Skocz do zawartości

Wywiad #14 z M4A1!

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

REDAKTOR:

@Samiś <3

lVBkojF.png.bc6965fe261038bb42a7bb253151

BOHATER WYWIADU:

@M4A1

17121893_790558821101227_821566421_o.jpg

Witaj M4A1!

Witaj!

Masz może chwilkę czasu?

Oczywiście.

To dobrze, co powiesz na wywiad?

Czemu nie? Nudzę się, więc jest to bardzo dobry pomysł, aby udzielić Ci wywiadu.

To się cieszę z tego powodu! Na sam początek przedstaw się naszym czytelnikom- powiedz jak masz na imię, ile masz lat, a także skąd pochodzisz!

Więc zaczynajmy. Nazywam się Kinga i żyje na tym pięknym świecie 15 lat. Pochodzę z małej miejscowości, a dokładnie małej wsi położnej 30-40 km od Białegostoku.

Wieś jak wieś- zawsze jest coś do roboty, co ty lubisz robić na swojej wsi?

Lubię spotykać się z przyjaciółką i robić dziwne a zarazem zabawne rzeczy o których wiesz. Wieś jak wieś nic ciekawego tutaj robić nie można bo nie ma tu żadnej rozrywki, ale mamy tutaj bardzo malownicze tereny, które cudownie jest oglądać z grzbietu konia lub po prostu wybrać się na spacer ze swoim czworonożnym przyjacielem.

Skoro jesteśmy przy temacie o koniu to opowiedz nam coś o twoim "czterokopytnym" przyjacielu.

Kasjan bo tak ma na imię mój ,,czterokopytny" przyjaciel jest młodym i pełnym energii koniem, aż wręcz nie może wytrzymać, aby nie wkurzyć swojej pani, ale z nim jest jak z małym dzieckiem. Nie można mu pokazać, że się go boisz bo wtedy Cię zdominuje. Czasami trzeba mu pokazać kto tu rządzi, ale starczy tego złego. Kasjan również potrafi pokazać się z dobrej strony. Jeżeli ma dobry humor można zrobić przy nim wszystko, a za smakołyk lub przy jedzeniu można nawet na niego usiąść.  Jest pięknie malowanym kasztanem o dość temperamentnym charakterze i wielkim sercu. W lipcu skończy 4 latka. Jest rasy wielkopolskiej, ale jak na swoją rasę jest bardzo niski, bo ma tylko 158 cm w kłębie, ale to nie zmienia faktu, że jest moim oczkiem w głowie.

H1Gaz9p.jpg

Rozumiem, szanuje i podziwiam twoją pasję do koni. Zmieńmy temat- masz 15 lat, a więc pewnie się uczysz, do jakiej szkoły uczęszczasz?

Uczęszczam do 3 klasy gimnazjum, która jest 3 km ode mnie, ale można powiedzieć, że jest to bardziej więzienie niż szkoła. Na szczęście zostały już 4 miesiące nauki w tej beznadziejnej szkole.

"Na szczęście"- aż tak źle jest? Jak Ci idzie z nauką?

Z nauką nie jest źle. Nie radzę sobie tylko z matematyką, ale z innych przedmiotów jest rewelacyjnie. Co do szkoły- jest nawet bardzo źle. Zakaz noszenia telefonów do szkoły, buty koniecznie na białej podeszwie i nawet zmuszanie na siłę uczniów, aby chodzili do kościoła. Jak ja mogłam zapomnieć o najważniejszym? Trzeba pamiętać, że tutaj nauczyciel ma zawsze rację i nie można sprzeczać się z jego zdaniem bo polecą minusowe punkty.

A ty jak dajesz sobie radę z tymi zakazami?

To proste. Zakazy są po to, aby je łamać. Nie będę na przerwach siedzieć jak przygłup i patrzyć się w ścianę, więc po prostu wyciągam telefon i tyle.

Szanuje, szanuje! Jesteś w klasie 3 gimnazjum, gdzie chciałabyś się dostać po ukończeniu gimnazjum?

Do LOCSM (Liceum ogólnokształcące centrum szkół mundurowych) na straż graniczną, a jeżeli się tam nie dostanę to do Janowa Podlaskiego na technika hodowli koni.

O proszę, skąd taki wybór?

Lubię ciężką pracę. Sama dzień w dzień wykonuje ciężkie rzeczy przy koniu- czy to noszenie ciężkich wiader z wodą czy 4 godzinne wywalanie jego ,,niespodzianek" z boksu lub bieganie. A co do Janowa Podlaskiego to lubię przebywać wśród koni i całymi dniami w stajni, ale z jednej strony jest to trochę daleko ode mnie i nie chcę zostawiać konia samego w domu, bo widziałabym go tylko na weekendy.

Ciągle mówisz o koniach, a więc kontynuuj to- skąd takie zainteresowanie, pasja?

Ja o koniach mogę gadać godzinami, aż czasami rodzice mają mnie dość i nie chcą już słuchać. Moja pasja wzięła się stąd, że po prostu kocham konie. Są to naprawdę bardzo inteligentne zwierzęta. Mój koń wie o której wracam ze szkoły i zawsze w tych godzinach stoi przy bramie i czeka na mnie, a na mój widok rży na powitanie i to właśnie wywołuje największy uśmiech na mojej twarzy. Masz rację starczy tych tematów o koniach, bo ja mogę napisać długą lekturę o tym, a nie chcę zanudzać tym naszych czytelników.

Nie napisałem, że starczy, a nawet myślę, że jest to coś nowego u nas, nie każdy miał styczność z tymi zwierzętami. Dobra to przejdźmy dalej;
Pewnie jak każdy posiadasz jakieś zainteresowania, hobby- jak jest u Ciebie?

Moim hobby jest kradnięcie torebek z biedronki. Jak tam jestem to zawsze muszę wynieść ponad 40 sztuk.

Hobby czy już bardziej uzależnienie? :D

Oj jak ty mnie dobrze znasz. Tak, to już zdecydowanie podchodzi pod uzależnienie. :D

Wiadomka, Kingo powiedz nam co lubisz robić w wolnym czasie? Tak wiem spędzać czas z swoim "Kasztanem", a coś poza tym?

Prócz koni to w wolnym czasie lubię sobie pobiegać, spotkać się z przyjaciółkami i pograć w cs'a.

Lubisz sobie pobiegać- pewnie szlifujesz formę nad ucieczką przed ochroniarzem z biedry. No dobra przejdźmy dalej, a mianowicie- jaki masz charakter?

Oczywiście, a najlepiej przez pola! Z charakteru jestem bardzo miłą i sympatyczną dziewczyną i oczywiście nieśmiałą. Nie dam sobie również wejść na głowę i wtedy kiedy trzeba to potrafię porządnie wyładować emocje.

Porządnie wylądować emocje- jakiś przykład?

Wyrwałam koleżance włosy, bo mnie sprowokowała.

Ty to jednak Wariatka jesteś! Mam pewną propozycję zabawy! Wiedziałem, że się zgodzisz, a więc wyobraź sobie, że przemieniasz się w swoją najlepszą przyjaciółkę i musisz opisać właśnie sama siebie, powodzenia!

O matko. To zaczynamy. Na co dzień jestem osobą miłą ze świetnym poczuciem humoru z którą można pożartować na różne tematy. Chętnie służę pomocą. Cóż jestem niska i to największy minus, ale to nic.

Okej, skoro tyle! Kingo czy masz jakieś uzależnienia?

Byłam uzależniona od komputera, a dokładnie od cs'a. Miałam na takiej jednej sieci admina i grałam po 15 godzin dziennie, a czasem zdarzyło mi się nawet siedzieć po nocach, aby utrzymywać porządek na serwerze.

W sumie to wzorowy admin, bądź wzorowa adminka no więc skoro tyle. Lubisz słuchać muzykę?

Lubię. Zawsze jak wychodzę do szkoły to słucham.

Masz jakiś ulubiony gatunek?

Tak. Moim ulubionym gatunkiem jest rap.

Masz swoją ulubioną piosenkę, bądź wykonawcę?

Może podam wykonawców, będzie łatwiej. Ostatnio słucham Kubana, Bonus RPK i AK47.

Bonusik prawilny raper, ale Ak47 i pisze to M4A1 nie ładnie, haha! Przechodzimy teraz do najważniejszych pytań- jak zaczęła się twoja przygoda z kanterem?

Moja przygoda z kanterem zaczęła się gdy miałam 8/9 lat. Od małego byłam maniaczką gier komputerowych, ale cs'a pokazał mi mój brat. Początkowo przez około 3 lata grałam na botach, a później na serwach. W wieku 13 lat po raz pierwszy miałam do czynienia z amxx i wtedy dostałam admina.

To dosyć szybko zaczynałaś!  Jak trafiłaś do nas na sieć?

Zaprosił mnie tutaj @Guczkowskyy

O proszę, a wcześniej wspominałaś, że cs'a pokazał Ci twój brat- jest on może u nas na sieci?

Nie. Mój brat już nie gra w cs'a, bo pracuje i nie ma już tak dużo czasu.

Rozumiem, rozumiem. Z racji tego, że zbliżamy się do końca wywiadu to proponuję zabawę; podam Ci 6 nicków użytkowników naszego forum, a ty powiesz co sądzisz na temat danej osoby, wchodzisz w to?

Oczywiście!

To na sam początek twój najlepszy Redaktor @Samiś <3!

Samiś to moja kochana mordeczka- mogę mu ufać, jest pomocny, dobry redaktor jak i J@ i na dodatek złodziej, także jak zginą wam torebki z biedronki, albo rower z piwnicy to wiadomo kto go ukradł. 

Okej, że ja złodziej- nie ładnie, nie ładnie!  @W@R!@T!

Wariat bardzo fajny kolega, bot, nie umie grać w cs'a i jest toxic, ale ma świetne poczucie humoru i za to go lubię.

@Guczkowskyy!

Teraz nie mamy za dobrych kontaktów, ale jest miły i całkiem dobrze gra w tego kantera.

@Dziarskaa!

Nasza nowa redaktorka, a więc pracowita dziewczyna, pomocna, miła i na dodatek Białostoczanka!

@Krystek!

Nasz najlepszy właściciel sieci, zrobił świetne forum w które włożył kawał dobrej roboty. Taki śmieszek z niego i pracowity chłop!

Z tej okazji iż zbliżamy się do końca wywiadu to ostatnia osobę wybierasz ty!

Osobą którą wybrałam jest @Haksiu.. Pracowity jak i pomocny chłopak, świetny grafik, robi naprawdę bardzo ładne prace, można z nim pożartować bo ma świetne poczucie humoru.

Okej z racji iż kończymy ten wywiad to czy chciałabyś kogoś na koniec pozdrowić?

Pewnie, że tak. Chcę pozdrowić: Ciebie, Vixo, zjc, Wariata, Wredną, Aleksandrę, Krystka, Dziarską, Futube, Roniego, Haksiu, Tete, Cherego i innych użytkowników naszego forum.

Okej, dziękuję za ten wywiad! Do zobaczenia, hejka!

Ja również dziękuje. Trzymaj się.

Zdjęcie Kingi:

PFkEnaE.jpg

https://1shot2kill.pl/topic/4912-wywiad-14-z-m4a1/

Świetny wywiad, zadawałeś dla mnie bardzo ciekawe pytania na które chętnie odpowiadałam. Kawał dobrej roboty i poleciał zasłużony plusik. :)

https://1shot2kill.pl/topic/4912-wywiad-14-z-m4a1/#findComment-35561

Długi i bardzo męczący oczy :(:trollface: 

Dziękuję za pozdrowionka i miłe słowo o mojej osobie <3 

PS. Śliczny ten uśmiech :P

Edytowane przez Haksiu.
https://1shot2kill.pl/topic/4912-wywiad-14-z-m4a1/#findComment-35763

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...