Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: DRK, asdf1, NITJSEFNI
Nick graczy, na których składasz skargę: DayN aka русский, selfie, UCZI-cośtam, Donaciak
Opis sytuacji:

Pierwotnie zdecydowałem się na wyjaśnienie sytuacji poprzez wiadomości prywatne skierowane do wyżej wymienionych osób, natomiast po trzech dniach prowadzenia monologu (rozumiem, że możecie nie być mocni w słowie pisanym, aczkolwiek spróbowalibyście odeprzeć argumenty, bo to według mnie kwestia honoru... "przykro mi", że pozbawiłem was godności) nie widać żadnej pozytywnej reakcji.

Dla potomnych:

Zostałem oskarżony o oszustwo przez gracza русский, bo zaburzyłem mu jego wizję bycia najlepszym, czytaj: dostał w pysk przez skrzynkę i nie pogodził się z tym. Rozpisał nagranie z HLTV, wskazał sytuacje na których praktycznie nie widać nic podejrzanego. Co gorsza, UBT mu uwierzyło, czego skutkiem jest permanent ban. Odwołałem się, nic to jednak nie dało.

Fakty są następujące: gram na jednym koncie Steam od 14 lat, które ma niezmiennie czysty VAC. Na Only DD2 administratorzy robili mi trzy razy screenshoty - nic tam nie było. Dlaczego? Bo nie gram na cheatach. Na pozostałych serwerach nie mam banów. Nikt mnie nie posądza o nieczystą grę, oprócz jego gościa, który ma nieco nierówno pod sufitem, czego wyrazem była wczorajsza sytuacja. Z jakiegoś powodu mogłem ponownie wejść na serwer, więc skorzystałem z tego. W pewnym momencie wszedł zawistnik i zaczął pisać do adminów (oraz dostawać spazmów przez mikrofon... uslyszałem to na HLTV, nie polecam), żeby mnie ponownie zbanowali. Niestety, oni to uczynili (notabene, śmieszna sprawa - straszyć permem gracza, który perma już otrzymał; one się jakoś sumują, czy co?). Widać, kto tu ma ze sobą spory problem. Jest to gracz, który również wyzywa waszych adminów, a wy nie jesteście w stanie w żadne konkretny sposób zareagować. Oprócz tego, skorelujcie jego wypowiedzi odnośnie do rzekomo wykorzystywanych przeze mnie wspomagaczy z jego grą - jakby to napisał UCZI-cośtam, no IKZDE.

Moim obowiązkiem jest wskazać konto Steam gracza, który stwarza takie problemy innym: https://steamcommunity.com/id/Sinceee2k8

Nie liczę, ze pójdziecie po rozum do głowy. To wasze forum, wasz serwer, nie muszę tu grać. Założyłem ten temat ze względu na graczy, z którymi przyjemnie mi się grało. Pozdro wariaci.

Nie będziecie wycierać sobie gęby moją ksywką, co już nieraz powiedziałem. I to jest szansa na dotarcie do większej liczby użytkowników, niech oni mają własne zdanie w sprawie, aby nie musieli korzystać z czyichś poglądów.

Hasta la vista.

https://1shot2kill.pl/topic/48704-nitjsefni-vs-1shot2kill/

23 godziny temu, DraKe_Nitjsefni napisał:

Co gorsza, UBT mu uwierzyło, czego skutkiem jest permanent ban.

UBT samo oglądało demko i jednogłośnie stwierdzono że korzystasz ze wspomagaczy po prostu

gram na jednym koncie Steam od 14 lat, które ma niezmiennie czysty VAC

VACa w 1.6 łatwiej nie dostać niż dostać także porównanie żadne. Poza tym to że grasz od 14tu latu nie znaczy że przez te 14 się założmy odpalasz.

Na Only DD2 administratorzy robili mi trzy razy screenshoty - nic tam nie było. Dlaczego? Bo nie gram na cheatach.

Anty ssów też jest pełnoooo więc znowu żadne porównanie.

Niestety, oni to uczynili (notabene, śmieszna sprawa - straszyć permem gracza, który perma już otrzymał; one się jakoś sumują, czy co?)

Po prostu był mały problem z bansem przez którego mogłeś sobie normalnie wbić na serwer, jednak bana miałeś cały czas w bazie przez co właśnie admini Ci wlepili bana mądry Panieee :P 

Jest to gracz, który również wyzywa waszych adminów, a wy nie jesteście w stanie w żadne konkretny sposób zareagować.

Do tej pory skargi nie było komu składać, nie ładnie.

Hasta la vista.

Papatkiiii. A tak serio napisałem Ci wszystko na PW jak sprawa wygląda, nie mam zamiaru zaśmiecać teraz forum a temat leci do archiwum gdyż jak widać swoje poleżał, większość użytkowników się zapoznała hahah :D Także nooo, chyba nie ma co tutaj dawać.

https://1shot2kill.pl/topic/48704-nitjsefni-vs-1shot2kill/#findComment-351300

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...