Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym aby dodano kilka drobnych rzeczy, które na pewno umilą rozgrywkę :)

- bezlikammo (tego brakuje, tylko dodając to trzeba by zmniejszyć dmg xm bo zdecydowanie za dużo bije)

- zwiększyć grawitkę vipowi

- zwiększyć armora vipowi

- poprawić w sklepie kupno ap a dokładniej 500ap bo nie ma podanego numeru :3

- zwiększyć czas przez jaki trwa runda rozgrzewkowa ( nie o dużo ale tak z 30sec więcej by się przydało )

- zmniejszenie ceny lm do 6 lub zwiększenie hp o 25-50 ( bo naprawdę jak zm skaczą to te lm szybko się kończą jak i ap znika :)

- poprawić spadochron (moim zdaniem w dalszym ciągu za szybko się spada)

- problem z generowanym kodami (nie wiem czy tylko ja tak mam, ale czasem tych kodów nie widzę a powinienem :/ )

- problem z częstym większym lagiem ( 3-4 razy dziennie serw się crashuje , zdaje mi się , że to wina że strony silnika ale być może się mylę... Wiem, że jest to do naprawienia)

- dodanie blokady wyboru map (gdy jest powiedzmy poniżej 10os to w głosowaniu nie będzie dużych mapek)

- dodanie obecnej bazuki na mapę (wymagane by było tylko aby na poprzedniej rundzie być humanem, chyba to by było oczywiste )

- dodanie /ruletka na say'u a nie tylko pod m(sklepem)

- zwiększenie expa za największą liczbę zgonów na np. 1. 3k expa 2. 2k expa 3. 1k expa (dzięki temu zm chętniej wbijalo by do kamp)

I to by było chyba na tyle jak narazie :D

Edytowane przez NathanPL
Poprawka drobnych błędów :P
https://1shot2kill.pl/topic/5354-propozycje/

Umilą rozgrywkę? Masz pecha bo akurat z rana nie mam co robić (zaspoileruję, de facto nie jestem jakimś "stałym" graczem bynajmniej tutaj, ale moje doświadczenia z ZM+EXP sięgają czasów kiedy jeszcze niektórzy trzymali pistolet nie tą stroną co trzeba w CS-ie i celowali sobie w łeb), więc bardzo chętnie cię teraz wypunktuję (a zwłaszcza jedną kwestię).

- niech tam już sobie będzie, chociaż kiedyś radziło i sobie bez tego i nikt nie marudził

- po co lol, i tak ma 2 skoki

- bazowo ma i tak najwięcej armora + staty + misje (no chyba że ktoś kończy swoje misje na pierwszym "Przetrwaj jako człowiek", no to lel wut) - i tak ma dużo w porównaniu do zwykłego gracza

- tu się nie orientuję, ale kupowanie ap i tak jest dla botów

- jasne, grajmy pół godziny rozgrzewkę, 2 minuty to za mało żeby nabić na lma czy dwa, pora nauczyć się strzelać, a nie tylko "nemek daj się pls"

- UWAGA SPOILER TERAZ NAJWAŻNIEJSZA CZĘŚĆ - LM ZA 6 AP XDDDDD jakby ktoś dał lma za 6 ap, i nie daj boże jakieś dziecko szczęścia dostanie vipa - to w takiej sytuacji nawet bot | cssetti ci będzie kampił humanem. I do kogo wtedy będziesz wtedy strzelał, w powietrze? (po drodze nie będę liczył ile lmów bym postawił mając właśnie vipa do tego).

Zombie ci skaczą? "Ojej katastrofa, herezja, powieś się przez to." Zombie to nie jest organizacja charytatywna, które tylko będą wchodzić jak takie dauny do kamp, tylko mają za zadanie za wszelką cenę zarazić humanów. Już nawet nie będę wspominał o tym że samemu ci nikt kampić nie każe bo 90% płaczu zwanego "nie skacz" pochodzi właśnie od osób które same kampią, serwer nawet po sporych zmianach i tak na szczęście jest nastawiony na współpracę przynajmniej 2 osób. Nie no najlepiej dajmy LM 1k hp i zablokujmy zombiakom używanie spacji w kampach, bo taki Nathanek chce sam pokampić, ale z LM-em za astronomiczne 8 ap i 400 hp za cholere sobie nie poradzi

- ciekawe kto zepsuł spadochron, kappa xD

- kody mają często raka, ale co zrobisz jak nic nie zrobisz

- raz na ruski rok się zdarzało, ale pierwsze słyszę o "3-4 razy dziennie"

- wystarczy spojrzeć na votemap a nie tylko "1,2,1,2,2,1,1,1,2,1,2..."

- bazooka jest na rundę po to by taki Genesis znikąd nie został z one-shotowany (ok, dwa strzały, ale tak brzmi lepiej)

- ok, niech dodadzą znowu, ale nie przybiegaj potem z płaczem, że dostałeś pakę na swarmie, albo survem na pladze.

- expa i tak się szybko wbija jak się uprzesz, a bot botem zostanie - kto chce to będzie wbijał, a jak jest rakiem to i tak będzie biegał po mapie i tak

Dobra, więcej mi się nie chce, podsumowując - poszukaj siebie na ZombieHell :)

https://1shot2kill.pl/topic/5354-propozycje/#findComment-39319

Nie chce mi się wszystkiego komentowac, więc odpowiem tylko na 1

- problem z częstym większym lagiem ( 3-4 razy dziennie serw się crashuje , zdaje mi się , że to wina że strony silnika ale być może się mylę... Wiem, że jest to do naprawienia)

Padać to może tobie internet, serwer nie pada częściej niż raz na 2-4 dni.

https://1shot2kill.pl/topic/5354-propozycje/#findComment-39406

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...