Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 REDAKTOR: @Samiś <3 BOHATER WYWIADU: @LemoN Witaj LemoN! Cześć! Czy masz może by chwilkę czasu? Tak, mam chwilę czasu. A co sądzisz o pięknym, wyczerpującym wywiadzie na ten jakże piękny wieczór? Sądzę, że jest to świetny pomysł i można go jak najbardziej zrealizować! No to do dzieła! Zacznijmy od standardowych pytań na sam początek- jak dano Tobie na imię, gdzie obecnie zamieszkujesz, a także ile masz lat? Mam na imię Michał, 19 lat, mieszkam w Częstochowie. Częstochowa- piękne miasto, znaczy tak z opowieści ponoć dużo ludzi zwiedzających jest, ale nie o to chodzi, powiedz nam proszę co robisz w owym mieście, macie tam jakieś może ciekawe atrakcje? Częstochowę kojarzy się głównie z Jasną Górą. Setki pielgrzymów co roku przechodzi przez ulicę miasta, aby tam dotrzeć. Ja jednak czas wolę spędzać albo na rowerze lub na boisku. Atrakcje- hmm, jedną z głównych atrakcji oraz ważniejszych rzeczy w naszym mieście jest sport, a dokładniej żużel, tysiące kibiców co niedziele spotyka się po to by dopingować nasz klub. Oczywiście jest także piłka nożna i siatkówka ale w tym momencie odstają od żużla zdecydowanie. Mówisz, że wolisz spędzać czas grając w piłkę, a także pedałować na swym rowerze rowerze. Zacznijmy od tej drugiej opcji- skąd w Tobie taki zapał rowerzysty, masz może jakieś osiągnięcia lub własne rekordy z tym związane? Pasja do rowerów wzięła się tak naprawdę nie dawno. Rok temu razem z kolegą zaczęliśmy jeździć po mieście, dystanse, które pokonywaliśmy robiły się coraz większe i taki mój rekord to 100 km w jeden dzień na naprawdę słabym sprzęcie. Jednak w tym roku kończę szkołę i zamierzam kupić coś naprawdę dobrego gdy będę pracował w wakacje. To naprawdę nie długo, ale przyznać muszę, że zazdroszczę Ci tego rekordu! Jaki następny rower zamierzasz sobie kupić? Taki jak można oglądać przykładowo na Tour de Pologne? Czy jakiś inny całkiem typ? Nie, zamierzam kupić rower górski, a nie szosowy (takimi jeżdżą na TdP) ponieważ bardzo lubię wyboiste tereny. Takich terenów w Częstochowie jest dużo? Może nie w samej Częstochowie ale w pobliżu jest bardzo dużo takich terenów. A zostając przy temacie to o ile się nie mylę to @Krystek mieszka także niedaleko Częstochowy, a czy może już wybierałeś się na swoim rumaku do niego? Nie nie wybierałem się do Niego. Byłem kiedyś w pobliżu ale jakoś wyleciało mi z głowy. No nieładnie, nieładnie Michale. Przejdźmy do piłki- grasz może w jakimś klubie? Nie, nie gram obecnie w żadnym klubie. Czyli z kumplami idziecie kopać, orlik? Tak, głównie gram z kumplami na orliku. Miałem kilka zapytań czy nie chciałbym grać w klubie ale nie mam na razie na to ochoty. Rozumiem, rozumiem. Skąd tak w ogóle pasja do piłki? Chyba po prostu się z tym urodziłem bo odkąd pamiętam interesuję się piłką. W mojej rodzinie również czy to tata czy dziadek grali w piłkę. Posiadasz jakiegoś ulubionego zawodnika bądź klub? Klub to chyba wiadomo - Borussia Dortmund. Zawodnik, ciężko powiedzieć ale teraz jest to chyba Auba i Reus. Szanuję również Kubę, legenda! Tak, dzisiaj dostał wyróżnienie z strony BVB, skąd taka sympatia do także mojego ulubionego klubu? Borussii zacząłem kibicować od pamiętnego meczu w LM z Malagą kiedy to do 90 minuty przegrywali 1-2 aby ostatecznie wygrać 3-2. Dotarli też wtedy do finału LM w którym przegrali z Bayernem. Pamiętam to jak dziś- piękne czasy wtedy były! Jak oceniałeś wtedy grę naszej trójki z Borussi (Piszczek, Błaszczykowski i Lewandowski)? Cała nasza trójka napędzała wtedy Borussię. Świetne czasy z których został już tylko Piszczek. No niestety, ale musisz przyznać Piszczu robi za Kubę i Lewego to taki defensywy pomocnik ala snajper, widziałeś tą bramkę z dziś/wczoraj(wczoraj było dziś, dziś jest wczoraj)? Jasne że widziałem, oglądałem cały mecz. Oprócz bramki zanotował dwie asysty, świetna gra Polaka! Przejdźmy dalej, oprócz sportu masz jakieś hobby? Ciężko powiedzieć. Interesuję się różnymi rzeczami ale ciężko coś wymienić oprócz sportu. Okej no to zostawmy ten temat w spokoju. Masz 19 lat- pewnie się uczysz, jaki kierunek, a także jaka szkoła? Uczę się w technikum, kierunek- Logistyka. Logistyka- na czym ten kierunek polega, skąd taki wybór? W skrócie można powiedzieć że logistyka to zarządzanie transportem dóbr i osób w czasie i w przestrzeni. Skąd taki wybór? Doradzono mi go ponieważ Logistyka z każdym rokiem się rozwija i jest to zawód z przyszłością. Jak idzie Tobie nauka? Nie jestem jakimś orłem ale każdy rok zdaje bez większych problemów. W 3 klasie miałem co prawda poprawkę, ale dałem rade. To dobrze, a z jakim przedmiotem masz największy problem? Największy problem mam z matematyką jednak w 4 klasie jest ona jakaś prostsza i zdawanie idzie mi bez większych problemów. To dobrze, grunt by zdać ją! Zostawmy ten temat już w spokoju. Masz jakieś uzależnienia? Na szczęście nie mam żadnych uzależnień! Ze tak ani jednego? To źle- dla wywiadu oczywiście! Słuchasz muzyki? Tak, słucham muzyki. Jaki gatunek najbardziej przypada Ci do gustu? Szczerze powiem że nie mam ulubionego gatunku. Słucham co mi wpadnie w ucho, każdy rodzaj muzyki mi pasuje, no może oprócz hip hopu czy innego rapu. Nie przepadam za takimi piosenkami. Rozumiem, a posiadasz może swój ulubiony kawałek? Ciężko wymienić jeden tytuł ale naprawdę bardzo lubię słuchać piosenek Alana Walkera. Również propsuje nutę którą mam w profilu - polecam sprawdzić! Nie wchodzić to click bait, haha! nie no abstrahuje oczywiście. Jak jest z twoim życiem prywatnym, masz może swoją drugą połówkę? Może jakaś w lodówce połówka się znajdzie. A tak na serio- to nie, nie mam. Widzę humorek dopisuje- szanuje! Apropo połówki z lodówki- co najbardziej z alko lubisz pić? Zdecydowanie najbardziej lubię napić się piwka w gronie znajomych. Wiadomo inne trunki również ale to już jak jest jakaś okazja większa. A ulubiony browarek to? Leszek, Heineken - ogólnie większość się wypije, nie wybrzydzam. Leszek teraz jest słaby, w porównaniu do Tyskiego według mnie jest w tyle. Przejdźmy do sedna wywiadu- jak zaczęła się twoja przygoda z kanterem? Samiec piwosz. Jak zaczęła się przygoda z kanterem? Grę kilka lat temu pokazał mi kolega, jakoś przypadkowo, zainstalował mi ją na komputerze i tak zacząłem grać. Wtedy kiedy pokazywał Ci ta grę kolega to jaka była wersja? Była to już wersja 1.6, nie grałem we wcześniejsze wersje. Obecnie w jaka wersję pogrywasz? Ostatnio najwięcej w 1.6 ponieważ mój laptop zaczyna nie wyrabiać na globalu i muszę zakupić nowy sprzęt, a na razie kasy brak. Jak wiadomo prowadzisz serwer COD 501, jak dogadujesz się z adminami tego serwera? Myślę że dogaduję się z nimi dość dobrze. Z każdym utrzymuję kontakt czy to na czy na steam i widzę że każdy z nich stara się aby dobrze sprawować swoją funkcję. Okej, przejdźmy do wersji nowszej czyli CS:GO- jak sobie radziłeś w niej? Ciężko Mi samemu ocenić. W GO gram na 25-30 fps a więc ciężko jest pokazać swoje umiejętności + w 1.6 grałem praktycznie cały czas na codzie co utrudniło mi na początku grę. Za kilka miesięcy się okaże jak będę grać. Zostając przy GO czy obecnie dopingujesz naszych Virtusów, którzy po 1 mapie prowadzą 1:0 z Mouse E-SPORT? Tak, oglądam w ostatnim czasie ich większość spotkań i to na DH obecnie również. Jak według Ciebie radzą sobie Polacy w tym meczu bo już dwa razy zabili, ale siebie samych- myślisz te problemy wywodzą się z słabszej komunikacji? Ważne że prowadzą to spotkanie a to że czasami pojawiają się błędy to jest normalne, nie da się tego uniknąć. No tak! Jak trafiłeś do nas na sieć? No jak wiadomo nasza poprzednia sieć upadła a więc jak dobrze pamiętam Sam proponowałem Krystkowi żeby pomyślał nad własną siecią. Jestem w sumie od samego początku, pomagałem w powstawaniu forum, nie wychodziło ale w końcu pojawiła się osoba która w tym siedzi, czyli @aXen. Obecnie pełnisz funkcję H@, jak dajesz sobie rade? Miałem taki okres że nie chciało mi się totalnie nic robić co chyba dało się zauważyć. Kilka tygodni temu jednak wróciłem i staram się wykonywać swoją pracę najlepiej jak mogę. I aby tak dalej! Co sądzisz o naszej administracji? Myślę że każdy daje sobie radę i stara się aby Nasza sieć rozwijała się z każdym dniem! Skoro zapytałem o administrację to wypada zapytać o opiekunów, co o nich sądzisz bo jak widać nasze serwery fullują! Każdy z opiekunów robi tyle ile może zrobić- oby tak dalej. Ostatnio na moderatora awansowała Kinga, co sądzisz o tym awansie- zasłużenie? Jak najbardziej zasłużony awans - widać było że będzie starała się o tą funkcję po jej aktywności na forum i stało się! Też tak uważam, na chwilę obecną to chyba tyle, może pobawmy się w szybkie pytania? Spoko, jak chcesz! Ulubione jedzenie? Chińskie danie Ulubiony napój? Sok pomarańcza- brzoskwinia! Ulubiona gra? 1.6 / CS:GO / GM Ulubiona bron w CS? Nie mam ulubionej. AK/M4A1-S i AWP najczęściej. Intel czy AMD? Intel Nvidia czy Radeon? Nvidia Dobra- to tyle z szybkich pytań, co sądzisz o ostatniej zabawie z racji tego, że zbliżamy się do końca wywiadu? A mianowicie- podam Ci 6 nicków, a ty powiesz do każdego nicku co sądzisz na temat danej osoby, zaczynamy? Dawaj! No to na pierwszy ostrzał- @Samiś <3 Co ja mogę o tej osobie powiedzieć? Słaby w 1.6, słaby w GO. Dobrze wykonuje swoją pracę jako J@. @Quaitaj? Ostatnio często pisze mi na PW abym wypowiedział się na pewne tematy - nie zdradzę jakie! Dobry redaktor a tak to w sumie nie gadaliśmy ze sobą zbyt dużo. Moja księżniczka- @M4A1 Chyba chcesz poznać moją opinię o redaktorach, tak o nich pytasz. Również jakoś specjalnie ze sobą nie rozmawialiśmy ale również dobrze sprawuje się jako redaktor i wydaje się miłą osobą. To zmieńmy troszkę- @Roni! Bardzo dobry H@, w 100% sprawdza się na swoim stanowisku! No to @TeTe-_- Słaby gracz, dobry moderator, co tu więcej mówić! Masz prezent pod choinkę, ostatnią osobę wybierasz ty! @LOLCIA- Świetna, miła i pozytywna osoba, szkoda że nie może z nami siedzieć na forum więcej ale nic się niestety nie zrobi! Okej! No niestety, z racji iż jest to już koniec wywiadu to czy chciałbyś kogoś pozdrowić? Pozdrawiam wszystkich użytkowników 1s2k.pl! Dzięki za poświęcony czas! do zobaczenia! Dzięki, cześć! No to mordeczka Michała na sam koniec: Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzięki za wywiad ! futuba , K1cker , Roni i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Fajny wywiad. Miło mi się go czytało i dowiedziałam się sporo rzeczy o Michale. Nie mam się do czego doczepić, bo mi osobiście się wywiad podoba. Błędów również się nie doszukałam, także poleciał zasłużony + panowie. LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaitaj Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Fajny wywiad, ciekawy, miło się czyta lecz taka rada na końcu zdania nie stawia się przecinków oraz w środku zdania nie piszemy dużą literą jedynie jak to jest jakaś nazwa LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!nGa Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Wywiad nawet obszerny , dużo ciekawych informacji, przyjemnie się czyta. Plusik leci! LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarskaa Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Podoba mi się Ciekawy wywiadzik +rep LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAD Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Spoko wywiadzik ? fajnie się czyta + LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VestSmart Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dobry wywiad. LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futuba Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Michas 10/10 + sie nalezy za wywiad z krolem melanzu LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Same pozytywy Dobry wywiad, treściwy przede wszystkim, można się sporo o Michale dowiedzieć Plusy dla Was LemoN 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1cker Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Bardzo przyjemny wywiad, fajnie się czytało plusy dla was rodacy Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/4493-7-wywiad-lemon/#findComment-30674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi