Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na początku zacznę od imienia. Nazywam się Tomek chyba że ktoś woli bardziej poważnie to Tomasz xD. Teraz w Maju skończę te 18 urodziny, dużo z Was może Mi powiedzieć że młody jestem ale w cs'a juz trochę łupie 10-12 lat już gram. Uwielbiam piłkę nożną może mniej oglądać niż grać. Oprócz grania w cs1.6 gram jeszcze w cs go, lola, tibie i wiele innych gier. Jak mogli nie którzy zauważyć bardzo dużo siedzę na tsie jak i namawiam na to żeby wbijali. Moje doświadczenie jako takie jest średnie byłem już nie jedno krotnie adminem na serwie raz udało Mi się być opiekunem pod opieką donaciaka ale za dużo nie zdarzyłem się nauczyć. Posiadam też swój serwer tsa. Mówię to z góry i nie chce tego ukrywać ale nie mam zamiaru go reklamować. Dlaczego ta sieć ? Odpowiedź banalna. Po przeszukaniu wielu sieci zauważyłem sporo osób które mnie tu znają a tym bardziej że tu jest mój ulubiony serwer cod mod 201lvl. Trochę już jestem na tej sieci i mogę powiedzieć że jak na razie widzę tu miła i zgraną ekipę. Mam nadzieje że miło będzie Mi się z Wami grać i współpracować. Nie przyszedłem tu z samym zamiarem grania ale też z zamiarem nauczenia się czegoś nowego i osiągnięcia czegoś, a czego to jeszcze się okaże.

To już tak na koniec Witam Was wszystkich :D

Do zobaczenia na codzie i na tsie :) 

https://1shot2kill.pl/topic/5789-witajcie/

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej :)

pozdrawianiami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam!

Nasz Fanpage (Facebook)

Nasza grupa Steam

https://1shot2kill.pl/topic/5789-witajcie/#findComment-43021

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...