Jump to content

[Odrzucona] SWAT

Go to solution Solved by xPtaku,

Recommended Posts

Proponował bym zmniejszenie choć troszkę rozrzutu klasie swat, jak rozpętam full auto, to strzały wogole nie są celne, nawet z mega bliska, celuje w klatę a strzały lecą nad głową, to jest istną masakra.. Albo chociaż dodać możliwość dokupienia 30% eliminatora w sklepie? Nie wiem, aktualnie ciężko się gra tą klasa, czasem fajnie posiada, a czasem nie idzie trafić za uja. W klasie głównie ceni się ten bezlik, ale po co mi ten bezlik skoro wystrzele załóżmy 50 strzałów w tym jakieś 10 celnych? Albo ta śmieszna niewidzialność która bodajże posiada, kapitan mający 1/1 z awp ma bodajże 30/35% niewidki, a swat ile? 95 czy 90? Przecież to jest totalnie bezużyteczne, ja grając już troszkę na codzie, często widząc cień cichego, który ma chyba 1% widzialności, niewidzialność swata to praktycznie nic.. Załóżmy że taki morderca który również jest klasa mega premium posiada eliminator, 1/8 podwójne obrażenie (czy tam 1/10, nie pamiętam) i +4dmg co killa aż do +16 DMG to jak dla mnie swat jest nieco słabszy, pasowałoby go jakoś urozmaicić, bo póki co chyba tylko ja nim gram i smoke, który nim gra tylko wtedy jak go wkurzam strzelając non stopXD. Więc moja propozycja jest to żeby choć troszkę mu zmniejszyć rozrzut/zwiększyć ta niewidkę chociaż do 50 procent, bo ta obecna jest ciulowa. Zapraszam do dyskusji głównie te osoby które grały ta klasa, i wiedza z czym to się je, nie takich którzy napiszą z buta że nie ma opcji, bo ktoś grał ta klasa i oral jak chciał, wiadomo jak ktoś umie grać to pogra i snajperem.

https://1shot2kill.pl/topic/53162-odrzucona-swat/

Propozycja do odrzucenia. Kałach to kałach, wiadomo że ma rozrzut. Grałem tą klasą ja, @ KAKAROT i @Ez'y. Swat robi pogrom jak każda inna klasa ale wiadomo -> w dobrych rękach. Niewidke ma wystarczającą nie ma co tu grzebać. Jakiś czas temu została u niego zwiększona szansa na zabranie amunicji oraz hp za fraga. Klasa jest bardzo mocna i jak już wspomniałem, dopiero co ulepszona. Nie ma sensu w tej chwili przy niej grzebać. Wracając jeszcze do tego "rozrzutu". Im dłużej trzymasz full auto tym większy masz rozrzut. Dzisiaj widziałem jak latacie tymi SWATAMI i obydwoje tylko spam na bezliku. 

Podsumowując, jestem na NIE.

https://1shot2kill.pl/topic/53162-odrzucona-swat/#findComment-381961

Jak wiadomo każda broń ma swoje fullauto. Jak się strzela na oślep byle spam bezlikiem zrobić to właśnie tak jest że się nie trafia w przeciwnika tylko obok niego. Nie po to swat ma zablokowany eliminator żeby teraz mu dawać ogarnicznik rozrzut :pepexD: 

Bezlik+eliminator to nawet czerwoniak by top1 zrobił (oczywiscie bez urazy saper the best) 

Co do ograniczenia widoczności to i tak jest dobrze i nie ma co porównywać do kapitana.

Swat po nerfie dostał busta tak jak napisał @ $coobany 

Także tak jak napisałeś że trzeba umieć grać klasa- polecam się nauczyć. 

https://1shot2kill.pl/topic/53162-odrzucona-swat/#findComment-381983

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...