Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wywiad_v1.png.2ddcae62bde48a99401949f406466b26.png

Wywiad_v3.png.188eff1562c29e93949518e7cdeab096.png

Prowadzący : @Conte

Bohater : @Samiś <3

Conte: Witaj Samiś! Masz może trochę czasu na udzielenie mi wywiadu ?  

Samiś: Hej, tak. 

Conte: Świetnie :D Na początek przedstaw się wszystkim i powiedz nam coś o sobie. 

Samiś: Nazywam się Erwin, mam 16 lat, a 17 będzie w sierpniu. Mieszkam na wsi w województwie dolnośląskim. Moje zainteresowania to motoryzacja, e-sport, sport, wędkarstwo i wiele wiele by wymieniać. Jestem w I klasie Technikum na kierunku jakim jest Teleinformatyk.

Conte:  Możesz nam coś więcej opowiedzieć o swoich zainteresowaniach ? Skąd wzięło się u Ciebie zamiłowanie do motoryzacji oraz wędkarstwa ?

Samiś: Skąd to tak naprawdę nie wiem, jakoś tak od "dzieciaka" i tak zostało. 

Conte: Rozumiem :) Teleinformatyk musi być ciekawym kierunkiem, opowiedz coś więcej o nim i dlaczego właśnie tam chcesz spędzić kolejne 4 lata swojego życia. 

Samiś: Czy jest ciekawy to nie powiedziałbym, był to chyba zły wybór z mojej strony. Co ja mogę opowiadać ciągle coś piszemy i nic nie robimy :) 

Conte: Zawsze można zmienić kierunek :D Zastanawiałeś się może nad tym ? 

Samiś: Tak, ale zostanę tam gdzie jestem. :P 

Conte: Przejdźmy zatem do kolejnego pytania - Czy masz rodzeństwo ?

Samiś: Tak, mam dwie siostry. 

Conte: No proszę :D Ja również mam dwie siostry i z doświadczenia wiem, że potrafią one wywołać kłótnie o byle co :P Jak z tym jest u Ciebie ? 

Samiś: Tak masz rację, ale jedna nie mieszka ze mną bo jest zagranicą a dokładniej w Anglii z mężem i synkiem. Natomiast ta młodsza to denerwuje, ale to chyba jak w każdym rodzeństwie ;) 

Conte: Oczywiście ;) Wróćmy jeszcze na moment do tematu szkoły. Jaki uczniem jesteś ? Pilnym z średnią "na pasek" czy może szkolnym rozrabiaką :D

Samiś: Jestem uczniem raczej spokojnym chodź wiadomo, czasami trzeba być przysłowiowym pajacem :D . Nie uczę się za dobrze, ale jakoś idzie. Teraz mi na ocenach nie zależy, tak jak w gimnazjum między innymi. 

Conte: Przejdźmy zatem do tematu wspólnego dla każdego użytkownika tego forum, czyli CS'A. Jak i kiedy zaczęła się twoja przygoda z Counter-Strike ?

Samiś: Tą wspaniałą grę pokazał mi kuzyn, którą musiałem na starcie pobrać. Było to już tyle lat wstecz, że nie pamiętam dokładnie ile już biegam sobie po bs'ach...

Conte: Z pewnością przez ten czas nabrałeś sporego doświadczenia w grze. Jak trafiłeś na nasze forum oraz jaka była twoja pierwsza ranga ?

Samiś: Jeżeli chodzi o forum było to cs-wakacje, a ściągnął mnie tam kuzyn na ZM'a na którym potem miałem admina. Jeżeli chodzi o tą sieć to cynk dał mi Futuba :)

Conte: Opowiedz nam coś o twojej karierze tutaj. Z pewnością nie była to łatwa i krótka droga aby zdobyć tak wysoką rangę.

Samiś: Moja kariera zaczęła się od razu od przyjścia na forum. Moim celem była redakcja i dobre jej działanie. Potem dostałem "prezent" i zostałem moderatorem forum. Od niedawna pełnię funkcję j@ forum jak widać. To tyle jeżeli chodzi o moją karierę. 

Conte: Nie chcę zanudzać czytelników więc powoli będziemy kończyć nasz wywiad. Na koniec zadam Ci jeszcze kilka krótkich pytań :D 

Co wolisz ?

M4A1 / AWP / AK47

AWP lub AK47

Granie w CS'a / Granie w piłkę nożną / Jeżdżenie na rowerze

Granie w piłkę i to zdecydowanie :) 

Chłopaki / Dziewczyny :trollface: 

Dziewczyny <3 

Lato / Zima

Lato oczywiście

Matematyka / Biologia / Chemia

Ojej moje najbardziej ulubione przedmioty :D 

Chemia mimo wszystko. 

CS:GO / CS 1.6

Gram w CS:GO, ale zawsze 1.6 będzie na szczycie :) 

Conte: Ja również preferuję 1.6 :D Czy chciałbyś jeszcze na koniec kogoś pozdrowić ? :) 

Samiś: Tak, pozdrawiam wszystkie osoby, które ten wywiad przeczytały, a także przyszłego redaktora Conte!

Conte: Oj jeszcze nie wiem czy będę składał podanie na redaktora - brakuje mi trochę doświadczenia :D Dziękuję Ci za poświęcony dla wywiadu czas i życzę miłego wieczoru Tobie jak i każdemu kto dotrwał do tego momentu :D   

Na koniec pragnął bym jeszcze raz podziękować za przeczytanie powyższego wywiadu :) 

Dodam że jest to mój pierwszy, ale nie ostatni wywiad. 

Zachęcam do komentowania, co się podobało a co jest do poprawy :D 

https://1shot2kill.pl/topic/5813-8-wywiad-don-erwin/

Wywiad nie najgorszy jak nie pierwszy raz ale na pewno musisz ograniczyć liczbę emotikon.

Jakbyś został redaktorem to zapewne z każdym wywiadem czułbyś się pewniej bo trochę według mnie za krótko.

https://1shot2kill.pl/topic/5813-8-wywiad-don-erwin/#findComment-43005

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...