czubek Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 Twój nick z gry: czubek Twoje imię: Błażej Wiek: 14 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/profiles/76561198952655880/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/czubek/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 8 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: około 6 lat Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: TAK Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK Czy posiadasz mutacje: TAK Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: TAK W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Nie pamiętam Nethiri and Titan strong 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osia46 Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 No to tak: GT masz choć teraz mniej grasz, ale da się zrozumieć obowiązek 2 adminów, 360 spełniasz tygodniowo to dobrze Niby masz te 14 lat czego tu jest - lecz da się zaliczyć, ponieważ głos masz na 16 lat Nawet chodzisz do ct co mnie bardzo zdziwiło ponieważ nigdy nie chodziłeś, ale gdy już dostałeś szansę na strażnika zrechabilitowałeś się i chodzisz do ct Nie ma z tobą problemu, gracze Cię lubią, skarg chyba nie ma na Ciebie (nie widziałam żeby takowa była), kultura na bardzo wysokim poziomie, nawet nie słyszałam na serwerze żebyś używał niecenzuralnych słów, steam masz( co do tego idzie łatwy i szybki kontakt), amxx znasz co do tego błędów nie popełniasz Żadnych minusów nie widzę u Ciebie tylko wiek ale da się zaliczyć Podsumowując aktywny,ogarnięty,znany,lubiany - co tu więcej dodawać jestem na tak Pozdro kozaku czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~FrEsH~ Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 TAK - Wiek + Mutacja +Steam + Ogarnięty jak na swój wiek (niektórzy w twoim wieku to nie powiem co odwalają) + Staż na serwerach JB + GT (Widzę że więcej czasu grasz w weekend, aż 500 minut w sobotę. najsik) czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 TAK GT WIEK STEAM AKTYWNY czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroplaBezKItu Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 Na Tak +mutacja +gt +miły +steam +no jak na taki wiek ogarniasz +amx czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titan strong Posted January 17, 2020 Report Share Posted January 17, 2020 Jestem na tak -Pomimo młodego wieku,bardzo ogarnięty -już jako strażnik dobrze wypełnia swój obowiązek (nie było z nim problemów) i jest bezstronny co u admina jest dobrą cechą -gt no tu niema się co przyczepiać tym bardziej że widzę go codziennie ,poza tym często przebywa na ts co ułatwia z nim kontakt w razie problemów -steam -pomimo że jeszcze nie przeszedł pełnej mutacji ,nie irytuje swoim głosem ponadto bezkonfliktowy i pomocny Tyle odemnie ,pozdrawiam czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner .Lasik Posted January 18, 2020 Owner Report Share Posted January 18, 2020 Jestem na tak dzieciaku. +Mutacja wymiata, +Brakuje ci tych flag :< +No, jest steam, +Prowadzenie, +"wcale nie" wyzywa mnie na ts'ie, +Pozytywna mordka, +Znany, +Lubiany, +/-GT - 2 serwerzy ale daje rade, No to eee, to tyle! pozdro dzieciaki czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiaspotpiontki Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 rozumiem ze teraz chcesz zebym splacil swoj dlug?XD jestes jedna z nielicznych osob ktore jakos tam lubie i mam do nich lekki dystans. Ogarniasz na swoj sposob, reagujesz na wszystkie zgloszenia, nawet te bezsensowne. Do ct chodzisz, obowiazki wypelniasz si czubek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Mmm, amx na moim poziomie to mi się podoba, przyjmuję Pana pomimo wieku, bo jesteś bardzo dojrzały, bezkonfliktowy, ogarnięty, chętny do CT. czubek , osia46 and Titan strong 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts