marichuanista Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 (edited) Twój Nick: marihuanista Nick Gracza/Admina na którego składasz skargę: Juniorek SteamID gracza: STEAM_0:1:448127501 Data i czas zdarzenia: 17.08.2020 godzina około 13:50 Mapa zdarzenia: am_nuke2018_v2v Opis sytuacji: Sytuacja nie dotyczy mnie lecz 3 osób które się wypowiedzą pod tematem, z mojej perspektywy wyglądało to tak że wyżej wymieniony Jzunior dał 3 osobą muta bez ostrzeżenia i z tego co mi wiadomo takie ostrzeżenie powinno być chociaż jedno lecz w tym wypadku nie było wypowiedziane ani razu może zasady się zmieniły nwm nie mi to oceniac. To tyle z mojej strony dalszy ciąg wydarzeń jest na demku oraz proszę o wypowiedzenie się poszkodowanych pozdrawiam buszek z wami Demko: http://606.gotv.pro/srv50136/auto0-20200817-134801-1733645102-am_nuke2018_v2v-_____________1shot2kill.pl______Arena_1vs1______128TR_VIP_SKLEP_SKINY_KOSY.dem.zip Edited August 17, 2020 by marichuanista jak mus to mus Vemon__ , Sayanin , TURBOKOLOR and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekKrzak Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Ja dostałem muta bez ostrzeżenia od juniora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemon__ Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Ja od razu po wejściu na serwer dostałem muta bez ostrzeżnia i bez powodu Bamboss and TURBOKOLOR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4palcewpralce Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 podwierdzam to co mówi,byłem świadkiem tej sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayanin Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Już kiedyś był taki do przodu na te muty widzę, że nic się nie zmieniło Borys1337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Evi. Posted August 18, 2020 Solution Report Share Posted August 18, 2020 @marichuanista tak pięknie gadasz o regulaminie na demku a sam nie potrafisz przeczytać regulamin działu pisząc skargę: Cytat Skargę z odwołaniem od bana rozpatrujemy dopiero, jeżeli ban będzie dłuższy niż 1 h. Przypominam również o tym punkcie regulaminu: Cytat Jeżeli osoba, która dostała bana a po jego upływie wciąż łamie Regulamin, Admin ma prawo przedłużyć karę 2 krótnie. W dniu 17.08.2020 o 15:53, Vemon__ napisał: Ja od razu po wejściu na serwer dostałem muta bez ostrzeżnia i bez powodu Bez powodu? Prowokowanie admina i Twoje głupie teksty to mute bez powodu? Oj Vemon.. Twoje muty zajmują 6 STRON w sourcebansie, w tym 33 muty z ostatniego miesiąca, a ty nadal nie potrafisz się ogarnąć i stosować się do regulaminu? Jak tak dalej będzie to sama z chęcia dam Ci odpocząć na kilka dni od mikrofonu, bo widzę, że pojedyńcze muty niczego Cię nie uczą. https://d0naciak.pl/sourcebans/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:520551830&advType=steamid&page=1 Co prawda w przypadku jaw'a @ JUN10R3K użył złego powodu bo chłopak nadużywał mikrofon krzycząc czy coś takiego. Oraz, tak jak w przypadku @ KrzysiekKrzak, nie dał żadnego ostrzeżenia, ale przy takim chaosie jaki był na serwerze, w dodatku będąc na spekcie i próbując sprawdzać cheatera... Wcale mu się nie dziwię. Panowie.. Przypominam wam o tym punkcie w regulaminie: Cytat + Zakazane jest utrudnianie pracy administracji. (W postaci np. spamowania że dana osoba czituje bądź mówienia tego przez chat głosowy - od tego jest u@.) Wy wszyscy mu wyjątkowo utrudnialiście sprawę - Ci co dostali muta, jak i @marichuanista i @ 4palcewpralce prowokując chłopaka. @ JUN10R3K jak i wy sami powinniście wyciągnąć z tego jakąś lekcję. Ostrzeżenia dla admina nie mam zamiaru dawać. Temat zamykam. Dranzer , TURBOKOLOR , JUN10R3K and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts