji, ale siła wyższa . Kulturka jest. Nie wiem co musielibyście zrobić, aby jej nie przyjąć :x. Powodzonka! Edited June 21, 2017 by Koyaanisquatsi jesu, fatalny błąd xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
мιℓєикα . Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Jestem na tak , wymagania spełnia i podanko przekonuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat ^_^ Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Na Tak +amx +stema +doswiadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Pewnie że tak + jest hot 18 + Spoko dziołcha + kultura + steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 (edited) 5 godzin temu, Koyaanisquatsi napisał: Nie wiem co musielibyście zrobić, aby jej nie przyjąć :x. Musielibyśmy odrzucić podanie, ot co! Godzinę temu, DG1234 napisał: + jest hot 18 2x starsza od Ciebie, zły trop 16 godzin temu, Justa napisał: czy zajął się lemingami Polecę Adamowi, żeby się Tobą zajął. @SUPERBOHATERKA! Przyjmij zaproszenie od Czarnej - będziecie tutaj wymarzonym duetem dziewczyn. Taką przynajmniej mam nadzieje. Edited June 21, 2017 by kuchy DG1234 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts