Mikrus443 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Witam Wszystkich Serdecznie Mam na imię Adam Kołodowski a w counter-strike 1.6 Mikrus443 Pisze ten post aby się przedstawić i żeby każdy mnie już jakoś kojarzył Jestem z woj. Podlaskiego w mieście Białystok Mam 18 lat rocznikowo 19 (urodziny 2 grudnia) Moje Hobby to piłka nożna i motoryzacja, uczyłem się 3 lata w szkole mechanicznej pojazdów samochodowym na profilu blacharz samochodowy i mechanik samochodowy. Teraz mam swoją drużynę sportową w dziedzinie Piłka Nożna na stronie internetowej Playarena.pl W wolne dni gram z wami w counter-strike 1.6, wychodzę ze znajomymi i majstruje przy samochodach Myślę ze już wiecie co nieco o mnie i myślę że zostanę tutaj z wami jak najdłużej bo jest tutaj bardzo miła atmosfera, super Administracja i gracze też są w porządku Jeżeli ktoś chce się ze mną kontaktować zapraszam na poniższe linki Facebook: https://web.facebook.com/adam.kolodowski GG: 37692282 Telefon: 502631575 MeFeDrooN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Hejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChmielxDD Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeeeeeep Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Djabel. Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Mikrusek witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Yoo Mikrusk, nasz Adminie Milo z twojej strony ze Takie posty stawiasz Dajesz dobry przyklad. Podoba mi sie to Hahah, az tez sie przedstawie mam nadzieje ze sie nie urazisz, a zwlaszcza ze poluje na miejsce admina Wiec, musze robic wszystko, zeby mnie kojarzyli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 28, 2017 Technician Report Share Posted June 28, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts