Jump to content

Recommended Posts

Nick: PaiNt_jOker^
Mutacja: jest ;)

W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Najpierw zaczołem od 4maps szukałem fajnego go moda i zobaczyłem fajne forum, ogarnięta administracja ;)
Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Jeszcze nigdy nie miałem admina, chciałbym zobaczyć jak to jest. Chciałbym żeby Aleksanda napisała mi jak używa się admina XD

Posiadasz działający mikrofon?: niestety nie, ale postaram się załatwić 

https://1shot2kill.pl/topic/4794-paint-joker-na-admina/

Dnia 1.03.2017 o 09:44, BlantomaN napisał:

Poki co na nie, rzadko widywałem na serwerze,

brak steama

podanie na polgwizdka

pograj  troche, daj sie poznac :)

18 godzin temu, _nieobliczAlny_ napisał:

bardzo rzadko widzę cie na serwie 

a admina musisz sam się nauczyć 

pograj z nami więcej wtedy zobaczymy 

na NIE 

55 minut temu, Urumci napisał:

Sorry ale na nie...

widzialem cie moze ze 2 razy

ogolnie to za wczesnie bys skladal podanie

pograj i pozglaszaj i wgl daj sie poznac wszystkim i wtedy napisz

Pozdrawiam

@Urumcipowiem jedno do póki nie dostałeś admina nie widziałem cie często a i ty nie grales przed resetem

@BlantomaN on tez grał przed resetem pewnie go znasz wtedy był aktywny nick Kari

@_nieobliczAlny_ ty tez przed resetem nie grałeś 

Mówicie ze steama nie ma a jakoś gra na steamie

@Kuba. Grałeś na tym serwie jak nie to się nie wypowiadaj 

Grał przed resetem na innym nicku ja go znam od miesiąca a grał więcej niż ja na olnyawp

@Aleksandra nie chce ci rozkazywać ale ja bym mu dal szanse ja mówię że jak będzie adminem pomogę mu

Pozdrawiam

Tutaj jego GT

http://www.gametracker.com/player/*PaiNt_jOker^/94.75.91.194:27015/

Edited by BlanciK
https://1shot2kill.pl/topic/4794-paint-joker-na-admina/#findComment-34731

Kolego nie rozumiem Twojego uporu i narzucania swojego toku myslenia, podejżewam, że to Twój kolega, ale to nie istotne, przeciez może nim być, ale ja go naprawde prawie w ogole nie widziałem na serwie i nie znam a gram moze od 2 miesiecy cały czas, codziennie.

Inni tez go za bardzo nie kojarzą, do tego to okrojone podanie, brak steama (chociaz to nie problem), amx, troche wiek (to moje zdanie).

Teraz doszlo kilku nowych adminow to nie ma az takiego cisnienia zeby kazda osobe brac na to stanowisko.

Naprawde mogbym wymienic z 5 super graczy, ktorzy nadawali by sie na admina, ale niestety jwus mi tutaj poki co nie pasuje bo go nie znam :)

Co nie oznacza, ze w niedalekiej przyszlosci moze nim zostac jezeli troche pogra, da sie poznac itp :)

Ale to tylko moje zdanie i moge sie mylic, ostateczna decyzja i tak należy do Oli :)

17 minut temu, BlanciK napisał:

@Urumcipowiem jedno do póki nie dostałeś admina nie widziałem cie często a i ty nie grales przed resetem

@BlantomaN on tez grał przed resetem pewnie go znasz wtedy był aktywny nick Kari

@_nieobliczAlny_ ty tez przed resetem nie grałeś 

Mówicie ze steama nie ma a jakoś gra na steamie

@Kuba. Grałeś na tym serwie jak nie to się nie wypowiadaj 

Grał przed resetem na innym nicku ja go znam od miesiąca a grał więcej niż ja na olnyawp

@Aleksandra nie chce ci rozkazywać ale ja bym mu dal szanse ja mówię że jak będzie adminem pomogę mu

Pozdrawiam

Kolego nie rozumiem Twojego uporu i narzucania swojego toku myslenia, podejżewam, że to Twój kolega, ale to nie istotne, przeciez może nim być, ale ja go naprawde prawie w ogole nie widziałem na serwie i nie znam a gram moze od 2 miesiecy cały czas, codziennie.

Inni tez go za bardzo nie kojarzą, do tego to okrojone podanie, brak steama (chociaz to nie problem), amx, troche wiek (to moje zdanie).

Teraz doszlo kilku nowych adminow to nie ma az takiego cisnienia zeby kazda osobe brac na to stanowisko.

Naprawde mogbym wymienic z 5 super graczy, ktorzy nadawali by sie na admina, ale niestety jwus mi tutaj poki co nie pasuje bo go nie znam :)

Co nie oznacza, ze w niedalekiej przyszlosci moze nim zostac jezeli troche pogra, da sie poznac itp :)

Ale to tylko moje zdanie i moge sie mylic, ostateczna decyzja i tak należy do Oli :)

Pozdrawiam

Edited by BlantomaN
https://1shot2kill.pl/topic/4794-paint-joker-na-admina/#findComment-34733

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...