Jump to content

Skarga - Juniorek / ARENA TR128

marichuanista
 Share

Go to solution Solved by Evi.,

Recommended Posts

Twój Nick: marihuanista

Nick Gracza/Admina na którego składasz skargę: Juniorek

SteamID gracza: STEAM_0:1:448127501

Data i czas zdarzenia: 17.08.2020 godzina około 13:50

Mapa zdarzenia: am_nuke2018_v2v

Opis sytuacji: Sytuacja nie dotyczy mnie lecz 3 osób które się wypowiedzą pod tematem, z mojej perspektywy wyglądało to tak że wyżej wymieniony Jzunior dał 3 osobą muta bez ostrzeżenia i z tego co mi wiadomo takie ostrzeżenie powinno być chociaż jedno lecz w tym wypadku nie było wypowiedziane ani razu może zasady się zmieniły nwm nie mi to oceniac. To tyle z mojej strony dalszy ciąg wydarzeń jest na demku oraz proszę o wypowiedzenie się poszkodowanych pozdrawiam buszek z wami :P

Demko: http://606.gotv.pro/srv50136/auto0-20200817-134801-1733645102-am_nuke2018_v2v-_____________1shot2kill.pl______Arena_1vs1______128TR_VIP_SKLEP_SKINY_KOSY.dem.zip

Edited by marichuanista
jak mus to mus

• Solution

@marichuanista tak pięknie gadasz o regulaminie na demku a sam nie potrafisz przeczytać regulamin działu pisząc skargę:

Cytat

Skargę z odwołaniem od bana rozpatrujemy dopiero, jeżeli ban będzie dłuższy niż 1 h.

Przypominam również o tym punkcie regulaminu:

Cytat

Jeżeli osoba, która dostała bana a po jego upływie wciąż łamie Regulamin, Admin ma prawo przedłużyć karę 2 krótnie.

W dniu 17.08.2020 o 15:53, Vemon__ napisał:

Ja od razu po wejściu na serwer dostałem muta bez ostrzeżnia i bez powodu 

Bez powodu? Prowokowanie admina i Twoje głupie teksty to mute bez powodu? Oj Vemon.. Twoje muty zajmują 6 STRON w sourcebansie, w tym 33 muty z ostatniego miesiąca, a ty nadal nie potrafisz się ogarnąć i stosować się do regulaminu? Jak tak dalej będzie to sama z chęcia dam Ci odpocząć na kilka dni od mikrofonu, bo widzę, że pojedyńcze muty niczego Cię nie uczą.

https://d0naciak.pl/sourcebans/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:520551830&advType=steamid&page=1

Co prawda w przypadku jaw'a @ JUN10R3K użył złego powodu bo chłopak nadużywał mikrofon krzycząc czy coś takiego. Oraz, tak jak w przypadku @ KrzysiekKrzak, nie dał żadnego ostrzeżenia, ale przy takim chaosie jaki był na serwerze, w dodatku będąc na spekcie i próbując sprawdzać cheatera... Wcale mu się nie dziwię.

Panowie.. Przypominam wam o tym punkcie w regulaminie:

Cytat

+ Zakazane jest utrudnianie pracy administracji. (W postaci np. spamowania że dana osoba czituje bądź mówienia tego przez chat głosowy - od tego jest u@.)

Wy wszyscy mu wyjątkowo utrudnialiście sprawę - Ci co dostali muta, jak i @marichuanista i @ 4palcewpralce prowokując chłopaka.

@ JUN10R3K jak i wy sami powinniście wyciągnąć z tego jakąś lekcję. Ostrzeżenia dla admina nie mam zamiaru dawać.

Temat zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.