Gregory Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 1 minutę temu, Buy Kilo Kokaina napisał: Co do pana @GuNNer Wbiłem na serwer grałem chyba z 2min i cycolinka z kims gadała i nagle gunner mikro odpala i drze jape na nią i zaczyna ja wyzywać od jakiś ku**w, wytłumaczy mi ktoś, który taki dorosły człowiek się tak zachowuje?, mało tego gość się do mnie później zaczął spinać bo mu prawdę powiedziałem, no to oczywiście tez mu pocisnąłem bo nie będzie mnie jakieś gó**o cisnąć, prawda jest taka ze na tym COD 501 jest taka patologia ze płakać się chce i słusznie lemon zrobił z tym banem na 3dni, ja jako były opiekun na 401 tak samo jechałem bany od 3 dni nawet do tygodnia i żaden gracz na mnie skargi nie złożył bo wiedział ze miałem racje, a tera na 401 jak zawsze wbije to jest spokój i cisza. CO DO KARY TO CHĘTNIE JĄ PRZYJMĘ NA KLATĘ BANUJCIE MNIE NAWET NA TYDZIEŃ Tak, tylko do póki nie zawitałeś z cycolinką na 501 był ogólnie spokój, żarty i dobra zabawa a wy tylko siejecie ferment i pi********e całą zabawę. Taka prawda, wielu jest w stanie to potwierdzić. Jak najbardziej opowiadam się za Gunnerem i resztą chłopaków. Również mogę potwierdzić słowa Rewo... tak, cycolinka przyznała się na mikro że zwyzywała Gunnera. Pozdro! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omins Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 B3di ma racje ledwie weszłeś na serwer 501 już mówisz jak to każdy kto przejdzie z serwera na serwer "Każdy żyd swoje chwali" Mądre przysłowie niesądzisz? może tak ekipa z 501 wejdzie na 401 i zacznie się rządzić z jakimś adminem na czele? Na 501 jedyna patologia jaką widziałem od chyba pół roku grania ne tej serwerowni to wielkie wejscie cycolinki która uważa że gra na 501 bo na 401 jej za łatwo Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52401 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoprawieHumorek:) Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 zyga ? no i co ? oni dostana na 3h a gunner perna ? przyjdzie taka baba wkurwiajaca cisnaca po calosci i jest OK ? Zyga obudz sie albo nie wypowiadaj bo na eldo nie byles wtedy co sie dzialo i na kabulu mape albo 2 przed wiec prosze cie, chcielismy zalatwic to spokojnie, JA chcialem, ale ja jestem jaki jestem (jak lemon pisze) ... Kokaina .... Przyszedles razem z cycolina na dodatek gadka szmatka i akcje na TSie mam dowod wiec nie gadaj ze 2 min wczesniej bo graliscie niemal caly czas razem. Twierdzisz ze jest patologia? no moze jaki opiekun taki serwer? (nie stwierdzam, daje zapytanie) Przyjmiesz bana nawet TYDZIEN, a gunner ma miec perma ? SMIESZNY JESTES Nikt na ciebie nie zglaszal skarg bo sie moze bali, na 501 graja wolni ludzie, odwazni. Mamy wlasne zdanie, Kazdy z nas. Moze u nas jest swoboda ktorej na 401 nie bylo. (nie wiem jak teraz) ale gdyby byla patologia to dzieki nam 501 by sie nie rozwinal do pelnego serwa po kilka (jak nie kilkanascie) godzin dziennie Nom to 3m sie. mam nadzieje ze nie zabladziles na 501 Dragon Noob 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Noob Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Humorek Ma Racje Korpokurwy wbiłeś i zaczeło sie jebac Wszystko PoprawieHumorek:) 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Być może jest tak jak jest na serwerze bo nie odebrałem wam wczesniej admina i to był mój wielki błąd że dałem wam szanse. Trzeba było każdego równo wyjebać i byłby spokój za to co robiliście i odstawialscie na serwerze. Naprawdę myślisz ze to dzieki Wam jest pełny serwer Xd? Możesz juz na niego nie wracać a bedzie ciagle pełny z odpowiednimi reklamami. Co do banów - powtarzam że nie wiedziałem o obrazach w strone gunnera ale to on jak sam napisał zaczął wyzywać cycolinke. Ich również mogę ukarać, tak jak już wcześniej zresztą wspomnaiełem. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52405 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycolinka Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) No więc ja się wypowiem z miłą chęcią. Dzisiejsza sytuacja a dokładnie zaczęło się na mapie de_kabul, GuNNer jako pierwszy do mnie wystartował, że mam zamknąć ryj i w ogóle bo po prostu coś do kogoś powiedziałam. Nie nadużywałam mikrofonu, nie darłam się przez mikrofon i rzadko co go używałam. No więc z racji tego, że GuNNer tak chamsko wyjechał do mnie to też mu powiedziałam, żeby zamknął mordę bo nie dam sobie tak do mnie mówić, a że admina nie było to się jakoś broniłam. Potem była normalna gra i zginęłam, dałam info bo z tego co zostałam poinformowana jest takie coś jak info 5 sekund po zginięciu, a GuNNer się spiął i zaczęliśmy się wyzywać, jedyne co do niego powiedziałam to, że jest śmietnikiem i do utylizacji z nim i tu się przyznam, ale powiedziałam to tylko i wyłącznie dlatego, że ciągle miał do mnie jakiś problem, obrażał mnie i coś mu nie pasowało. Potem stwierdziłam, że jednak nie widzę sensu obrażania się nawzajem bo nic z tego nie wyniknie, to zaczęłam nagrywać demka z map. Na każdej mapie byłam przez pana GuNNer'a choć raz zwyzywana, prowokowana i to nie tylko przez niego, ale również przez jego "ekipę" byłam prowokowana. Olewałam to wszystko, ale potem moja cierpliwość się skończyła, bo skoro przez kilka map ciągle byłam obrażana a nikt nic z tym nie robił to poszłam do LemoN'a i przedstawiłam sytuacje, ale owszem przyznam się nie powiedziałam mu, że ja wyzywałam go, ale w porównaniu do tego co on o mnie mówił/pisał to jest raczej pikuś. Wątpię, że ktokolwiek wytrzymałby gdyby ciągle był upokarzany i wyzywany. Jestem nowym graczem na serwerze nie znam praktycznie nikogo i zamiast zwrócić grzecznie uwagę jeżeli komuś coś nie pasuje to trzeba od razu zwyzywać.. Na mikrofonie było tego jeszcze więcej i nie obrażałeś tylko mnie, ale również innych graczy. Uważasz się za jakiegoś wielkiego na tym serwerze, i że nikt Ci nic nie może zrobić, "nietykalny".. Demko:http://www69.zippyshare.com/v/vq0KYZd3/file.html - 10:00 obrażałeś mnie i to ostrohttp://www69.zippyshare.com/v/evdLLPVb/file.html 8:05 - zacząłeś obrażać innego gracza 9:05 - prowokacja w moją stronę, ze strony GuNNer'a i jego kolegów Ogólnie było tam pewnie tego więcej, ale nie mam zamiaru przeglądać całego demka Tak samo dzisiaj zwróciłam grzecznie uwagę adminowi "wyrewolwerowany", że nadużywa mikrofonu i poprosiłam grzecznie czy mógłby przestać tyle rozmawiać, na to on mi odpowiedział coś w stylu, że przez 3 dni nie gadał i teraz musi się wygadać, po czym zmiana mapy i nagle usłyszałam tekst od jednego z graczy, że jestem świeżakiem na tym serwerze i mam gó**o do gadania.. Ja nie wchodzę na serwer po to żeby sobie pogadać/poflirtować tak jak wyżej ktoś napisał, tylko wchodzę na serwer po to żeby pograć i zabijać, nie mam zamiaru się dowartościowywać tak jak niektóre osoby. Podsumowując: Jestem nowa na tym serwerze, razem z Koropokurwy zaczęliśmy sobie grać po resecie, ale ludzie na nim są bardzo niemili i zamiast grzecznie zwrócić uwagę od razu zaczynają się drzeć, obrażać. Owszem obraziłam go, ale tylko raz, że jest "śmietnikiem i do utylizacji z nim", ale w porównaniu do tego co on robił przez te kilka map uważam, że nie jest to zbyt wiele, a tylko się broniłam. Oczywiście bana mogę dostać jak najbardziej, ale na pewno nie na taki czas jak GuNNer. Ogólnie wasza ta cala grupka uważa się na serwerze za jakiś Bogów, którym nic nie wolno zrobić. Jeżeli uważacie, że niby obrażałam go więcej itp. to przedstawcie jasne dowody. Edytowane 3 Maja 2017 przez cycolinka Shock i 'Korpuś ✓ ? 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52408 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omins Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 LemoN patrząc na twoje posty podkreślasz jaką to masz władze ciągle tylko trzeba wam było odebrać adminów a teraz patrz patrz na swój błąd bo stali gracze tego wspaniałego serwera stają na przeciw tobie zjednoczeni naprzeciw subiektywności jednego z głównych opiekónów Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoprawieHumorek:) Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 2 minuty temu, LemoN napisał: Być może jest tak jak jest na serwerze bo nie odebrałem wam wczesniej admina i to był mój wielki błąd że dałem wam szanse. Trzeba było każdego równo wy*****ć i byłby spokój za to co robiliście i odstawialscie na serwerze. Naprawdę myślisz ze to dzieki Wam jest pełny serwer Xd? Możesz juz na niego nie wracać a bedzie ciagle pełny z odpowiednimi reklamami. no tak, nie wroce i tak bedzie pelny dzieki nam, moze po jakims czasie sie jeszcze ludzie przebudza i wtedy by sie przezedzilo. ale bedzie pelny przez jeszcze spory czas. a my pojdziemy w zapomnienie. Pisalem ci wtedy ale ty zbagatelizowales. ZAPOMNIALES albo nie chciales wiedziec, TY wiesz o co chodzi i mi wystarczy. a teraz CO BYLO A NIE JEST NIE PISZE SIE W REJESTR, prawda ? to nie pajacuj i odnos sie do tematu Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52410 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Korpuś ✓ ? Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 @PoprawieHumorek:) to dawaj te dowdy z tego ts3, perma tez chętnie przyjmę, ja z cycolinka gram już prawie cały miesiąc ale chodzi mi akurat co się działo na de_kabul @Dragon Noob To tera wina idzie na mnie tak? XDDDDDD, plączesz ciągle jak zawsze wbije na serwer bo was bije, ale wy kurwa jesteście wszyscy chorzy, człowiek wam kurwa powie prawdę co się dzieje na tym serwerze i tera zganiacie na mnie, Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Chciałbym się wypowiedzieć jeśli można. @GuNNer nie jest taki święty, sam mnie wyzywał po tym jak go zabiłem dodatkowo Rewo to słyszał i nic z tym nie robił. Gunner kultury troszkę. A po drugie jak pewna inna dziewczyna rozmawia z wami to nic do niej nie macie nawet jak drzecie się przez te mikro to jest wtedy dobrze? Więc pomyślcie o tym. Sorry że się wtrącam. Edytowane 3 Maja 2017 przez Tugeza Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 2 minuty temu, PoprawieHumorek:) napisał: no tak, nie wroce i tak bedzie pelny dzieki nam, moze po jakims czasie sie jeszcze ludzie przebudza i wtedy by sie przezedzilo. ale bedzie pelny przez jeszcze spory czas. a my pojdziemy w zapomnienie. Pisalem ci wtedy ale ty zbagatelizowales. ZAPOMNIALES albo nie chciales wiedziec, TY wiesz o co chodzi i mi wystarczy. a teraz CO BYLO A NIE JEST NIE PISZE SIE W REJESTR, prawda ? to nie pajacuj i odnos sie do tematu Staraj się składać poprawnie zdania bo niestety powoli nic nie rozumiem. Nie odbiegam od tematu. Ty to robisz człowieku. I nie - nie jest pełny dzięki tobie a jak już to graczy ubywało bo pisali że nie potraficie zareagować nawet na u@ co dosklanoale wiem i mimo to myslalem ze sie poprawicie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztywny Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Lemon nie liż du*y a się wykręcasz Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 1 minutę temu, Sztywny napisał: Lemon nie liż du*y a się wykręcasz komu liże dupę człowieku? To wy sobie nawzajem liżecie popierając się i myśląc ze mówicie dobrze a tak nie jest 'Korpuś ✓ ? , futuba i Ophis 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reflo.gaminG Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ja dodam coś od siebie nie to ze będę bronić jednego czy drugiego czy trzeciego nie było mnie przy tym nie widziałem co się dzieje ale moim zdaniem z tego co czytam to jest faworyzacja cycata i ten korpo coś tam już nie reaguje na to śmiechem bo aż szkoda się śmiać xd Moim zdaniem jeśli guner dostał karę to czemu nie dostaną oni Tak samo jak kiedyś pisałem na forum jak tu zaczynałem z jakiej to racji tilios rozmawia przez mikrofon bez mutacji a no tak bo ma pozwolenie to co on ci lemon za przeproszeniem pod biureczkiem siedzi? Czy jak a po chwili wszedł jakiś chłopczyk z podobnym głosem i tilios dał mu bana to ty traktujesz graczy poważnie czy dla hajsu? Co nie wejdę na serwer to widzę ciebie nie zapytasz co tam i was jak leci czy coś czy wam wszystko pasuje na serwerze tylko wiesz czym się zajmujesz??? Bindami Zapraszam do kupna usług przelewem lub smsem taka racja może jeśli byś zmienił podejście było by inaczej co do rewooo czemu mu zabrałem admina dzięki niemu serwer istnieje brechhaa na maksa z ciebie. Tacy Twoi znajomi a grunt ci się pod nogami pali to Ani me ani be. Jestem za unbanem dla gunera chociaż za nim nie przepadam bo z nim też trochę mam na karku ale żeby dać mu permanentny ban świeżo po zakupie vipa śmiech na sali... Skoro ma ten permanentny zostać to oddaj mu hajs nie wiem jak to zrobisz ale tak by wypadało. Elo i z fartem! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omins Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Sztywny uważaj bo warna zarobisz Co do cycolinki i tego drugiego lekko teraz nie będzie tak sądze jako przybysze z niką inąd tylko z 401 wywyższacie się jeżeli tak to można nazwac Korpokurwa właśnie idealnie pokazał co sądzi o naszym serwerze nie podoba się to wypier****j na swoje 401 . Cycolinka mam skonczyć z swoimi hasełkami ja tylko wyrażam swoją opinie nie obrażam nie nadużywam mikro więc raczej jest wszystko ok? wracajcie na 401 bo na 501 to wy "bogami" nie jesteście a tylko pupilami LemoNa który i tak nie ma takiego posłuch na serwerze jak Dragon czy REWO Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abduch Wisimulacha Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 7 minut temu, LemoN napisał: Być może jest tak jak jest na serwerze bo nie odebrałem wam wczesniej admina i to był mój wielki błąd że dałem wam szanse. Trzeba było każdego równo wy*****ć i byłby spokój za to co robiliście i odstawialscie na serwerze. Naprawdę myślisz ze to dzieki Wam jest pełny serwer Xd? Możesz juz na niego nie wracać a bedzie ciagle pełny z odpowiednimi reklamami. Co do banów - powtarzam że nie wiedziałem o obrazach w strone gunnera ale to on jak sam napisał zaczął wyzywać cycolinke. Ich również mogę ukarać, tak jak już wcześniej zresztą wspomnaiełem. Lemon ale chcę tylko w spomniec ze to wtey będzie serwer jak każdy inny, dzięki temu że są takie osobistości jak Wyrewolwerowany czy Poprawie (oczywiście inni tez) ten serwer żyje i odróżnia go od zwykłego COD'a. i nie rozumiem dlaczego odebrales mu admina dlatego ze wyraził swoją opinię... to tak jakby nw ww. Rewo dal komuś bana za to ze ktoś na niego skargę złożył... bynajmniej takie moje zdanie... Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTe-_- Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Tu jest chyba jakiś wyższy poziom komunikacji z tego co widzę. Najwyższy poziom komunikacji chyba tylko na codzie można znaleźć. Tego Sztywnego to już w ogóle gwiazdkuje chyba jakiś nowy język. Edytowane 3 Maja 2017 przez TeTe-_- Shock 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czy wy potraficie czytać? Powiedziałem że ich ukaram ale WCZEŚNIEJ JAK DAWAŁEM BANA Gunnerowi o tym nie wiedziałem ... Gunner sprowokował kłótnie - sam się przyznał - a Wy dalej swoje. Cycolinka dała dowody że Gunner ją obrażał - gdzie są te wasze? Cycolinka sama powiedziała że go obraziła mimo iż nie macie zadnego dowodu - mogla sie nie przyznawać i mieć to w dupie. UB żadnego nie będzie - dostał bana najdłuższego za sprowokowanie kłótni wbił na AB. 2 minuty temu, Reflo.gaminG napisał: Ja dodam coś od siebie nie to ze będę bronić jednego czy drugiego czy trzeciego nie było mnie przy tym nie widziałem co się dzieje ale moim zdaniem z tego co czytam to jest faworyzacja cycata i ten korpo coś tam już nie reaguje na to śmiechem bo aż szkoda się śmiać xd Moim zdaniem jeśli guner dostał karę to czemu nie dostaną oni Tak samo jak kiedyś pisałem na forum jak tu zaczynałem z jakiej to racji tilios rozmawia przez mikrofon bez mutacji a no tak bo ma pozwolenie to co on ci lemon za przeproszeniem pod biureczkiem siedzi? Czy jak a po chwili wszedł jakiś chłopczyk z podobnym głosem i tilios dał mu bana to ty traktujesz graczy poważnie czy dla hajsu? Co nie wejdę na serwer to widzę ciebie nie zapytasz co tam i was jak leci czy coś czy wam wszystko pasuje na serwerze tylko wiesz czym się zajmujesz??? Bindami Zapraszam do kupna usług przelewem lub smsem taka racja może jeśli byś zmienił podejście było by inaczej co do rewooo czemu mu zabrałem admina dzięki niemu serwer istnieje brechhaa na maksa z ciebie. Tacy Twoi znajomi a grunt ci się pod nogami pali to Ani me ani be. Jestem za unbanem dla gunera chociaż za nim nie przepadam bo z nim też trochę mam na karku ale żeby dać mu permanentny ban świeżo po zakupie vipa śmiech na sali... Skoro ma ten permanentny zostać to oddaj mu hajs nie wiem jak to zrobisz ale tak by wypadało. Elo i z fartem! Sorry, z pracy to rozliczać mnie może jedynie Krystek. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52425 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoprawieHumorek:) Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 smiechu warte, LemoN, nie wiem jak inni ale kiedy ja bylem to zawsze sprawdzalem ZAWSZE, oczywiscie zostawialem przypadki takich zaufanych graczy co na mikro gadaja i nikt im bana nie daje typu ty czy tilios, tak wiec nie odbijaj pileczki w moja strone, a jakos ubytku graczy nie widze, od godziny jakos 2 moze 3 po popoludniu full serwer az prawie do teraz, i wiekszosc to premki i vipy. wiec jak nie dzieki nam. nawet tego przyznac nie mozesz? Cycolinka, tak pisal nie pisal, mowil nie mowil. Z innymi dziewczynami nie mamy problemu bo maja wiecej rozumu niz ty. Jak pisalem czy mowilem wpisz /mute to wpisywaly, tobie tez mowilem i pisalem. ale nie ty jestes madrzejsza, i z twojej madrosci jest to co jest, Na dodatek mowilas ze mute nie dziala, a ja cie wysmialem na serwie i tutaj tez, DZIALALO bo ciebie zmutowalem i mialem spokoj od CIEBIE na 2 mapy. (mutowalem na 2 mapach bo mute wylacza sie po zmianie mapy) a ty potem prowokowalas i wyszlo jak wyszlo ze jestes deska i tyle, tez potrafimy subtelnie wyzywac i prowokowac. Ty to robilas my tez, TY masz dowod My niestety nie, a dowod mam na TSa Do lemona, jak juz pisalem od 11 roku zycia za granica sie wychowuje i nie mialem lekcji polskiego a nadal to pisze i mowie po polsku, z malymi bledami. Taki madry jestes? Vixo nie wpierdzielaj sie w Wodke i zakaske bo jestes z innego serwa i nawet cie nie bylo i to sprawa 501 i udzi ktorzy wtedy grali, dziekuje Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52426 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTe-_- Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Nie ma to jak siła argumentów @Sztywny Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/page/2/#findComment-52429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi