KaZix. Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Nick: KaZix. Imię: Mateusz Wiek: 18 STEAMID: STEAM_0:0:460975499 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum siedzę często i wszystko śledzę na bieżąco więc myślę, że tak z 6 godzin. Opisz siebie: Mam na imię Mateusz. Interesuję się sportem zazwyczaj piłką nożną oraz siatkówką, motoryzacja, technologie oraz informatykę. Lubię dobrze zjeść i posłuchać dobrej muzyki. Zazwyczaj słucham rapu. Jestem osobą spokojną, kulturalną oraz uczciwą. Lubię pomagać również osobą słabszym, jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to zawsze można na mnie liczyć. Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo wolnego czasu, który poświęcam forum. Różne problemy staram rozwiązać się szybko, staranie i najlepiej bez wglądu na 3 osoby. Moje zaangażowanie do pracy, chęć zwalczania graczy grających na wspomagaczach, czy też szybka i poprawna pomoc graczom na pewno się przyda, czym bardziej że członków UBTeam jest mało i na pewno się przyda mocne wsparcie. Chciałbym powiększyć swoje doświadczenie. Na swoim aktualnym stanowisku wydaje mi się, że dobrze się sprawuję a następnym pokaże się jeszcze lepiej. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak wiele razy Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że dobre, bo byłem już wiele razy tę rangę i dobrze sobie radziłem. Gram w cs 1.6 ok. 7 lat więc myślę, że raczej dobre mam te umiejętności. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Wh, Aim Kontakt: GG, Ts3, Forum, Messenger, Discord, expl0de , Titan strong , .Lasik i 9 innych 3 1 8 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48193-ubt-kazix/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48193-ubt-kazix/#findComment-348495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi