Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 

Nick oskarżonego: 

IP/ID admina/gracza na którego składasz skargę

Opis sytuacji: 

Czas zdarzenia: 

Dowody[dem/ss]:

Twój nick: MAMA

Nick oskarżonego:нуρє. (nie jestem pewien więc proszę o sprawdzenie)  prosze o link do amxbans
IP/ID

Opis sytuacji:
Czas zdarzenia: Przed chwilą (18.04.2017 23:50)
Dowody
mapa: aim_usp

Witam.

Zacznę od tego że jestem nowy na serwerowni. A właściwie wszedłem Sobie pograć na losowym serwerze i przez waszego admina aż zagościłem na forum

:)

Krótko powiem że może nie jest to skarga a po prostu czysta ciekawość

:)

(moderator niech nazywa to skargą by nie zamknął tematu)

Opis sytuacji: Otóż mapa aim_usp. Na serwerze może z 7osób. Admin który Mnie zbanował spamuje "zakaz raszu!!" itp.
Nie dość że mapa aim_usp na której nie obowiązuje rasz , ale mniejsza o to. Bo faktycznie może denerwować jak ktoś biegnie od razu na respa. Być może u Was jest inaczej.

Na serwerze 7osób admin sypie banami :)
Więc kulturalnie do Niego mówię przez mikrofon

- "ziomeczku czemu banujesz za rasz? gra Nas siedem osób , nie lepiej mu powiedzieć żeby nie raszował. zbanujesz caly serwer to nie będzie z kim grać"

Po czym admin napisał na środku ekranu

-"pisałem"
i znów zbanował gracza.

Także mówię do Niego to Samo w kulturalny sposób.
Admin się kłóci do Mnie (nie ze mną oczywiście) że koleś raszował i oczywiście mógł za takie cos banowac bo jest adminem.

Odpowiedziałem
-"ale jesteś człowiekiem i nie musiałeś :) wystarczy powiedzieć"

Gra się toczy....

Zdobyłem parę fragów już praktycznie na pustym serwie :D po czym dostaje bana powód "raszujesz"
I tu pojawia się problem :D nie raszowałem.
Poza tym że na tej mapie nie ma czegos takiego jak rasz. To rozumiem ze u Was sa inne zasady :)
lecz niestety admin nie mial racji bo nie raszowalem. Strzelalem przez wiekszosc mapy ze swojego respa badz srodka.
I dostalem bana za nic.

Stad moje zapytanie :)
Warto tak odstraszac ludzi?
Wydajecie się fajna serwerownia tylko podejscie do graczy fajniebyloby zmienic.
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odpowiedz :)

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/

Ostrzegałem, że będę banował za rash raz, drugi. Nie słuchaliście to bany poleciały proste, już kolego tak nie płacz, że sypałem tymi banami jak dostała go 1 max 2 osoby bo sprawdzałem w bansie :) I to jeszcze na najmniejszy możliwy wymiar kary czyli 5 minut :) 

@Edit 

czytam to jeszcze raz i sobie myślę. Nie przypominam sobie danej sytuacji, nie kłócilem się z żadnym graczem ani nie spamowalem tym na Y@. 

Jakbym miał teraz dostęp do serwera to bym to sprawdził lecz jestem w szkole, obczaje to jak wrócę i znowu edytuje.

Edytowane przez нуρє.
https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47407

Ostrzegałem, że będę banował za rash raz, drugi. Nie słuchaliście to bany poleciały proste, już kolego tak nie płacz,

Ostrzegałeś kogo? Osobę która nie raszowała?
Napisałem temat jak normalny człowiek , ale widzę że władza adminowska nie pozwala zniżyć Ci się i przyznać do błędu.
Powtórzę po raz kolejny.
Zbanowałeś Mnie za nic :)nie raszowałem

Nie słuchaliście to bany poleciały proste

Gościu , czemu Ty piszesz w liczbie mnogiej? Jak nie słuchaliście... :)
Stałem 10 rund na respie i strzelałem z respa z rampy więc co Ty Mi tu mówisz.
Zbanowałeś Mnie za darmo i sprawiło Ci to satysfakcję... Pomimo że na serwerze nie było ludzi.

Temat do zamknięcia bo jak już widzę Twoją odpowiedź to widzę że nie ma co rozmawiać.
Zacznij traktować ludzi z wzajemnością a nie się puszysz bo jesteś opiekunem , taka dobra rada :)

P.s nie roszowałem i jestem tego pewien w 100% , inaczej bym nie pisał tematu.
Następnym razem będę kręcił całą Moją grę.

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47431

Wiedziałem ze mi tu coś nie gra, otóż nie pamiętałem owej sytuacji bo ja Cię nie banowałem. 

Tutaj dowód http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=60223

Mowiliśmy o zupełnie innej sytuacji, bo jak wyżej napisałem ostrzegałem lecz nie Ciebie. Wyżej link do bansa potwierdza

Czekam na wypowiedź admina @Difen.

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47448

Nie mogę edytować postu więc napisze tu.
Jestem nowy nie mogłem znaleźć amxbansa :) dlatego napisałem 

cieszę się że jest hltv na serwerze :) może to dowiedzie niesłuszności bana.
Wróce do domu to rozpisze demko z wielka chęcią a tymczasem proszę o link do demka.
Jesteśmy tylko ludźmi

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47475

Sprawa wygląda następująco, oglądałem to demo i wnioskuje, że wina leży po pół. @MAMA oglądałem twoją grę przez całe demo i przyznałbym Ci w 100% racje gdyby nie minuta: 18:30 w której wbiłeś na resp przeciwnika. Myślę, że admin @Difen. nie powinien banować skoro było to twoje jedyne wykroczenie na tej mapie :)

Tobie ban się już skończył także sprawa załatwiona, informuje Cie tylko, że jak sam pisałeś admin też człowiek, po części błąd, że Ci dał bana a po części nie.

Co do Difen'a. Nie będzie ostrzeżenia lecz następnym razem sprawdzaj uważniej i upewniaj się w słuszności swoich banów.

Skargę zamykam.

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47582

Dziękuję za otworzenie tematu.

@MAMA

Kolego. Pisałem na poprzednich mapach milion razy zakaz raszu, bany dawałem tylko po 5 minut. Tobie bana dałem po tylko 1 raszu dlatego, że doskonale wiedziales, że jest zakaz raszu a tobie było wszystko jedno co zrozumiałem po tym co mi mówiłeś przez mikrofon i pisałeś :) 

Druga rzecz, to jest serwer AIM, nie DM FFA czy 4FUN. Na tym serwerze możesz wyjść maksymalnie do połowy, ale ty wolisz się kłócić i robić z serwera AIM - 4FUN.

Trzecia sprawa. Ja doskonale wiem, że gdybyś się nie kłócił ze mną i mówił wszystkim i przekonywał graczy, że na tej mapie można raszowac to nikt by nie dostał bana bo im pasowało raszowac i słuchali Ciebie zamiast admina :) na samym początku mapy nikt nie raszowal, chwile potem jeden gracz zraszowal i nagle wszyscy zaczęli rasz. Ja napisałem na @@ że zakaz raszu bo ban 30 minut i każdy się wracał widziałem to na własne oczy :P  Zaczalem banować osoby do których nie docierało a przez kogo nie docieralo, że jest zakaz raszu?? Przez Ciebie :) 

A i chciałem jeszcze dodać, że większość nie umie czytać albo wzrokowo nie potrafią danych do mózgu przesłać ?? Chyba trzeba im to mówić przez mikrofon :/

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Edytowane przez Difen.
bez powodu
https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47725

Pisałem na poprzednich mapach milion razy zakaz raszu,

A czy wiesz ze aim_map_usp wszedłem pierwszy raz na serwer?

Tobie bana dałem po tylko 1 raszu dlatego, że doskonale wiedziales, że jest zakaz raszu

Nie wiedziałem że jest zakaz raszu :) Gram w cs'a dość długo i na mapach aim_map nie ma czegoś takiego jak rasz. U Was jest inaczej :)
Co doskonale rozumiem , druga rzecz jest taka że nie powinieneś Mnie zbanować. Grało Nas 6 osób powinieneś używać mikrofonu i @ :)

I czy dla Ciebie jest raszem podbieganie do połowy mapy/murek?
Albo jak zostanie jeden przeciwnik który nie chce wyjść , to też jest rasz?

Druga rzecz, to jest serwer AIM, nie DM FFA czy 4FUN. Na tym serwerze możesz wyjść maksymalnie do połowy, ale ty wolisz się kłócić i robić z serwera AIM - 4FUN.

Gościu Ja się z Tobą nie kłóce :) nawet napisałem u góry że to nie jest skarga z czysta ciekawość.
Na serwerze mówiłem do ciebie kulturalnie o sprawie raszu.
Nawet niei raczyłeś odpisać/odpowiedzieć(admin bez mikro?)
Sypałeś banami pomimo tego że praktycznie nie było ludzi.
Skoro jesteś adminem to musisz pomagac :) Widocznie mało dobitnie przekazywałeś informacje o zakazie raszu (nie Mi)

kłócił ze mną i mówił wszystkim i przekonywał graczy, że na tej mapie można raszowac

To co piszesz jest na prawdę śmieszne :D Zauważyłem że połączyłeś trzy inne sytuacje w jedną...
Faktycznie był gracz który powiedział do Ciebie "idioto"
I był inny gracz który co chwile powtarzał "na tej mapie nie ma czegoś takiego jak rasz"

A i chciałem jeszcze dodać, że większość nie umie czytać albo wzrokowo nie potrafią danych do mózgu przesłać ?? Chyba trzeba im to mówić przez mikrofon :/

Dobrze to ująłeś szkoda tylko że wyśmiewasz się tutaj i obrażasz.
Jako admin powinieneś posiadać mikrofon :) bo tak jak mówisz do niektórych nie dociera.

Szkoda że odbierasz to negatywnie :) nie przyszedłem się tutaj wykłócać , ale jak widać Ty tak :) Musisz udowodnić Swoją racje i pokazać że jesteś adminem :)
Wina leży po obu stronach , ale zdanie mam takie że jako admin powinieneś bardziej do ludzi docierać.
Bany nic nie zmienią bo ludzie dalej będą to robili.
Wystarczy zmienić podejście , większość osób które grają w cs 1.6 to są osoby młode.
Ban minął a tą odpowiedziom tylko się ośmieszyłeś.
Również pozdrawiam i zamknijcie ten śmietnik :)

https://1shot2kill.pl/topic/6414-co-sie-dzieje-z-ludzmi/#findComment-47733

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...