Jump to content

Podanie o admina - czubek

czubek
 Share

Recommended Posts

Twój nick z gry: czubek
Twoje imię: Błażej
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity)https://steamcommunity.com/profiles/76561198952655880/
Link do Game Trackerhttps://www.gametracker.com/player/czubek/147.135.197.49:27015/
Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 8
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:  około 6 lat 
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:  TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK
Czy posiadasz mutacje: TAK
Czy posiadasz działający TeamSpeak3?:  TAK
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:  Nie pamiętam

No to tak:

GT masz choć teraz mniej grasz, ale da się zrozumieć obowiązek 2 adminów, 360 spełniasz tygodniowo to dobrze 

Niby masz te 14 lat czego tu jest - lecz da się zaliczyć, ponieważ głos masz na 16 lat

Nawet chodzisz do ct co mnie bardzo zdziwiło ponieważ nigdy nie chodziłeś, ale gdy już dostałeś szansę na strażnika zrechabilitowałeś się i chodzisz do ct

Nie ma z tobą problemu, gracze Cię lubią, skarg chyba nie ma na Ciebie (nie widziałam żeby takowa była), kultura na bardzo wysokim poziomie, nawet nie słyszałam na serwerze żebyś używał niecenzuralnych słów, steam masz( co do tego idzie łatwy i szybki kontakt), amxx znasz co do tego błędów nie popełniasz 

Żadnych minusów nie widzę u Ciebie tylko wiek ale da się zaliczyć 

Podsumowując aktywny,ogarnięty,znany,lubiany - co tu więcej dodawać jestem na tak

Pozdro kozaku 

Jestem na tak 

-Pomimo młodego wieku,bardzo ogarnięty

-już jako strażnik dobrze wypełnia swój obowiązek (nie było z nim problemów) i jest bezstronny co u admina jest dobrą cechą

-gt no tu niema się co przyczepiać tym bardziej że widzę go codziennie ,poza tym często przebywa na ts co ułatwia z nim kontakt w razie problemów

-steam

-pomimo że jeszcze nie przeszedł pełnej mutacji ,nie irytuje swoim głosem ponadto bezkonfliktowy i pomocny 

Tyle odemnie ,pozdrawiam :)

• Owner

Jestem na tak dzieciaku.

+Mutacja wymiata,

+Brakuje ci tych flag :<

+No, jest steam,

+Prowadzenie,

+"wcale nie" wyzywa mnie na ts'ie,

+Pozytywna mordka,

+Znany,

+Lubiany,

+/-GT - 2 serwerzy ale daje rade,

No to eee, to tyle! pozdro dzieciaki <3 

rozumiem ze teraz chcesz zebym splacil swoj dlug?XD

jestes jedna z nielicznych osob ktore jakos tam lubie i mam do nich lekki dystans. Ogarniasz na swoj sposob, reagujesz na wszystkie zgloszenia, nawet te bezsensowne. Do ct chodzisz, obowiazki wypelniasz

si

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.