Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A więc i ja odchodze z tego serwera :) . Nie zamierzam sie użerać z pi********m dzieckiem @TilioS na którego dałem dowody :) za które  ja bym dostał ostrzeżenie ( utrata admina ) .

Druga sprawa @Samiś <3 widać ze czujesz " MIĘTE " do @TilioS w skardze sobie " <3 " wysyłacie :D . O ile mi wiadomo związki HOMOSEKSUALNE są zakazane w Polsce.

Trzecia sprawa odchodze na inny serwer Gram na cod mod 401 pod nickiem DOBRY CHŁOPAK Z OSIEDLA ( Polecam za******a atmosfera i admini po 20 lat ) Zero je*****h dzieciaków typu @TilioS z @>>CH3RY<< raczej sie pogodziłem , więc cisnąć nie zamierzam i cie pozdrawiam :D

Czwarta sprawa Chciałbym podziękować @Krystek oraz @LemoN za danie mi szansy adminowania na 501 , Dzieki tym panom poznałem sporo fajnych , milych ale i rageowych osob :D

Piąta sprawa chce podziekować @robert @Lol3K @Dziarskaa @Reflo.gaminG @PRO'Boszcz @BerciK @Exelek @hose ( nw czy ma forum ) :P @d-_-b @Under23  jesli kogos ominąłem to serdecznie przepraszam :(

A TOBIE @Samiś <3 SERDECZNY ch*j DO MORDY :) ZRESZTA @TilioS WIE O CO CHODZI :D ZRESZTĄ TY TEZ :D ( SKARGA NA @TilioS I WYSYLANIE " <3 " ) TERAZ TRADYCYJNIE MOZE DAĆ MI WARNA ZA OBRAZE :D

@TilioS ZYCZE CI ZEBYS STRACIL TĄ POSADE BO NIE ROBISZ NIC NA SERWERZE TYLKO POGRASZ PO CZYM ZOSTAWIASZ BURDEL I WYCHODZISZ SIE ( " PSZYRKI " UCZYC )

@TilioS fajnie czytać jak plakałes ze nas lubiłes co była na cb skarga hahah taka prawda ze kazdy kto wtedy miał adma miał cie  w du**e :) nie pasowałes do nas :) TEN KTO MA WIEDZIEĆ TEN WIE POZDRO :D

S-I-E-M-A-N-O :D

@TilioS CIESZ SIE I JA ODCHODZE :D

TAK NAPRAWDE TO @Exelek RACZEJ ODSZEDŁ PRZEZ TEGO SZCZURA KANALIZACYJNEGO CZYT : @TilioS

.. I NIE MAM BÓLU du*y BO ZNALAZŁEM za******y SERWER Z PREMKAMI ZA 12;30 KTORE MAJA O 100RAZY LEPSZE UMIEJETNOŚCI NIŻ NA 501 ALE TO WEDLE UZNANIA :D

https://1shot2kill.pl/topic/4963-the-end/

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Gościu trochę myślenia widzę zaskadza... mam w nicku <3 ciężko zauważyć XDD nara płaczku, "  I NIE MAM BÓLU du*y BO ZNALAZŁEM za******y SERWER Z PREMKAMI ZA 12;30 KTORE MAJA O 10 "- Zawsze gdy ktoś odchodzi to znajduje taki, a szkoda, że dalej u nas gra XDDDDD

https://1shot2kill.pl/topic/4963-the-end/#findComment-36009

" .. I NIE MAM BÓLU du*y BO ZNALAZŁEM za******y SERWER Z PREMKAMI ZA 12;30 KTORE MAJA O 100RAZY LEPSZE UMIEJETNOŚCI NIŻ NA 501 ALE TO WEDLE UZNANIA "

Jeżeli to jest dla Ciebie wyznacznikiem dobrego serwera, to nawet i dobrze, że nas opuszczasz. :)

Btw więcej luzu chłopie, to jest internet, a póki co to ten właśnie 13-letni chłopak jest dojrzalszy od Ciebie. Mi by było wstyd na Twoim miejscu, no ale szerokiej drogi i na pewno Cie nie pozdrowię. :) 

https://1shot2kill.pl/topic/4963-the-end/#findComment-36027

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...