Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Maykie

Imię: Michał

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że od 5 godzin dziennie, a co do górnej granicy, to ciężko wskazać mi konkretną liczbę.

Opisz siebie: Mam na imię Michał i w październiku skończę 20 lat. Na ten moment nie mam żadnego zajęcia, gdyż w poniedziałek odebrałem świadectwo ukończenia technikum i zaświadczenie w kwalifikacji technik elektronik. Aktualnie czekam na matury, później mam zamiar podjąć dalsze nauczanie na uczelni wyższej na wydziale transportu i logistyki. Odbiegając od tematu nauki, na co dzień interesuję się motoryzacją i sportem. W tym drugim mam kilka osiągnięć, a dokładnie w boksie, który jeszcze rok temu był moją wielką pasją i hobby. Często jak tylko mam możliwość, angażuję się w różnego rodzaju działalności jako wolontariusz, posiadam m.in. legitymację honorowego dawcy krwi, którą oddaje regularnie co 2/3 miesiące od momentu ukończenia 18 roku życia.

Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą komunikatywną, potrafiącą pracować w zespole i przede wszystkim mającą mnóstwo wolnego czasu. Lubię zawierać nowe znajomości, co nie sprawia mi większego problemu. Jestem otwarty na problemy ludzi i gdy tylko mogę, staram się im pomagać, co chciałbym przełożyć na forum.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałbym skupić się raczej na wypełnianiu podstawowych obowiązków moderatora jako osoba świeża w tym temacie i wspomóc pozostałe osoby w administracji. 

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Jeszcze nie miałem takiej możliwości.

Kontakt: Steam, ts, forum, messenger.

https://1shot2kill.pl/topic/48347-moderator-maykie/

• 2 tygodnie później...
Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/48347-moderator-maykie/#findComment-350385

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...