NIE Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Cóż trzy proste literki, jeden wyraz którego każdy pamięta i będzie zawsze. Czemu? Niewiem, tak o po prostu chciałem się nazywać bardzo ale to bardzo wyjątkowo. Chciałem aby każdy mówił o mnie ( muszę się pochwalić, że na ulicach już tam siebie słyszę ) Kończąc tą fascynująco zabawną historię witam serdecznie wszystkich widzimy się na serwerach ACHOJ PRZYGODO ! `.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxxwoow Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natka Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Hej ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 14, 2017 Technician Report Share Posted June 14, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 5 minut temu, aXen napisał: Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Powtarzasz się Rudzielcu Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Siema zapraszam na COD 501 futuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts