warantdw Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Twój nick: waran Nick gracza, na którego jest skarga: Czarna SteamID gracz, na którego jest skarga: - Opis: Po 2-3h godzinach spokojnego grania gościu rzuca mi smoke pod nogi gdy stoję z AWP na Romanie pilnując paki (TT) . Na to napisałem mu, "czy musisz mi dałnie rzucać tego smoka pod nogi jak stoję z awp??" po czym otrzymuje bana na trzy godzinki. Począwszy od tego że ban jest z uprzedzenia do mnie, do tego zero upomnienia, zero zrozumienia że po kilku godzinach gry jak ktoś ci robi na złość możesz się zdenerwować. Brak w ogóle jakichkolwiek innych wyzwisk, wiązanek, nerwów i emocji. Wystarczyło napisać "waran grzeczniej" i to by rozwiązało problem. No dobra - ban na 30 min na uspokojenie po 3h grania też jeszcze by szło zrozumieć z czym też podejrzewam nie do końca bym sie zgadzał. Skarga jest z tytułu nadużywania swojej pozycji na serwerze co bardzo mi się nie podoba... Wszyscy gracze są równi , to nie jest serwer dla dzieci od 8 do 16 roku życia. Gra jest jak przewidział producent 16+, do tego przez internet i jest to strzelanina, każdemu może się coś wymsknąć, wyślizgnąć, każdy może się zdenerwować. Nie mowie o wiązankach czy o grubszych kłótniach/dyskusjach bo to są dwie różne rzeczy. W tej sytuacji ewidentnie nie zasługiwałem szczerze mówiąc na żadnego bana, ewentualnie na drobne upomnienie. Dowody: DataGraczSteamIDAdminPowód BanaDługość 11.07.2020waranSTEAM_0:1:39574189Czarna.Kultura/Obraza3 Godzin(y) Softly i Donek ツ 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/49703-skarga-na-czarna/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Ile Ty masz lat, aby ktoś Cie upominał że nie wolno obrażać? Na Twoim miejscu srałbym już w gacie, bo kolejny ban będzie na 7 dni albo dłuższy skoro nie zrozumiałeś nic po 13 banach. Skargę odrzucam Donek ツ , Nethiri , Softly i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/49703-skarga-na-czarna/#findComment-360279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi