Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszą rzeczą na jaką chcę zwrócić uwagę jest jednostronność naszego opiekuna Lemona.
Przychodzą sobie osoby z 401 i to są jego znajomi którzy zniszczą naszą serwerownię z takim podejściem.
Opis sytuacji jest następujący: Grają sobie ludzie i nagle Gunner,Cycolinka i Korpokurwy zaczynają się wyzywać
ok rozumiem, zdarzają się takie sytuacje i wtedy znajomości dały górę. Wchodzi Lemon i banuje tylko jednego gracza
,,Gunner". Ok to też rozumiem ale jeżeli robisz takie coś to banujesz wszystkich bo każdy z nich był winny. Druga sprawa
jest taka że Cycolinka sama się przyznała dziś na serwerze że wyzywała go tak samo. Ja jako admin nigdy nie byłem jednostronny 
bo to najgorsza rzecz na tej posesji. Wracając do tematu admina został on zabrany bez żadnego ale czemu taka sytuacja też nie powinna 
mieć miejsca.Jeżeli nie umiesz przyjąć krytyki to nie moja wina. Kolejną sprawą jest to, że od kiedy Lemon ma prawo powiedzieć do gracza lub admina cyt ,,jesteś zerem''? Wiesz że to 
jest obraza i mogą ci to potwierdzić osoby które grały wtedy na serwerze, a co się wiąże z tym ban. Do tej funkcji jaką ty pełnisz widocznie jesteś za młody.
Każdy ma swoje granice i każdy może nie wytrzymać, ale to w jaki sposób ty się zachowałeś przechodzi ludzkie pojęcie. Znając życie temat
zostanie zamknięty i tyle z tego wyjdzie ale ktoś kiedyś musiał się odważyć i powiedzieć to wprost. Jeżeli masz się tak zachowywać to może oddaj komuś bardziej odpowiedzialnemu tą posadę.
Serwerownia jest fajna i wgl ale od kiedy wbili do niej twoi pseudo znajomi to co tam jest to można nazwać dno. Każdy popełnia błędy i każdy błąd można naprawić. Mam nadzieję że ten post da ci
wiele do myślenia i że Krystek poważnie rozpatrzy całą tą sytuację. Tyle w temacie 5! :)

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/

LemoN - bardzo nieodpowiedni opiekun, czlowiek na niewlasciwym stanowisku.
Jest wiele przeciw niemu z mojej strony:
1. kiedy mialem spinke z Rewolwerowcem, napisalem do LemoNa co mysle, jakie sa moje bole i smutki, to bylo zareagowania tyle co nic, stworzenie marnej grupy 3 osobowej w celu dojscia do porozumienia i z tego nic nie wyniklo. Dopiero po paru dniach sam z Rewolwerowcem doszedlem do porozumienia i dzis" zyje jak za Pan Brat".
Wtedy mialem kierowac sprawe wyzej czyli do Krystka. No ale jednak udalo nam sie dogadac wiec poszlo w taka jakby niepamiec.
2. Niestety dzis zdarza sie kolejna WPADKA opiekuna serwera ktory nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow. Dzis byla sytuacja zbanowania gracza GuNNeR, ktory dostal bana na niewiadomo ile, podobno skonczyl bana, a podobno wszedl na AB. i dostal PERMA. oczywiscie za co? za niewinnosc!
Kazdy dostaje bana za niewinnosc ! TAK ! Kazdy! gracz Cycolinka i kropokurwa sa koleszkami lemona tak samo roniego i krystka oraz jednego admina na literke T skad to wiem? oczywiscie pol serwerowni 501-szej wie oraz JA od samej werednej ze znacie sie ze swiata rzeczywistego.

Wiec automatycznie sa dowody przeciwko gunnerowi ale nie ma zadnych przeciwko cycolince, ktora to nie dosc ze podjudza razem ze swoim koleszka kropokurwa to jeszcze "nagrywa" sytuacje w ktorej GuNNer wyzywa ja i jaka ona jest poszkodowana, kiedy to TAK NAPRAWDE ona i tylko ona wraz ze swoim przydupasem stwierdzaja ze wszystkiemu winny jest wlasnie oto GuNNeR!

Oczywiscie nie zgadzam sie z tym i pisalem PW do LemoNa jak ja to widze. Poinformowalem go ze to blad i robilem to w jak najmilszy i nalezyty sposob, lecz zostalo stwierdzone ze "ZAWSZE MUSI BYC POSTAWIONE NA MOIM I ZE SIE NIE ZNAM I UWAZAM ZA NIEWIADOMO KOGO".

rozkrecila sie tylko dzieki adminom takim jak: Rewolwerowiec, Prezesovski, Zyga, KillEver, Dragon Noob, i Ja, bo kiedy np Rewo, Preze, Ja dostawalismy admina to bylo ledwie pol serwera a w godzinach szczytu 3/4. Obecnie wiekszosc czasu jest ponad 3/4 ludzi na serwerze.

Ja zrezygnowalem z wielu powod. Jednym z wazniejszych byl wlasnie stosunek jednego z opiekonow CALEJ serwerowni. Bylem adminem dla kazdego gracza i kazdego traktowalem jednakowo. Zostalem wypalony i przestalo mi na tym zalezec.

Ja mam ledwo 22 lata ale ku*****a i klamst nie bylem uczony a honoru i zasad oraz polskiej mentalnosci (ponad 11 lat wychowywania sie za granica). Staje w obronie slabszych, poszkodowanych i tych posadzonych w sposob niesprawiedliwy, bo taka nasza polska metalnosc.

Na dodatek odbierasz ludziom adminy po kryjomu bo nie potrafisz przyjac krytyki na klate? A lamacze regulaminu i cziterzy moga sobie biegac? no OK spoko mi pasuje. Lache na to klade. Jestem zwyklym biedaczkiem.

PS Biore 100% odpowiedzialnosci za slowa i czyny

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52357

21 minut temu, Wyrewolwerowany232425 napisał:

Pierwszą rzeczą na jaką chcę zwrócić uwagę jest jednostronność naszego opiekuna Lemona.
Przychodzą sobie osoby z 401 i to są jego znajomi którzy zniszczą naszą serwerownię z takim podejściem.
Opis sytuacji jest następujący: Grają sobie ludzie i nagle Gunner,Cycolinka i Korpokurwy zaczynają się wyzywać
ok rozumiem, zdarzają się takie sytuacje i wtedy znajomości dały górę. Wchodzi Lemon i banuje tylko jednego gracza
,,Gunner". Ok to też rozumiem ale jeżeli robisz takie coś to banujesz wszystkich bo każdy z nich był winny. Druga sprawa
jest taka że Cycolinka sama się przyznała dziś na serwerze że wyzywała go tak samo. Ja jako admin nigdy nie byłem jednostronny 
bo to najgorsza rzecz na tej posesji. Wracając do tematu admina został on zabrany bez żadnego ale czemu taka sytuacja też nie powinna 
mieć miejsca.Jeżeli nie umiesz przyjąć krytyki to nie moja wina. Kolejną sprawą jest to, że od kiedy Lemon ma prawo powiedzieć do gracza lub admina cyt ,,jesteś zerem''? Wiesz że to 
jest obraza i mogą ci to potwierdzić osoby które grały wtedy na serwerze, a co się wiąże z tym ban. Do tej funkcji jaką ty pełnisz widocznie jesteś za młody.
Każdy ma swoje granice i każdy może nie wytrzymać, ale to w jaki sposób ty się zachowałeś przechodzi ludzkie pojęcie. Znając życie temat
zostanie zamknięty i tyle z tego wyjdzie ale ktoś kiedyś musiał się odważyć i powiedzieć to wprost. Jeżeli masz się tak zachowywać to może oddaj komuś bardziej odpowiedzialnemu tą posadę.
Serwerownia jest fajna i wgl ale od kiedy wbili do niej twoi pseudo znajomi to co tam jest to można nazwać dno. Każdy popełnia błędy i każdy błąd można naprawić. Mam nadzieję że ten post da ci
wiele do myślenia i że Krystek poważnie rozpatrzy całą tą sytuację. Tyle w temacie 5! :)

Wchodzę na serwer bo dostałem zgłoszenie że Gunner obraża - dostałem wycinek z konsoli co pisał i go zbanowałem. Skąd ty tak wszystko wiesz co się działo na serwerze jak cie wtedy nawet chłopie na nim nie było? Kontynuując - tak jak mówie zbanowałem go a patrze on wchodzi na serwer. Nie szło go zbanować a więc go odbanowałem i dałem mu perma za aktywnego bana. Co w tym jest takiego dziwnego? Ktoś ma dowody że obraża a ktoś tylko puste słowa bez potwierdzenia. Powiedziałem do ciebie tak ponieważ byłem zdenerwowany twoim zachowaniem i nastawieniem do mnie. Nie raz siedziałem na NS'ie i mówiłeś "LemoN chujowy opiekun" ale nie reagowałem. Admina powinieneś już stracić dawno za to co robiłeś na serwerze.

14 minut temu, PoprawieHumorek:) napisał:

LemoN - bardzo nieodpowiedni opiekun, czlowiek na niewlasciwym stanowisku.
Jest wiele przeciw niemu z mojej strony:
1. kiedy mialem spinke z Rewolwerowcem, napisalem do LemoNa co mysle, jakie sa moje bole i smutki, to bylo zareagowania tyle co nic, stworzenie marnej grupy 3 osobowej w celu dojscia do porozumienia i z tego nic nie wyniklo. Dopiero po paru dniach sam z Rewolwerowcem doszedlem do porozumienia i dzis" zyje jak za Pan Brat".
Wtedy mialem kierowac sprawe wyzej czyli do Krystka. No ale jednak udalo nam sie dogadac wiec poszlo w taka jakby niepamiec.
2. Niestety dzis zdarza sie kolejna WPADKA opiekuna serwera ktory nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow. Dzis byla sytuacja zbanowania gracza GuNNeR, ktory dostal bana na niewiadomo ile, podobno skonczyl bana, a podobno wszedl na AB. i dostal PERMA. oczywiscie za co? za niewinnosc!
Kazdy dostaje bana za niewinnosc ! TAK ! Kazdy! gracz Cycolinka i kropokurwa sa koleszkami lemona tak samo roniego i krystka oraz jednego admina na literke T skad to wiem? oczywiscie pol serwerowni 501-szej wie oraz JA od samej werednej ze znacie sie ze swiata rzeczywistego.

Wiec automatycznie sa dowody przeciwko gunnerowi ale nie ma zadnych przeciwko cycolince, ktora to nie dosc ze podjudza razem ze swoim koleszka kropokurwa to jeszcze "nagrywa" sytuacje w ktorej GuNNer wyzywa ja i jaka ona jest poszkodowana, kiedy to TAK NAPRAWDE ona i tylko ona wraz ze swoim przydupasem stwierdzaja ze wszystkiemu winny jest wlasnie oto GuNNeR!

Oczywiscie nie zgadzam sie z tym i pisalem PW do LemoNa jak ja to widze. Poinformowalem go ze to blad i robilem to w jak najmilszy i nalezyty sposob, lecz zostalo stwierdzone ze "ZAWSZE MUSI BYC POSTAWIONE NA MOIM I ZE SIE NIE ZNAM I UWAZAM ZA NIEWIADOMO KOGO".

rozkrecila sie tylko dzieki adminom takim jak: Rewolwerowiec, Prezesovski, Zyga, KillEver, Dragon Noob, i Ja, bo kiedy np Rewo, Preze, Ja dostawalismy admina to bylo ledwie pol serwera a w godzinach szczytu 3/4. Obecnie wiekszosc czasu jest ponad 3/4 ludzi na serwerze.

Ja zrezygnowalem z wielu powod. Jednym z wazniejszych byl wlasnie stosunek jednego z opiekonow CALEJ serwerowni. Bylem adminem dla kazdego gracza i kazdego traktowalem jednakowo. Zostalem wypalony i przestalo mi na tym zalezec.

Ja mam ledwo 22 lata ale ku*****a i klamst nie bylem uczony a honoru i zasad oraz polskiej mentalnosci (ponad 11 lat wychowywania sie za granica). Staje w obronie slabszych, poszkodowanych i tych posadzonych w sposob niesprawiedliwy, bo taka nasza polska metalnosc.

Na dodatek odbierasz ludziom adminy po kryjomu bo nie potrafisz przyjac krytyki na klate? A lamacze regulaminu i cziterzy moga sobie biegac? no OK spoko mi pasuje. Lache na to klade. Jestem zwyklym biedaczkiem.

PS Biore 100% odpowiedzialnosci za slowa i czyny

Chciałem to rozwiązać bez problemów bo tak naprawdę powinniście wtedy oboje stracić admina. Byłem zbyt pobłaźliwy i teraz właśnie są tego skutki.

Jaka niby wpadka? Zbanowałem słusznie gracza a ich za co miałem zbanować? Nawet jak są moimi koleżkami. Daj mi dowód to ja ich również zbanuje za obrażę. Nie ma najmniejszego problemu.

Nic takiego nie zostało stwierdzone na PW. Napisałem to samo co tutaj ale z tobą nie da sie dyskutowac bo ty uważasz ze zawsze masz racje a tak nie jest.

Zrezygnowałeś bo ci napisalem ze masz warny na koncie i musisz je zdjąć. Nic dziwnego a ty się popłakałeś i zrezygnowałeś.

Po kryjomu xd? Na serwerze siedziałem i mówiłem że nie mam zamiaru mieć takiego admina co za plecami tylko na mnie gada.

Gadacie najwięcej a nie potraficie skleić nawet dobrej skargi. Powinienem w ogóle to zamknąć za brak wzoru.

Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52367

Daj się wypowiedzieć innym. Wracając umiesz czytać? Cycolinka sama dziś powiedziała że tak samo wjechała na Gunnera także ten.. :)

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52370

Ja już nie wiem jak to wszystko skomentować ale też nie będę kłamać. Z czystym honorem wyzywałem cycoline bo sobie zrobiła pogawędkę kamperem jak na targowisku na cały głos. Więc ją wyjaśniłem i zaczęliśmy siebie wyzywać, później poszedłem na kawę bo ciotka przyjechała i zostawiłem na spekcie. Gdy wróciłem było "time out" więc włączyłem od nowa serwer i zacząłem grać dalej a poźniej akcja przybrała szybkie skutki i z moim wkurwieniem podczas dostania bana zacząłem ją równać z ziemią bo sobie przyjdzie laska, gra 10 minut i uważa się za PANIĄ tego serwera, że wszystkich ucisza a sama gada jak najęta. Lemon widać realnych znajomych zawsze potraktuje wyżej od nas wszystkich. Gdyby ona nie wbiła na serwer nic by się nie stało nikt by nie stracił admina a ja grałbym dalej w końcu po świeżym zakupie VIPa ale cóż dzieci i ryby głosu nie mają więc jesteśmy dla niego dziećmi...... RIP

Sorry mam 21 lat ale nie bawię się w jakieś zmienne IP bądź inne hacki

Edytowane przez GuNNer
https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52373

7 minut temu, Wyrewolwerowany232425 napisał:

Daj się wypowiedzieć innym. Wracając umiesz czytać? Cycolinka sama dziś powiedziała że tak samo wjechała na Gunnera także ten.. :)

A ty umiesz czytać? Mi nic takiego nie powiedziała i nie było mnie wtedy na serwerze. Nie było cie na serwerze wtedy a wiesz najwiecej. Jak to jest?

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52375

Będziesz jej teraz ziomek bronił? Daj dowody że ją przed banem obrażałem nie po daniu bana tylko przed. Też ci powiedziała a ciebie nie było na serwerze a ty jak wierny piesek wszystko dla niej zrobisz

Co sama ci się nie przyzna? To zapraszam ją na forum !!!!

:0shoot:

Edytowane przez GuNNer
https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52381

Napisałem ci wyraźnie że sama się dziś przyznała? A zgodnie z tym co powiedziałeś jeżeli znajdzie się dowód to dasz jej bana.. I ja się teraz pytam gdzie on jest? Widać jaki jesteś słowny.. :)

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52384

@LemoN Rewolwerowiec ma na tym serwerze reputacje . Wie najlepiej ponieważ każdy mu powie co kiedy i jak sie wydarzyło , więcej graczy niż myślisz jest tym zbulwersowana.

Mimo iż niemam ogólnych powodówd do skarg na ciebie jak już to pochwał, ale byłem świadkiem dzisiejszej sytuacji I uwierz wygląda to na faworyzacje aczkolwiek widać kto z tobą ma hmm jak to nazwać ma prawo do ciebie zwracać się na ty Michałku ucz się do matury nie brnij w awantury heh. wracając GuNNer jest tu najmniej winny ,odezwał się w złym momencie i w złej chwili.

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52385

Skoro tak,to wg mnie pozostała dwójka tj Cycolinka i Kamper powinni otrzymać taką samą karę.

Co do samej skargi:

Ludzie to jest tylko gra,gracze wchodzą na serwer żeby sobie pograć,zabić czas.

Jesteście drużyną? No chyba nie..

Nie rozumiem takiego podejścia chcecie pokazać jacy jesteście ważni?

Hmm ,druga strona medalu której nikt nie widzi,zobaczcie ile sie trzeba poświęcać żeby ten serwer działał tak jak działa,my gramy a opiekun robi to czego my nie widzimy.

Ja osobiście mogę tylko powiedzieć,

"Chciałbym mieć takie problemy"

Lemon to nasz szeryf? 

Pozdrawiam

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52386

Szeryf szeryfem ale każdy powinien czuć dystans do siebie. Jeżeli on tego nie ma to wybacz ale to już nie moja wina :/

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52387

@ZYGA991 Szeryf jak z dobrego filmu . Wiemy ile Lemon robi ale po co dokładasz do tej dyskusji jakie to on ma problemy administratora? W tym temacie moim zdaniem chodzi o równość graczy , A nie jestem z tobą na ty robię co chcę Paulinka Michałek aż się słodko robi jestem tylko ciekaw czy cycolinka jest w stanie się wypowiedzieć czy teraz gania go do nauki ? Zbyt prywatnie jak na typową grę moim zdaniem co na to Lemon tyle wypowiedzi na jego temat aż mu ręka pewnie świerzbi by ten temat zamknąć.

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52388

-to nie gadaj jak to robisz tylko zrob, zamknij to, za brak wzoru, na cos czekasz ? mam warny dostac abym nie pisal? No na co czekasz ? PISZ DO RONIEGO TO CI POMOZE

Jako opiekun nie robisz nic, ja nic takowego nie widze, totalne 0 roboty totalna porazka!

- co gadal za plecami? stwierdzenie faktu? ze cycolinka to twoja kumpela? odemnie dodam ze faworyzujesz ludzi, Jakos ciebie nie ma i cycolinki i .ku**y tez nie ma. PRZYPADEK? NIE SADZE ! a moze cos innego?

- powinnismy stracic bana, ale nie stracilismy bo nie zrobiles nic, a moze posluchales mnie a moze nie. Zrobiles tak czy siak jak zrobiles.

- Bronisz ta cycolinke? mowisz ze wszedles na serwa i miales dowody na gunnera, to na cycoline tez powinienes miec? nie miales ? nie masz ? w ch**a lecisz w tej chwili?

- odnosnie moich warnow. Poplakalem ? mam wieksze jaja niz ty i potrafie rozwiazywac problemy, juz powinienes mnie znac ze ZAWSZE STAWIAMY A MOIM ! sam tak piszesz. chcesz wiedziec prawde dlaczego zreygnowalem? pw czy tutaj? (plakac plakalem tego dnia ale nie z powodow warnow)

- odnosnie tego co napisal zyga - no niestety nie jestesmy druzyna bo jak cos zalatwiamy na pw to sie taki walek dzieje. i sam opiekun nas dzieli zamiast spojic, co sie stanie jak opieprzy jednego czy drugiego. raz dostalem opieprz i sie ogarnalem za amx_nick. bylo ok? bylo. 

Tak LemoN to nasz "szeryf" ale niech sie na takowego zachowuje ....

Sa dziewczyny z ktorymi mozna normalnie pogadac poflirtowac itp itd, ale niektore sa to poprostu feministki ktore chca sie poczuc jak babochlopy. i trafila koza na kamien

TAK JA WIEM NAJLEPIEJ I UWAZAM SIE ZA PANA TEJ SERWEROWNI, poniewaz wszystko co robie, robie dla 501, robilem jako admin, robie jako zwykly gracz.

I TAK POZOSTANIE. PERM mnie zatrzyma, pozdrawiam , hejterow rowniez

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52389

Powiem tylko ze to nie pierwsza tego typu akcja może nie z tym samym adminem ale innym (nie chce pisać nickow) ale Lemon byłeś wtedy i mimo ze gracz zrobił awanturę Ty nie zareagowaleś tylko umozyles sprawę...

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52390

Trafiła kosa na kamień i Lemon widzisz jakie są konsekwencję. Trafiły się osoby które nie boją się powiedzieć tego co myslą i zobaczymy czy jesteś w stanie jak normalny człowiek przyjąć krytykę. :)

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52392

Panowie,nie da się wszystkiego ogarnąć.

Skarga powinna być zamknięta i po baniku dla pozostałej dwójki. 

Co do wyzywania się na ratsie to sory Rewolwer ale sam zacząłeś spine.

Ja jestem obiektywny,nikogo nie bronie,ale Rewolwer  z mojego pola widzenia nakręciłeś większość serwera na Lemona.

I więcej w tym temacie się nie wypowiadam.

Edytowane przez ZYGA991
https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52393

Co do pana @GuNNer Wbiłem na serwer grałem chyba z 2min i cycolinka z kims gadała i nagle gunner mikro odpala i drze jape na nią i zaczyna ja wyzywać od jakiś ku**w, wytłumaczy mi ktoś, który taki dorosły człowiek się tak zachowuje?, mało tego gość się do mnie później zaczął spinać bo mu prawdę powiedziałem, no to oczywiście tez mu pocisnąłem bo nie będzie mnie jakieś gó**o cisnąć, prawda jest taka ze na tym COD 501 jest taka patologia ze płakać się chce i słusznie lemon zrobił z tym banem na 3dni, ja jako były opiekun na 401 tak samo jechałem bany od 3 dni nawet do tygodnia i żaden gracz na mnie skargi nie złożył bo wiedział ze miałem racje, a tera na 401 jak zawsze wbije to jest spokój i cisza.

CO DO KARY TO CHĘTNIE JĄ PRZYJMĘ NA KLATĘ BANUJCIE MNIE NAWET NA TYDZIEŃ <3 

https://1shot2kill.pl/topic/7013-skarga-na-lemona/#findComment-52395

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...