W szoku Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Twój nick na serwerze: W szoku Wiek: 19 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/W szoku/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak , posiadałem admina na wielu serwerach . Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Mam ługi staż w cs'a 9 lat , miałem admina na bardzo wielu sieciach jak i posiadałem własną sieć. Gram w godzinach w których często brakuje kogoś na serwerze. Może bywam nadpobudliwy ale nigdy nie pochopny . Swoją nadpobudliwość ogarniam jako administrator. Potrafie rozróżnić dobrego gracza od czitera jak i w pełni chcę się przyczynić do pomocy nad serwerem . Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam):Steam ID: STEAM_0:0:181731064 ( wkońcu dziś kupiony ) Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak , lecz brakuje mi 2 dni do tygodnia forum reszta jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Duze TAK ,a dlaczego ? Wiek ? Troche młodzian ,ale ogarniety =D GT + Dlugi staz + Znajomosc amx + Pozytywna osoba + Jak ogarnal steama to nie ma przeciwwskazań :-) TYLKO DAJ ZYC TEJ BIEDNEJ MYSZCE =D W szoku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Również jestem na TAK: + Wiek + Doświadczenie + GT dobre z wyjątkiem małych luk w miesiącu, ale to drobnostka + Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Czaiłeś się już trochę na tego admina więc zadbałeś o wymagania + ogarnąłeś w końcu steam. Nie mam zastrzeżeń Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 +Gt +Amx +Długo jest na serwie Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 tak, gra z rana kiedy jest malo adminow Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewBadLine Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 + często na serwerze + spoko GT + spory staż na serwerze - alkoholik TAK W szoku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxxwoow Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Na tak +wiek +GT +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaRt Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Na tak, + gt + wiek + doświadczenie + steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 W KOŃCU ! TAK TAK TAK TAK TAK + dobra morda z niego + GT + steam + Miły + wiek W szoku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Podanie 10/10 Teraz przed Tobą prawdziwe wyzwanie - sprawdzić się Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts