Nethiri Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 [W] - @ Weronika [B] - @ PlejsyBabciJadzi? Imię: Bartek Wiek: 24 Wzrost: 183 cm Stan cywilny: Kawaler Cecha rozpoznawcza: Ekstrawertyzm Województwo zamieszkania: Łódzkie [W] Witam wszystkich Czytelników. W dzisiejszym dniu na naszym fotelu zasiada energiczny mężczyzna, sponsor, Admin CS:GO MOD FFA oraz członek Ub Team'u - Bartek! Jak na początku sprecyzowałbyś reakcję użytkowników forum na swoją osobę? Czy pozytywne opinie onieśmielają Cię, a może jesteś osobą, którą nie "ruszają" takie rzeczy przyjazne czy też negatywne i przyjmujesz każdy komentarz "na klatę"? [B] Trudno mi powiedzieć co ktoś o mnie myśli. Raczej jestem ciepło odbierany przez innych i sam staram się podchodzić do każdego z empatią. Czasami mam wrażenie, że jest mnie wszędzie pełno, co może wywołać uczucie przesytu, ale nic na to nie poradzę, po prostu już jestem forumowym kotem. Oczywiście pozytywne opinie na temat swojej osoby rozgrzewają serduszko, ale na pewno nie onieśmielają. Każdy lubi słyszeć miłe słowa o sobie. Co do negatywów to, jeżeli są odpowiednio poparte argumentami, to wiążę je z konstruktywną krytyka i coś takiego biorę na klatę, jak najbardziej. Głupie gadanie, czy docinki puszczam bokiem, bo jestem typem, którego cholernie trudno wyprowadzić z równowagi prowokacjami. [W] Według mnie jest to pozytyw, iż jest Cię wszędzie pełno - przynajmniej dzieje się coś ciekawego. Jeżeli jesteśmy już przy opiniach, to zauważyłam, że pod Twoimi podaniami przeważały pozytywne reakcję. Na 1shot2kill zacząłeś swoją przygodę od Adminowania na GO MODZIE FFA, co Cię do tego przekonało i dlaczego akurat ten serwer, a nie inny? [B] Jednym z powodów jest to, że na poprzedniej sieci skończyłem przygodę, pogrywając właśnie na GO:MOD, więc wracając do 1.6 szukałem właśnie tego samego. Drugi powód jest taki, że podoba mi się mod sam w sobie. Może nie chodzi o skiny, bo zazwyczaj je wyłączam, ale o różnorodność map, która jednak się w pewnym momencie zamyka i nie przypomina 4funa. Dla mnie jednak, bez względu jaki to mod, najbardziej liczy się atmosfera na serwerze, a tu ciepło mnie przyjęli, brakowało toksycznych osób, było sympatycznie. Dlatego zadomowiłem się właśnie tutaj. [W] Zaobserwowałam fakt, że jako Administracja na serwerze jesteście jedną, świetnie zgraną ekipą, która potrafi pożartować jaki również być poważna w odpowiednich momentach. W podstawowych informacjach wspomniałeś, że jesteś ekstrawertykiem, więc chyba znalazłeś odpowiednią drużynę, ponieważ z nimi nie da się zanudzić. Interesuję mnie jak z taką cechą rozpoznawczą radzisz sobie ze smutkiem, gdy na przykład masz gorszy dzień? Wolisz odciąć się od wszystkich i rozmyślać w samotności? A może jest całkiem na odwrót? [B] Sam włożyłem sporo serducha w zbudowanie tej ekipy GO:MOD'a, staram się trzymać wszystkich w kupie i zawsze mogą liczyć na moją pomoc. To prawda, jesteśmy mega zgrani, z dnia na dzień docieramy się coraz lepiej. Jako ekstrawertyk w gorsze dni zdecydowanie nie mogę zostawać sam ze swoimi myślami, bo to skutkuje pogłębianiem się dołu emocjonalnego. Rzadko mi się coś takiego zdarza, ale jak już przyjdzie mi się z tym mierzyć, to po prostu muszę jak najwięcej czasu spędzać z ludźmi, a w weekend porządnie się wyszaleć, to mnie naprawia w zupełności. [W] Rozumiem Ciebie w stu procentach, jednakże niektórzy wolą zaszyć się w samotności - każdy z nas jest inny. Wspomniałeś, że w weekend lubisz się porządnie wyszaleć - co masz na myśli; "grube" imprezki, a może jakieś ekstremalne rzeczy czy też po prostu wyjazd, który pomoże Ci odbiec od rzeczywistości? [B] Tutaj na myśli mam wyjście na imprezę lub do baru. W okolicy mam kilka takich lokali, gdzie ludzi jest dużo i zawsze spotykam mnóstwo znajomych. Wtedy czas bardzo szybko leci pod sztandarem zabawy i rozmów, często zakrapianych alkoholem. Oczywiście może być coś innego, czego nie było w planach. W życiu moim i moich przyjaciół bardzo często puka do drzwi spontan. To zdecydowanie nam lepiej wychodzi, niż coś co planowaliśmy. [W] Świetnie, że masz takich znajomych, z którymi możesz się spotkać, wyjść na miasto i po prostu zabawić. Z własnego doświadczenia wiem, że spontaniczne akcje bywają znacznie lepsze od zaplanowanych wcześniej wydarzeń. Aktualnie mamy sierpień - okres wakacyjny, z przyjaciółmi zapewne spędzasz wiele czasu, planujecie jakiś wspólny wyjazd, a może już gdzieś byliście? Jeżeli tak, opowiedz nam o tym, proszę. [B] W planach mam kilka niedługich wyjazdów w sierpniu i we wrześniu. Ze znajomymi jadę na parę dni na Mazury do Mrągowa i do Zakopanego. Ja sam mam zamiar odwiedzić kilku ludzi z poprzedniej sieci w paru miastach. Nie wykluczam, że spotkam się z kimś z 1s2k. [W] Wow, to chyba czekają Ciebie ciekawe podróże. Co konkretnie masz zamiar zwiedzić w Mrągowie i Zakopanem? Nie wykluczasz również spotkania z kimś z naszego kręgu, podzielisz się kto jest tym szczęściarzem? [B] Raczej nie nastawiamy się na zwiedzanie jakichś konkretnych miejsc, a bardziej na odpoczynku mentalnym. Mazury to wiadomo, plażing i atrakcje wodne są w głównym zamyśle, a w Zakopanem kto wie? Może porwiemy się na Rysy. Jeżeli chodzi o spotkania z osobami z 1shot'a, to nie mam żadnych, "ale" żeby spotkać się z kimkolwiek, tutaj jestem otwarty na propozycję. [W] Rozumiem, życzę, aby odpoczynek był udany i warunki atmosferyczne również Wam sprzyjały. Widzicie Moi drodzy - ten energiczny 24 latek jest gotowy na spotkanie z każdym z Was - nie karzcie mu czekać. O tym że jesteś duszą towarzystwa już się dowiedzieliśmy. Chciałabym teraz zapytać jakimi wartościami kierujesz się w życiu? [B] Staram się kierować takimi cechami, jakie sam cenię u innych i wystrzegać się tych, których nienawidzę. Jestem osobą szczerą. Nie boję się mówić komuś prawdy wprost, wolę przedstawiać się autentycznie i pokazywać w stu procentach. Nigdy nie kreuję się na kogoś, kim nie jestem. Nie lubię komuś obrabiać tyłka, nawet jeżeli zdarzyło mi się coś takiego, to ta osoba dowiedziała się o tym bezpośrednio ode mnie i usłyszała to samo co inni. Dwulicowość to cecha, która dała mi już w życiu w kość, dlatego szczególnie jej nie lubię. Ogólnie jestem człowiekiem hardym, ale z miękkim sercem. Trudno się do mnie dobrać i zranić, ale łatwo wywołać współczucie, dlatego zawsze jestem skory do pomocy tym, którzy mają gorzej ode mnie. Nie wszystkich muszę lubić, ale każdego człowieka szanuję i stawiam na równi, bez względu na pochodzenie, stan majątkowy, pracę, wyznanie, czy orientację. Staram się żyć z uśmiechem na twarzy i zarażać tym innych, bo życie jest zbyt krótkie, aby się smucić. Nie przeszkadza mi granie roli błazna w towarzystwie, bo lubię rozśmieszać innych. Mam ogromny dystans do siebie. Cholernie trudno sprowokować mnie do wybuchu emocjonalnego i wyprowadzić z równowagi. Zawsze zachowuję zimną krew i szukam logicznych sposobów na wyjście z sytuacji. Pomimo młodego wieku, nauczyłem się, że pieniądze to nie wszystko. Dla mnie bardziej liczy się spokój mentalny i ludzie, niż duże pieniądze, zarobione kosztem popsutej psychiki, czy wielu przepracowanych godzin. Ogólnie staram się być dobrym, empatycznym człowiekiem z wielkim poczuciem humoru i dystansem do świata, ale jak każdy mam swoje złe strony. Oczywiście nie kieruję się złymi cechami, ale niestety jakieś po drodze się pojawiają. Na pewno czasami bywam chamski, ordynarny i powiem słowo za dużo, ale jest to związane ze szczerością. Bywam "śmierdzącym" leniem, chociaż jestem człowiekiem energicznym i pełnym życia. Mając taki ogromny dystans, zdarza mi się zażartować o czymś poważnym w sytuacji, która jest nieodpowiednia. Jestem ciekawski, lubię wiedzieć co się dzieje wokół mnie, czasami za dużo. Zdarzają się sytuację, gdzie zbyt mocno mam wyj*bane i jestem za bardzo wyluzowany, chociaż powinienem coś zadziałać. Do tego palę papierosy i zdarza mi się przesadzać z alkoholem. Jestem tylko człowiekiem. [W] Po przedstawieniu swoich zalet i wad, wnioskuję, że jesteś na prawdę dobrym człowiekiem, dla którego ważna jest pomoc innym osobom. W tych czasach ciężko jest znaleźć ludzi z takimi cechami, które Ty posiadasz. Co do wady - lenistwo, dopada każdego z nas, nawet największego pracusia - potrzebujemy odpoczynku, bo tak jak wspomniałeś, jesteśmy tylko ludźmi. Wyżej opisałeś nam, że nie potrzebujesz zniszczonej psychiki kosztem pieniędzy zarobionych poprzez przepracowanie wielu godzin, więc jak jest u Ciebie z pracą; czym się zajmujesz, jak dużo czasu na nią poświęcasz? Czy to praca, o której zawsze marzyłeś? [B] Obecnie pracuję w firmie zajmującej się produkcją i sprzedażą przyczep i lawet na stanowisku konstruktora CAD i jestem kimś na wzór brygadzisty, na hali produkcyjnej. Do moich obowiązków należy projektowanie przyczep w 3D w programie SolidWorks, wprowadzanie nowych rozwiązań, kontakt z klientem, sporządzanie dokumentacji produkcyjnej, oraz nadzór nad całym procesem produkcji od A do Z (czyli park maszynowy, spawalnia i montaż). Czy jestem zadowolony z pracy? Byłem na pewno, bo awansowałem na to stanowisko zaczynając od obsługi jednej maszyny. Moja ambicja i bystra głowa pozwalały mi szybko uczyć się wszystkiego i piąć się po szczeblach w hierarchii. Jednak doszło w pewnym momencie do takiej stagnacji, gdzie stoję w miejscu. A pracy jest ogrom i coraz więcej mam na głowie. Obecnie wziąłem ponad miesiąc urlopu, żeby zastanowić się co do swojego stanowiska, bo za dużo mnie kosztuje. Nawet poza pracą jestem ciągle pod telefonem w razie jakichkolwiek problemów i niekiedy nie mam czasu dla siebie. Za bardzo praca zaczęła przejmować moje życie, dlatego powiedziałem sobie stop i muszę parę rzeczy przemyśleć. Tak jak mówiłem, wolę mieć mniej pieniędzy, a więcej czasu dla siebie. Jeżeli chodzi o pracę marzeń, to na pewno byłaby to praca zdalna, którą wykonywałbym jeżdżąc po całym świecie, żyjąc chwilą. A później robiłbym to z jakiegoś pięknego miejsca, w którym bym się ustatkował. [W] Kiedy opisałeś nam swoją pracę, widzę, że wiążę się z wieloma obowiązkami i konsekwencjami, jeżeli coś poszłoby nie po Twojej myśli. Na prawdę przykro czytać, że praca przejmuję kontrolę nad sprawami prywatnymi. Teraz w Twoim życiu pojawia się ciężki wybór - co dalej? Życzę Ci, abyś wszystko na spokojnie sobie przemyślał, nie słuchając przy tym nikogo, tylko samego siebie. Zaznaczyłeś, że zajmujesz się projektowaniem przyczep 3D. Czy ten obowiązek jest powiązany z Twoim zainteresowaniem grafiką? Jeżeli nie, to skąd wzięła się Twoja pasja co do grafiki? [B] Projektowanie przyszło mi bardziej z ciekawości oraz z tego, że lubię uczyć się czegoś nowego i stawiać sobie poprzeczkę wyżej. Poza tym szef zaproponował mi, że jak szybko nauczę się obsługi programu, to dostanę awans i podwyżkę. Dla mnie odpowiedź była prosta, od razu się zgodziłem. Z grafiką to jakoś spontanicznie wyszło. Zauważyłem, że na sieci brakuje osoby, która wykonuje zlecenia. Pomyślałem, że ściągnę darmowego Gimpa i coś pokombinuję. Jestem samoukiem i nie korzystałem z żadnego poradnika, dlatego gdy pojawiały się efekty, wraz z nimi przychodziła satysfakcja i jakaś duma w stylu "kurczę -nieźle, sam do tego doszedłem". I tak to jakoś zostało, że bawię się czasami tworząc grafiki wyimaginowane w głowie lub zlecenia na forum. Dla mnie to zawsze nowe doświadczenie i wzbogacanie listy umiejętności. Podzielę się tajemnicą, że najlepsze pomysły na grafikę przychodzą mi po alkoholu . Kiedy mam już pomysł, to potrafię się skleić na kilka godzin i tworzyć, ale te godziny tworzenia mogą również trafić do kosza, gdy stwierdzę, że jednak mi się nie podoba i jest do d*py. Może to dusza artysty? [W] Według mnie świetnie, że zacząłeś bawić się w grafika, nam jako sieci bardzo się to przyda, plus Ty sam masz satysfakcję ze swoich prac. Może rzeczywiście jest to dusza artysty i przekonamy się niebawem, who knows? Czy poza grafiką masz jakieś inne zainteresowania lub pasję i chciałbyś się z nami tym podzielić? [B] Pytanie o zainteresowania zawsze było dla mnie ciężkie, bo nie potrafię jednoznacznie na nie odpowiedzieć. Nie ma chyba rzeczy, na której skupiałbym się dłuższy czas i mógł ją zaszufladkować jako zainteresowanie. Interesuję się tym, na czym aktualnie skupiam uwagę. Mógłbym tutaj podpiąć zarówno angaż w życie sieci, bo przeznaczam na nią dużo czasu i po prostu daje mi to satysfakcję, ale mogę tutaj podpiąć też tworzenie grafiki, memów, poszerzanie zasobów informacyjnych o filmach i serialach, ciekawość natury ludzkiej oraz psychologię. A jeżeli chodzi o pasję, to na razie dorobiłem się w życiu tylko jednej - siłownia. To jest coś, co kształtuje mnie zarówno fizycznie jak i mentalnie. Chcesz czy nie, trenując coraz dłużej, coraz bardziej poszerzasz wiedzę o psychice i ciele człowieka, suplementacji, zdrowym odżywianiu i dietetyce. To jest coś co zajmuje dość spory kawałek miejsca w moim życiu i generalnie bardzo to lubię. Czasami dobry trening sprawia, że idąc na siłownię otumaniony i bez sił, wracam z niego pełen życia i wigoru, przepełniony endorfinami i dopaminą jak PKS na Jasną Górę. [W] Siłownia, ach pamiętam te czasy, gdy jeszcze nie byłam takim leniuchem jak teraz i również mocno się w to angażowałam. Kolejne zainteresowanie, które sprawia Ci wielką satysfakcję, czyż to nie cudowne? Czy uczęszczasz na siłownię regularnie i poza ćwiczeniami masz jakąś specjalną dietę? Jeżeli tak, to ciekawie byłoby się o niej dowiedzieć. [B] Oczywiście staram się chodzić regularnie, ale wiadomo jak to jest, czasami człowiek nie może, a czasami ma deload i po prostu brakuje siły. Jeżeli chodzi o dietę, to żadnej się nie trzymam. Odkąd trenuję po prostu zmieniłem nawyki żywieniowe i puste kalorie zamieniłem na bardziej wartościowe posiłki. Jedyne czego się trzymam to jakiś tam limit dzienny kalorii i to wszystko. Wszystko kontroluje za pomocą wagi, oczywiście ważę siebie a nie produkty, bo dla mnie trzymanie michy co do ziarnka ryżu jest albo dla kulturystów, albo dla głupców. Raz w tygodniu, na czczo się ważę i wiem czy muszę dorzucić kalorii czy też odjąć, albo może zacząć robić cardio po treningach w celu spalenia dodatkowych kalorii. Generalnie mam się czuć dobrze i komfortowo w swoim ciele i tak jest. Mięśnie wiedzą co to praca, są dotleniane. Stosunkowo zdrowo się odżywiam, ale absolutnie nie rygorystycznie, bo pozwalam sobie na fastfoody i alkohol, a mimo to trzymam formę jaką chcę. Wszystko jest dla ludzi, trzeba tylko korzystać ze wszystkiego z głową. Twierdzenie, że to jest za trudne, diety 1000 kcal, diety bez tłuszczu czy inne wymysły są dla mnie śmieszne, nic nie warte żarciki. Mając jakąś tam wiedzę w tym temacie można się bawić swoją sylwetką i testować wpływ różnych czynników na nasze ciało i samopoczucie. Piszę to z czystym sumieniem zajadając się pizzą, którą popijam whisky. [W] Miło mi to czytać, ponieważ mam podobne zdanie co do diet, nigdy się w nie nie bawiłam i zawsze jadłam oraz piłam to na co mam ochotę. Świetnie, że kontrolujesz swoją wagę i co najważniejsze - dobrze czujesz się we własnym ciele. Skoro już konwersujemy o jedzeniu, chciałabym się dowiedzieć czy potrafisz i lubisz gotować? Jeżeli tak, to jakie potrawy najczęściej? Czy wolisz przyrządzić w kuchni coś słodkiego, a może słonego? [B] Czy potrafię to nie wiem, nie mi to oceniać. Aczkolwiek jeszcze nikogo w życiu nie otrułem. Kiedy wziąłem się za siłownię, automatycznie musiałem wziąć się za przyrządzanie sobie jakichś bardziej wartościowych posiłków, więc moje umiejętności gotowania raczej wzrosły. Nie jestem typem faceta, który potrafiąc zrobić jajecznice czy ugotować makaron na spaghetti, uważa się za szefa kuchni. W tym temacie raczej jestem skromny i nie wywyższam się ze swoim ego. Raczej nie mam w swoim menu dań, które opanowuje do perfekcji i mogę się nim lansować. Lubię eksperymentować w kuchni, zawsze przekręcam przepisy na swoją stronę i bawię się składnikami lub przyprawami. To wszystko stawia mnie w dobrym świetle, ale raczej nie jestem jakimś zapaleńcem i profesjonalistą. Gdy najdzie mnie ochota, to oczywiście coś sobie wyczaruję konkretniejszego, ale zazwyczaj króluje u mnie w tym temacie mentalność lenia. Jeżeli chodzi o rodzaj potraw, to zdecydowanie rządzą u mnie te ostre i pikantne. Dla wielu osób to co ja uważam za normalne, jest po prostu zbyt palące. Potrafiłem wygrać zakład, że zjem papryczkę "Carolina Reaper", która jest jedną z najostrzejszych, więc można sobie wyobrażać jak porąbane mam kubeczki smakowe. Pomimo tego, nie ograniczam się do jednego smaku, tak jak mówiłem, lubię eksperymentować i doznawać czegoś nowego, zawsze jestem otwarty na nowe smaki. [W] Po Twoich wypowiedziach da się wywnioskować, że jesteś mężczyzną z bardzo ciekawą osobowością. Nie masz "dwóch lewych rąk", potrafisz sam o siebie zadbać. Uważam, że Twoja kobieta w przyszłości na pewno nie będzie narzekać. Co do potraw ostrych i pikantnych, to nie przeginaj, ponieważ są groźne dla żołądka. Odbiegając trochę od tematu jedzenia - wyżej wspomniałeś, że dużo czasu poświęcasz również na tą sieć serwerów. Czy jest tutaj coś, co chciałbyś zmienić, gdybyś tylko mógł? Co Ci się na 1s2k najbardziej podoba, a co najmniej? Liczę w tym przypadku na konstruktywną krytykę. [B] A co tu zmieniać? Gdy pojawiają się sugestie czy problemy, to wszystko jest przedyskutowane i podejmowane są działania, żeby coś zmienić lub naprawić. @ d0naciak ma swoją wizję, którą realizuje i moim zdaniem dobrze sobie radzi z tym wszystkim. Ale ma szczęście, że ma na sieci tak wiele zaangażowanych osób, którzy mają chęci i zapał do pomocy. Jedyne zmiany jakie powinny być wprowadzane, to te na serwerach, po dyskusji z graczami. Jeżeli chodzi o całokształt, to wydaje mi się, ze sieć działa całkiem sprawnie. Mamy fajną społeczność, chatbox tętni życiem, serwery są zrobione solidnie, mamy świetnych techników, którzy stoją na straży, na TS zawsze miło spędza się czas i co mnie zupełnie dziwi, pozytywnie oczywiście - praktycznie w ogóle nie zdarzają się tutaj "gó*noburze". Szczerze mówiąc, to jedna z tych fajniejszych sieci na jakich miałem przyjemność przebywać. A co mi się nie podoba? To już raczej natura ludzka, bo nie podoba mi się w ludziach to, że potrafią wiecznie narzekać i wytykać błędy osobom, które tracą masę swojego czasu i nerwów, żeby coś działało i robią to tak na prawdę bezinteresownie. Żyję życiem sieci już od wielu lat i niestety zawsze wylewa się krytyka. Gdzie nie spojrzysz, to znajdą się tacy, którzy wiecznie narzekają, ale nikt nie weźmie spraw w swoje ręce, aby chociaż zainicjować iskierkę w wybuchu. I to jest to co chciałbym zmienić, myślenie ludzi. Powinni doceniać pracę na rzecz sieci, bo jeszcze trochę w CS 1.6 pogramy sobie tylko we wspomnieniach, zresztą CS:GO zapewne też czeka taki los. Na razie mamy jeszcze sieci, w których możemy wybierać i jak nie jedna to druga, ale to do czasu. [W] Miło słyszeć takie pozytywy o naszej sieci serwerów, mam nadzieję, że Donaciak ucieszy się z Twojej wypowiedzi. To prawda, my jako gracze powinniśmy przyczyniać się do zmian na serwerach w postaci propozycji, im więcej tym lepiej - lubimy nowości. Jeżeli już piszemy o 1s2k, to krążą pogłoski, że powstanie nowy serwer z Twoim udziałem - czy to prawda? Zdradzisz nam coś więcej na temat tej sprawy? Bardzo, ale to bardzo mnie to ciekawi. [B] Tak, to prawda. Przejąłem serwer FFA Classic, który @ Szef Sztabu. zgodził mi się oddać pod warunkiem, że będę go odpowiedzialnie reprezentował. Mam pewien plan i chcę przekwalifikować serwer na inny mod. Nie przewiduję tutaj żadnej rewolucji i nie wiadomo czego. Nawet nie wiem ile serwer będzie w stanie na siebie zarobić, bo mod jaki chcę ma na prawdę przypominać klasyka, a nie naszpikowaną pierdołami maszynkę. To ma być po prostu odskocznia, serwer dla odmułki. Więcej szczegółów na ten moment nie zdradzam, bo to temat, który jest dopiero w fazie startowej. [W] Bardzo się cieszę, że niebawem pojawi się u nas nowy serwer - byłam tym straszliwie zaciekawiona. Świetnie, że postanowiłeś nam zdradzić choć trochę szczegółów. Brawa dla Ciebie, że zechciałeś przejąć inicjatywę nad serwerem, nie jest to łatwa sprawa i oczywiście życzę Ci powodzenia, aby wszystko poszło zgodnie z Twoimi planami. Uważam, że nasi czytelnicy dzięki temu wywiadowi dowiedzą się o Tobie sporo nowości. Czy są osoby, które chciałbyś pozdrowić? [B] Pozdrawiam oczywiście moich nygusów z GO:MOD'a i tych, którym chciało się przeczytać moje wypociny. A Tobie dziękuję za wybranie akurat mojej persony do wywiadu i szanuję za chęci. [W] To ja dziękuje, wywiad z Tobą to była czysta przyjemność. Liczę na pozytywny odbiór. Nie wiem , .Lasik , Karolek. i 22 innych 15 1 9 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Kox wywiad PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363168 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0ter Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Fajny wywiad PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363169 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZix. Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Bardzo Ciekawy wywiad oraz bardzo dobrze się go czyta, super robota. @ PlejsyBabciJadzi?Fan ❤ PlejsyBabciJadzi i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titan strong Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 w sumie fajny wywiad bynajmniej ciekawie sie go czyta ,ze względu ,że są długie zdania i nie są to krótkie odpowiedzi a sensowna wypowiedz P.S kozak wywiad PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlejsyBabciJadzi Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Mam nadzieję, że nie zanudziłem nikogo na śmierć Seebixツ i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363172 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0m4sz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ciekawy wywiad Fajnie się go czyta przyjemny dla oko Taki bym powiedział "pryma sort" PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nunko Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Bardzo fajny wywiad, miło sie go czyta i oprawa bardzo ładna .Gratulacje za udany wywiad PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malyy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Fajny ten nasz ekskluzywny menel @ PlejsyBabciJadzi?! To czekamy teraz na odwiedziny skoro tak? Nethiri i PlejsyBabciJadzi 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ PlejsyBabciJadzi? no powiem Ci szczerze, że mnie zaskoczyłeś Duży + dla Ciebie i @ Weronika. Pozdrawia ten co miał ostatnio inne zdanie . Pozdro i z fartem oki! PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wywiad spoko @ Weronika się postarała a @ PlejsyBabciJadzi?wytrzymał do końca wywiadu XD macie jabłka i naleśniki za dobrze ogarniętą robotę ?? ???? Nethiri i PlejsyBabciJadzi 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTreaz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wywiad na bardzo wysokim poziomie! Brawo! PS: Na wakacje zapraszam w Bieszczady Nethiri i PlejsyBabciJadzi 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlejsyBabciJadzi Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 24 minuty temu, iTreazik napisał: Wywiad na bardzo wysokim poziomie! Brawo! PS: Na wakacje zapraszam w Bieszczady Oj byczq, nawet nie wiesz jak w tym roku przywiązałem wagę do takiego "bieszczadzkiego spokoju" Więc skoro zapraszasz... iTreaz i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACAB Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ciekawy, czytelny wywiad oby takich więcej PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 W sumie to wbiłem tylko zobaczyć ile masz lat i jak się nazywasz xD Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363360 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebixツ Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Wuja to wuja, cieszę się że mamy tutaj takiego luja Bardzo dobra robota Pani moderator, już czekam na więcej tego typu tematów ? Tobie Plejsu życzę powodzonka i sukcesów, pamiętaj, że zawsze pw. do Sebusia masz otwarte, jak będzie trzeba to napiszemy kilka rozprawek szpadluju! Pozdrawiam ? Nethiri i PlejsyBabciJadzi 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlejsyBabciJadzi Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 W dniu 8.08.2020 o 02:53, SeebiX | ^.^ napisał: pamiętaj, że zawsze pw. do Sebusia masz otwarte, jak będzie trzeba to napiszemy kilka rozprawek szpadluju! Si si torro +1 W szkole tyle nie pisałem w zeszytach co w tym PW xDDDD Seebixツ , Eff. i Nethiri 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P A T I Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 I like it ! Nethiri i PlejsyBabciJadzi 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-363829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @ PlejsyBabciJadzi we nie tak mocno gościu XD Wleciałeś z przytupem Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50059-73-wywiad-plejsybabcijadzi/#findComment-364220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi