TAITAN Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 (edited) Witam, proszę o usunięcie fleszy i smoke'ów z serwera ponieważ ludzie nie potrafią ich uzywać i rzucają je tylko po to aby mieć "czystszy ekwipunek". Przykłady na de_rats_office TT nie może wyjść z respa bo jak ct raszują to lecą tony fleszy a później leca bany za resp do 1;30. Przed chwilą grałem na longu, gracze rzucali flesze i smoke bez potrzeby tak o sobie żeby wyrzucić od siebie, a to przeszkadza w rozgrywce. Kiedyś był napisany post to było rozpatrzony negatywnie ponieważ flesze się "przydają" bo pewnie że się przydają jak się potrafi nich korzystać a nie rzucać nimi na oślep i bez celu. Lub też usunąć te dwa dodatkowe typy granatów dla zwykłych graczy i zostawić to tylko vipom. Edited January 27, 2020 by TAITAN Join[T] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Join[T] Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 (edited) Usuńmy jeszcze broń bo jak wiadomo nie wszyscy umieją z niej strzelać. Granaty są nieodłącznym elementem rozgrywki, musisz sobie dać radę @ Nunko Wyrażam swoje zdanie na ten temat, nie moja wina ze nie pojmujesz sensu wypowiedzi ? Edited January 27, 2020 by Join[T] Marlen , Nunko , Janusz z 201 and 2 others 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlen Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Dla mnie usunięcie jakiejkolwiek części z ekwipunku jest bezsensowne. Kolega wyżej ma racje, usuńmy jeszcze bronie i w ogóle mapy i niech ludzie latają po czarnym tle na nożu (chociaż może nóż też usunąć?). Granaty to nieodłączna część gry, a fakt, że ktoś nie umie się nimi posługiwać to inna kwestia. Czemu ktoś, kto umie ich używać ma mieć ograniczone możliwości przez jednego-dwóch graczy, którzy rzucają na oślep granaty? 4 godziny temu, TAITAN napisał: Lub też usunąć te dwa dodatkowe typy granatów dla zwykłych graczy i zostawić to tylko vipom. Prosta piłka: ktoś kto nie umie się nimi posługiwać kupuje vipa i dalej zabawa się toczy. Więc uważam, że usunięcie granatów z tego czy innego serwera jest tak samo bezsensowne jak przykładowo dawanie UBT cziterom. Dziękuję, miłego dzionka Wam życzę. Join[T] , SquBanY# , Szakaloz1234 and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Nie wiem co to wgl za pomysł. Jeżeli komuś przeszkadzają flashe to zawsze można zagrać szturmowcem. Nunko and Marlen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Propozycja została odrzucona! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts