Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do wywiadu z @P.N.G.

Redaktor: @Veron [R]

Udzielający wywiadu: @P.N.G. 

Zdjęcie Redaktora:

RvKd-0PcnQ8.thumb.jpg.fcfc21a17628932791d186848f1279c3.jpg

Zdjęcie udzielającego wywiadu:

http://p.gg.pl/thumb/p/d/cSSCBPoNP212cCSCBPoFKwI/18199092_901920983282403_4899048347848325673_n.thumb.jpg.a5dc3bd138bb6150fd20ac7eb9cd84a0.jpg?i_dim=1366x768&app_id=web-client&i_crop=false&api_version=6

[R]: Witam Cię P.N.G czy miał byś może ochotę udzielić wywiadu na forum 1s2k.pl?

: Jasne, czekałem na to od dawna usmiech.gif

[R]: To na sam początek opowiedz nam coś o sobie.

: Mam na imię Tomek, mam jeszcze 26 lat, pochodzę z Przemyśla, niewielkiej miejscowości na podkarpaciu. Od 4 lat jestem szczęśliwie żonaty, a od 3 jestem tatusiem.  Na codzień pracuję na wykończeniach wnętrz domów i mieszkań, a po pracy poświęcam czas rodzinie. Interesuję się tylko CoD'em 201, sportem i muzyką .

[R]: Powiedziałeś nam, że mieszkasz w Przemyślu, opowiedz nam trochę o twoim mieście.

: Szczerze to szału nie ma, coraz więcej młodych opuszcza miasto ze względu na brak pracy, a, że leżymy przy granicy z Ukrainą, to coraz więcej "atrakcji" jest robionych pod obywateli tego kraju, bo to oni napędzają rynek.

[R]: Masz może jakieś galerie tam, kino ?

: Mamy galerię Sanową, z kinem Helios, mamy nawet Media Markt, Castoramę i Tesco.

[R]: O to coś tam jest, powiedziałeś nam, że jesteś żonaty, więc opowiedz nam trochę o waszym małżeństwie kiedy był ślub?

: Hmm, odkąd się poznałem z moją obecną żoną to dogadywaliśmy się w każdej kwestii i co jest najlepsze nasila to się z każdym rokiem. Wiadomo jak to w związku, zdarzają nam się "gorsze" dni, ale jakoś szybko one mijają.  3 miesiące po ślubie dowiedzieliśmy się, że moja wybranka jest w ciąży.  A ślub wzięliśmy 13 lipca 2017

[R]: To gratulacje, chłopak czy dziewczynka, cieszysz się z małego bobaska, lubisz się zajmować nim ?

: Dziewczynka, przyszła na świat 1 kwietna, przez cesarskie cięcie, taki nasz psikus od natury. Jasne, że się cieszę! Nie ma na świecie nic cudowniejszego, niż mała istota, która jest zdana na Ciebie, szczególnie, że jest to Twoje dziecko. A co do zajmowania, to niedawno zaczęła mówić i nawija bez opamiętania,  ale kocham to nawijanie.

[R]: To jeszcze raz gratulacje, powiedziałeś, że pracujesz na wykończalniach domów, to opowiedz nam, co konkretniej robisz, w jakiej firmie pracujesz ?

: Pracuję w miejscowej firmie, której nazwy nie podam, żeby nie było reklamy. Zajmujemy się dosłownie wszystkim co obejmuję wykończenie domu, tj. szpachlowanie, malowanie, glazurnictwo (układanie płytek), płyty gipsowe, układanie paneli i podłóg z drzewa, wylewki itp, itd. Czasami jest naprawdę ciężko, ale na tyle lubię swoją pracę, że podchodzę do tego wszystkiego optymistycznie.

[R]: To bardzo pozytywnie jeśli lubisz tą branże, w której pracujesz, wspomniałeś, że interesujesz się sportem konkretniej jaka dziedzina ?

: Jeszcze za czasów szkoły trenowałem intensywnie siatkówkę, ze względu na mój wzrost. Obecnie jedyny mój związek ze sportem to mecze w tv.

[R]: Ze względu na wzrost, to ile masz cm?

: 193 cm, dopiero w średniej tak mnie wydarło do góry.

[R]: W młodszych latach na jakiej pozycji grałeś, może w jakimś klubie ?

: Atakujący oczywiście. Niestety grałem tylko w reprezentacji szkoły, bo do najbliższego klubu miałem ok 100 km, a musiałem znaleźć czas na naukę i pracę dorywczą.

[R]: To skoro w reprezentacji szkoły, to powiedz nam jaka szkole ukończyłeś.

: Technikum mehcatroniczne , ale jak widać poszedłem w zupełnie innym kierunku.

[R]: Różnie bywa, skoro technikum to za pewne masz 2 kwalifikacje zdane, tak ?

: Zdane mam tylko mechatronik, ale w tamtym czasie był to bardzo nowy zawód w naszym kraju i ciężko było o pracę w tym zawodzie, więc przerzuciłem się na budowlankę.

[R]: Zdawałeś maturę ?

: Gdybym zawalił maturę to nie mógłbym podejść do zawodowego, więc gładko poszły mi oba egzaminy.

[R]: Teraz jest inaczej, zmieniło się widocznie, a powiedz nam co Cię wtedy pociągnęło, że poszedłeś na ten kierunek ?

: Widocznie tak, nawet 8 klas wróciło. Na początku chciałem się dostać na profil wojskowy, bądź sportowy, ale oba niestety były zapełnione, więc najrozsądniejszy wydawał mi się ten.

[R]: Według mnie bardzo dobrze, że wróciło 8 klas, młodzież nie będzie się czuć taka dorosła I nie będą sięgać po używki. Powiedziałeś, że interesujesz się również muzyka, w jakim sensie?

: Hmm, używki są teraz wszędzie dostępne, więc ten problem dalej pozostanie. Różni ludzie, różne zdania. A co do muzyki to wychowałem się na niej, towarzyszyła mi na każdym kroku, ale jestem takim beztalenciem, że na szczęście dla ludzkości nie śpiewam.

[R]: Czyli tylko słuchasz ? Powiedz nam jakiego gatunku słuchasz?

: Praktycznie wszystko, co wpadnie mi w ucho, prócz disco polo i klasycznej. Od dzieciaka pchałem się najpierw w zagraniczny rap, a później nasz rodzinny i tak mi zostało.

[R]: Skoro tak lubisz muzykę, to chodzisz do jakiś klubów?

: Chodzę raz w miesiącu, z żoną trochę odreagować, ale już nie tak często jak kiedyś.

[R]: Już wiemy trochę o Tobie, teraz nam powiedz jak zaczęła się twoja przygoda z CS'EM?

: Ojj, w CS'a wciągnął mnie kuzyn jakieś 14 lat temu, później ze względu na różne okoliczności miałem kilkuletnią przerwę, a od 3 lat szlajam się po różnych serwerowniach, ale dopiero tutaj czuję, że zostanę na stałe.

[R]: Na jakich serwerach grywasz?

: Od samego początku tylko na CoD 201, z małym epizodem na Only Oilrig.

[R]: Grywasz również w CSGO ?

: Nie, jakoś nie ciągnie mnie do tej wersji.

[R]: Nigdy nie grałeś, czy teraz nie grasz?

: Nigdy nie grałem, może kiedyś z nudów zagram, ale nie zapowiada się to szybko.

[R]: Dobrze, teraz nam powiedz skąd taki nick P.N.G, od początku taki miałeś twojej przygody z CS'EM?

: Nie, miałem wiele nicków. Na 1s2k zaczynałem na innym, ale wróciłem do tego z poprzedniej serwerowni, a historię mojego nicku znacie z "Ciekawostek o nickach".

[R]: Wiemy już coś o CS, to teraz nam powiedz jak dołączyłeś do naszego forum ?

: Całkowicie przypadkowo, bo szukałem serwerów BF, ale nic mi nie przypasowało. Kolejny w kolejności był CoD i już tu zostałem.

[R]: Cieszysz się z dołączenia do naszej sieci ?

: Bardzo! Poznałem wielu ciekawych ludzi, łącznie z naszą administracją. Wiele się od nich nauczyłem,  jeśli chodzi o zarządzanie serwerem i nie tylko.

[R]: To bardzo dobrze, posiadasz rangę opiekuna serwera, tak?

: Tak od niedawno, @Krystek obdarzył mnie dużym zaufaniem.

[R]: Trudny było zdobyć tą posadę?

: Było nas 3,  jako kandydatów i szczerze to ciężko jest ocenić poziom trudności bo wybór zależał od szefostwa. Ale się udało!

[R]: To gratuluję, może opowiesz nam czy masz ciężką pracę jako opiekun serwera?

: Jestem opiekunem wraz z @Thomas , od samego początku podzieliśmy obowiązki tak żeby wszystko miało ręce i nogi. Jeśli czegoś nie wiem to zawsze możemy liczyć na kogoś, kto zna się na tym lepiej, więc każdy z nas uczy się na bieżąco. Jak na razie dajemy radę to wszystko ogarnąć, przy ogromnej pomocy innych.

[R]: Najważniejsza jest współpraca, bardzo dobrze, że masz takiego kolegę. Powiedz nam teraz czy grywasz w coś innego oprócz CS?

: Kiedyś katowałem Diablo II, Heroes'a, GTA, FIFA, PES, czasami odpalę na PS God Of War, ale teraz mam trochę za mało czasu na takie rozrywki, wolę pobawić się z dzieckiem

[R]: Oczywiście, dobra decyzja, wzorowy tatuś. Powiedz nam teraz czy masz może prawo jazdy ?

: Mam, od 18 roku życia i bardzo mi teraz się przydaję w pracy.

[R]: Za którym razem zdałeś, trudno było ?

: Dopiero aż za 3, do wcześniejszych podchodziłem bez zbytniej nauki i zbyt pewny swojej marnej wiedzy.

[R]: Najważniejsze, że zdałeś, aktualnie jaki masz samochód,  o  jakim marzysz ?

: Teraz mam Audi A4 Kombi, zmieniłem pod pracę do przewożenia narzędzi. Szczerze to nie mam wymarzonego auta, ważne żeby jeździło i było sprawne.

[R]: Będziemy powoli kończyć, chciałbyś kogoś pozdrowić, coś dodać ?

: Chciałbym pozdrowić wszystkich graczy naszej najlepszej sieci, nie będę wymieniał nicków,  bo mi się nie chce i niech skill będzie z Wami.  Peace!

[R]: Dziękuje za wywiad, trzymaj się gorąco.

: Również dzięki, za poświęcony czas.

DZIĘKUJEMY ZA UWAGE!

https://1shot2kill.pl/topic/8065-14-wywiad-person/

5 minut temu, Veron napisał:

twoim mieście

Raczej swoim.

Nie rozumiem po co te kolory i podkreślenia, a w szczególności podkreślenia, psuje to cały wygląd wywiadu i oczy aż bolą. Kreski tak samo zbędne.

I tak jak już pisałem wywiad wcześniej - przed znakami interpunkcyjnymi nie stawiamy spacji.

Dla przejrzystości mógłbyś zrobić chociaż @nick i nie zostawiać pustego pola przy odpowiadającym. To tylko takie drobne uwagi ode mnie.

Wywiad z @Lelouch był w piątek i ten już po dwóch dniach, to raczej za szybko.

https://1shot2kill.pl/topic/8065-14-wywiad-person/#findComment-60696

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
2 minuty temu, Asthamanti. napisał:

Raczej swoim.

Nie rozumiem po co te kolory i podkreślenia, a w szczególności podkreślenia, psuje to cały wygląd wywiadu i oczy aż bolą. Kreski tak samo zbędne.

I tak jak już pisałem wywiad wcześniej - przed znakami interpunkcyjnymi nie stawiamy spacji.

Dla przejrzystości mógłbyś zrobić chociaż @nick i nie zostawiać pustego pola przy odpowiadającym. To tylko takie drobne uwagi ode mnie.

Wywiad z @Lelouch był w piątek i ten już po dwóch dniach, to raczej za szybko.

Krytyka bezpodstawna...  

Mając dwa style dla Ciebie na jednym może być słabiej widać niż na drugim...

Wywiad jak najbardziej na wielki plus :)

https://1shot2kill.pl/topic/8065-14-wywiad-person/#findComment-60699

Dnia 28.05.2017 o 16:26, Veron napisał:

pochodzę z Przemyśla

całkiem niedaleko! :D

PS: @P.N.G. nie wiem jak was tam uczą jeździć ale zawsze jak widzę rejesterację "RPZ" i ich poczynania to dostaję białej gorączki xD 

Dobry wywiadzik ;) 

https://1shot2kill.pl/topic/8065-14-wywiad-person/#findComment-61636

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...