Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z tej strony Zapiekanka, kupiłem dziś Vipa i 4paka dostałem bana na 3 dni , chciałbym żeby moja kasa nie przepadła odzyskam kase lub vipa po karze? czy ten stary facet "old" zapewnie on byl na serwie co serwie w tym czasie z adminów i może zazdrościł że dobrze się bawie teraz gram na innym serwerze i nie wiem w czym on widzi problem bo wiekszosc graczy mnie zna i 4 litery w pisac tez nie problem jak komus przeszkadza a taka osoba trafia sie rzadko. /mute < no ale skoro ten pan uważa że odzywałem się do niego kiedy on nigdy  nie odpowiada na temat gry czyli czemu stoisz na respie albo czemu z paka lecisz na A gdy wszyscy na B to mam prawo na temat wojny sie udzielac glosno gdyż mnie to irytuje ale wiem ze moje zachowanie nie raz jest pozagranicami ale tym razem nie byłem w takim stanie. Więc jeżeli ja płace i bana dostaje i tak bede traktowany to przechodze na dalszy serwer a nie chciałbym ponieważ tutaj gra dużo moich ulubienców. Ale można to wszystko zmienić. Ostateczny Sąd zależy do was. A upomnienia nie miałem tylko raz sie odezwał ale nie wiedziałęm czy to do mnie było bo nie tylko ja byłem na serwie może wyciąg nagrania TV z serwka jak wam tak sie nudzi obejzec. Cziterów nie ma nie wiem jak Ci obraziłem a że ja cwaniakuje? Panie mam doświadczenie wprowadzeniu Terrorystów więc nie wiem Co Ci Tobie przeszkadza. To gra dla dorosłych więc oddaj mi na piwo xD

https://1shot2kill.pl/topic/49405-ban-na-3-dni/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...