Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Aby wszystko trzymało się ładu i składu do każdej gazetki będzie tworzony nowy temat, gdyż w ten sposób łatwiej będzie ogarnąć co jest jeszcze do zrobienia, a co już zostało zrobione w innej gazetce :)

Wypisujcie tutaj wszystkie propozycje tematów które mogą się pojawić w gazetce na Maj 2017.

TEMATY:

• Zmiany w dziale redakcji
  • Nowa seria "nicki na forum" od Veron'a
  • Rekrutacja na moderatora (Hype)
  • Nowy serwer dla CS:Source

To tak na szybko co także powinno się znaleźć. Nie wiem czy pisanie o nowych opiekunach serwerów to jest dobry pomysł, bo zmieniają się oni jak rękawiczki i bez sensu jest to moim zdaniem wypisywać. Ewentualnie można coś napisać o tych których pozycja jest raczej pewna.

https://1shot2kill.pl/topic/7595-maj-tematy-do-gazetki/

-dodatkowo jeszcze opowiadanie z udziałem poszczególnych osób z forum ( jako bohaterów ) 

-i na pewno jakiś humor 

Zapowiedź nowego stylu zbędna - mam nadzieję, że się zbierzemy z nowym już pod koniec czerwca

A co z tytułem ? 

Czy "strzelec" jest ok ? 

Bo w obcojęzyczne lepiej nie wchodzić - lepiej zostać przy pięknym polskim języku bo tak samo gazetka jest w wydaniu polskim :D 

https://1shot2kill.pl/topic/7595-maj-tematy-do-gazetki/#findComment-57138

Tytuł gazetki będzie : "Shooter" - grafika jeszcze w toku, bo czekam na lepsze prace. Jeżeli do 25 nic innego się nie pojawi wybierze się którąś ze stworzonych. 

Podział do gazetki : 

@Veron : 

• rezygnacje ( tylko osób znaczących i takich które miały jakiś udział na sieci )
  • wydarzenia z opiekunem serwera cs
  • nowa seria "nicki na forum" oraz historii technologii 

@Conte :

• nowy serwer cs:source ( chce żeby był ładnie zaprezentowany - ilość slotów, kiedy powstał, jaki to typ, kto go stworzył i kto opiekunem, jakaś grafika lub screen z niego )
  • awanse w grupach wyższych ( głównie chodzi o Hype ) 

@Lolyne

• parę zdań o e-sporcie 
  • wzmianka o nowym stylu i nowościach o których wspominał dziś Axen 

Ja natomiast napisze opowiadanie i zajmę się sklejaniem całości, zadbam o estetykę i dorzucę jeszcze coś od siebie.

Najlepiej stwórzcie to w wordzie -  dostępny również online dla tych którzy nie posiadają. Co do esetyki tego co stworzycie - nie przejmujcie się, bo wykończeniem ja się zajmę. Jeżeli macie jakieś ciekawe obrazki/memy grafikę, która będzie pasować do tego co wykreujecie, możecie też dorzucić. Całość jeżeli wam world nie odpowiada prześlijcie najlepiej na pw.

Cała gazetka też będzie w wordzie i wrzucona przez dropboxa. Wykończenie tła będzie po prostu czarne - najlepiej się sprawdza. W całości będą po prostu pojawiać się obrazki, obowiązkowo logo naszej sieci i coś co będzie pasować do tekstu/tytułów. 

Termin - 25.05 

Niedotrzymanie terminu lub brak zainteresowania gazetką będą karane. Tolerowane będą jedynie "nagłe przypadki". 

Liczę na was i waszą kreatywność. Do dzieła redaktorzy!

https://1shot2kill.pl/topic/7595-maj-tematy-do-gazetki/#findComment-58114

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...