Jump to content

Recommended Posts

Nick w grze: Delma-chan

Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Delma-chan/147.135.197.53:27015/ 

Steam/Non Steam? (Link do profilu): Non steam

Doświadczenie adminowskie: Niestety mam 0 doświadczenia, ale mam nadzieję że dobrze będę wykonywać swoje zadania jako admin.

Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 5/10 

Dlaczego Ty?: Jestem dość aktywna na serwerze, często gram po kilka godzin dziennie i staram się być dla wszystkich miła. Chce zostać adminem, ponieważ zdarza się że zaraz po wyjściu adminów z serwera często dochodzi do wyzwisk i ogólnie łamania regulaminu na każdym kroku dlatego chce to ograniczyć tak jak tylko mogę. Także w godzinach w których gram na serwerze rzadko są inni admini i mogłabym wtedy pilnować  osoby które przeszkadzają w grze i psują wrażenie o serwerze.

Kontakt: Discord, Forum

https://1shot2kill.pl/topic/53121-odrzucony-podanie-na-admina/

Mam mieszane uczucie co do twojego podania,

- Mało masz lat 

- Nigdy nie bylas adminem 

- Jak raz z toba pisalem na discordzie to mi pisałaś cytuje " o co ci chodzi typie, wy********j bo mnie wk******ć zaczynasz już " 

- Dziewczyna by napewno tak napisała, przy okazji jak możesz udowodnić ze jesteś dziewczyna skoro nawet rangi nie masz kobiety na forum a podobno jesteś aktywna na forum to czemu takiej błachostki nie zrobilaś? 

- Gt no moze byc nawet 

-amx też taki sobie nie powala 

Dlatego jestem na Nie.

-Dodam jeszcze ze przed chwila widzialem jak chciala wejsc na txt ale strefa ja zabila

Edited by Guest

No niestety na nie  :

- doświadczenie

- amx

- sytuacja którą Grzegorz opisał, z jednej strony chcesz pilnować porządku na serwerze, a z drugiej coś takiego

- może się okazać, że jesteś Andrzejem lat 30 ( brak weryfikacji ze strony forum),

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...