Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! 

Wrzuciłem "WOW" bo jakoś historia tej społeczności zapamiętała mnie jako Stalkera. Człeka, który pisał dużo, był spokojnym, acz czasem wk**********m graczem/adminem. Byłem adminem na FFA. Wracam tu ponownie, by być, pisać. Może za jakiś czas jakiś admin na FFA? Trzeba zrobić godziny, bawić się grą.
Sam dobrze się bawiłem czytając wywiad o mnie, który był ponad rok temu na tej sieci, dla przypomnienia niektórym: 

Z tego miejsca pozdrawiam @ 0la, która wciąż walczy i TU jest.

No i jeden z moich tekstów

Witam Was wszystkich, tych, których poznałem, jak i Tych, których poznam. Stary koń ze mnie, a jednak pewnego rodzaju przywiązania zostają z czasem. 

Zacznijmy historię od nowa! 
Pan Stalker się pożegnał. Pora na nową osobowość, BlackOut wbija na rejony.

Doświadczony życiem 26-latek. Mieszkaniec Gdańska. Z nowości to mam kota, przygarnąłem przybłędę w Sopocie, no i tak ze mną zamieszkał. Jakoś żyje. 

A! Co do zdjęcia z wywiadu. Schudłem! Więc jest luz, nie wyglądam jakbym pił na co dzień.

Stalker Was żegna..

Wita Was wszystkich, starych, jak i Nowych użytkowników 1s2k, ja. Blackout. Mam cichą nadzieję, że będziemy się dogadywać. Pozdro Kuba.

Nie mogę edytować posta. @ Evi. podsumowała mnie w taki sposób.. że jednak wróciłem. Co mnie skłoniło? Nie wiem sam. Jestem.

Starszy, doświadczony bardziej przez życie i nie będący chorągiewką. Sporo się w ten czas nauczyłem, niemal 1,5 roku. Można się wiele dowiedzieć w tym czasie o sobie samym. Szukałem, poszukiwałem na powrót nowej sieci, gdzieś, gdzie mogę się zasiedzieć. Tu jest najlepiej. 

Czy przyjmiecie mnie, choć część z Was pamięta mnie od strony "Stalkera"? To już tylko od Was zależy!

https://1shot2kill.pl/topic/45595-wow-jestem-tu-ponownie/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...