TYTANOWY JANUSZ Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Nick:TYTANOWY JANUSZ Wiek:16 Mutacja:TAK Mikro:NIE POSIADAM W TYM MOMENCIE Link do GT:http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.121:27015 Znajomość amxx (0-10):/6/10 Steam / Nonsteam:Steam Dlaczego Ty?Ponieważ gram codziennie robię często nocki i muszę ja zawszę ogarniać admina w nocy jak ktoś lata odpalony Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera?Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouStee Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 (edited) Na wielkie NIE. Obrażasz mnie.. Podważasz moje decyzję Forum leży Spamisz mi ciągle na [email protected] , że każdy kto Cie zabije ma cheaty, a kiedy mówię Ci , że czysty to piszesz skargi durne. A kiedy kazałem Ci demko dać na forum bo ktoś haxował pytałeś się gdzie to demko masz ( Sam nagrywałeś). Koleś nawet gt nie umiesz się obsłużyć link: http://www.gametracker.com/player/TYTANOWY JANUSZ/94.75.91.121:27015/ 8. Dlaczego Ty?Ponieważ gram codziennie robię często nocki i muszę ja zawszę ogarniać admina w nocy jak ktoś lata odpalony Nic z tego nie rozumiem. Dziś mi pisałeś , że ktoś latał odpalony w nocy na aim i wh kazałeś mi ss mu dawać. Koleś pisałem Ci, że jest coś takiego jak forum i dział z zgłoszeniami , ale ty dalej szukałeś dziury w całym.. Podsumowując. Ten gracz nie nadaje się nawet na okres próbny. @Roni niech sprawdzi logi to sam zobaczy co on na [email protected] pisze przez cały dzień.. Myślę ,że gracz kłamię co do AMXMODU. Mikro miałeś i co teraz Ci się zgubiło? Edited June 17, 2017 by Exelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Nigdy Cie nie slyszalem, jestes troche konfliktowy. Jezeli zmienisz swoje nastawienie bede w stanie dac Ci na tak, lae trzeba zauwazyc zmiany i ogarniecie, bo ciagle spamowanie na [email protected] Ci w tym nie pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
decolina90 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Jestem na TAK jesteś aktywny myślę że powinieneś dostać okres próbny, wydaje mi się że czasami przesadzałeś na [email protected] ale kiedyś o drugiej pisałeś do mnie żebym zbanował typa na aimie, wydaje mi się że przydałbyś się choćby nawet do tego żeby wyrzucić z serwera odpalonego aimera których z resztą na go modzie nie brakuje. TYTANOWY JANUSZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aez Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Jestem na NIE powody; -Często wdaje się w kłótnie z graczami -Obraża graczy -Nie kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 21, 2017 Support Admin Report Share Posted June 21, 2017 Podanie zamykam. Gracz zadeklarował powrót na inny serwer naszej sieci, u nas raczej grać nie będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted June 21, 2017 Support Admin Report Share Posted June 21, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. TYTANOWY JANUSZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted September 28, 2017 Support Admin Report Share Posted September 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts