Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:WrongPoliceman

Nick gracza/admina:Bubuś

Opis sytuacji:Zaczyna się mapa @Bubuswchodzi do CT,zaczyna się poniedziałek i on razu patrze na czat "wrong pysk" poczułem się obrażony bo ja pysku nie mam...
następny dzień to był 5 dzień tygodnia (piątek) admin/strażnik bubuś obraził wszystkich na serwerze jak dobrze pamiętam od "idiotów" to ma być przykład dla gracza od tego admina? 

IP/SID:

Data i czas zdarzenia: 29.09.2019r zaczęcie mapy 18:18 zakończenie 18:51  1 dzień tygodnia (poniedziałek) oraz 5 dzień tygodnia (piątek)

Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1909291818-jail_gravity.dem.zip początek poniedziałku lub koniec FD napisał obraźliwe/prowokujące do mnie słowa "wrong pysk" natomiast w piątek pod koniec rundy obraził wszystkich od idiotów jak dobrze pamiętam
Gdyby każdy miał konto na forum to było by dużo wypowiedzi o tym adminie.
PS.Skargi będę pisał na ciebie i na każdego co na to zasługuje dlatego że nie masz szacunku do mnie i co do niektórych duży - za obrazę graczy od idiotów!!! 
To już druga słuszna skarga na ciebie.Nadużywanie admina,obraza graczy i prowokacja.
FS.Dodatkowo @KunShiwłaśnie potwierdził kim tak na prawdę jest admin JB "Bubuś" Obraża,prowokuje,nadużywa admina,w dodatku podpowiada na ts3 i to jest przecież oczywiste skoro siedzą na ts3 gadają i grają jednocześnie ze sobą to wiadome że muszą sobie podpowiadać ^_^ 
PS.Zapytacie gracza @KunShio dowody z rozmowy na ts3.
Czy jest to możliwe żeby włączyć nagrywanie aby osoby nie umilkły po komunikacie że aktywowano nagrywanie głosu?
Zawsze tak było i zawsze będzie nikt nie jest głupi jak ktoś nagrywa wszyscy i tak milkną.
Zdobyć dowody z podpowiadania na ts3 jest możliwe ale tylko z odpowiednim programem.
Rozumiem potrzebujecie pomocy jest mało adminów/strażników by utrzymać fajną atmosferę bez spin i zgrzytów ale nie każdy ma na tyle siły i nerwów by temu podołać i tak jak w przypadku @Bubusnerwy niestety puszczają i panuje obojętność do graczy w sprawie ich obrażania i faworyzowania bo co masz flagi?!!  Moim i wielu osób na serwerze zdaniem tak samo jak ja wcześniej wyrobiłem sobie opinie tak właśnie ty w tej chwili masz taką samą albo nawet gorszą.
PS. DLA JASNOŚCI MNIE NIKT LUBIĆ NIE MUSI NIE SZUKAM ATENCJI W INTERNECIE.
Chcesz obgadywać mnie za plecami? Tylko nie zapomnij pocałować mnie jeszcze w du**.
PS.Nie żeby coś ale właśnie się upokorzyłeś magdun :D Nie ma znaczenia jak powiedziałem nikogo chętnego do CT nie było Osia i tictac non stop chodzą tylko nie od wiec nie pierdziel mi tu farmazonów i dorośnij :)
PS.Co ty w ogóle tu piszesz skarga słuszna i będzie takich więcej nie ogarniasz to rezygnuj bo ci i tak pomogę bo nie możesz mieć z takim zachowaniem admina
WYZYWASZ GRACZY? ZACHOWUJESZ SIĘ JAK DZIECIAK I W SUMIE TO NIM JESTEŚ!!! Do zobaczenia na serwerze :)

PS. @osia46nie potwierdzi tego a dlaczego o tym wiem? BO mi jakiś gnojek wyzywał rodziców od najgorszych poprosiłem właściciela.
Wszedł na nasz kanał mówię do kogoś bo nie tylko Osia była żeby to potwierdzili  myślisz że potwierdzili? Oni myślą że jak komuś pomogą a drugiego sprzedają to jest źle ale nie pomyślą że temu co nie pomogli jest poszkodowanym a nie winowajcą!!!
Widocznie wolą pomóc takim co są za przeproszeniem chu**** a nie normalnym osobą!!!
NIE POZDRAWIAM!!!

Edytowane przez WrongPoliceman
https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/

Dopisuje się do skargi, często zdarza się tak że bubuś podpowiada na TS`ie gdy ktoś uciekł.

przykład: siedzimy w 5 osób na TS (np; ja, sQe, basia, osia oraz bubus) załóżmy ze sQe jest w CT a reszta w TT, i gdy ja uciekłem ucieczka i wracam z bronią, bubus na TS`ie mówi wtedy do sQe ze 1 uciekł i pokazuje gdzie jestem.

jeżeli @osia46 będzie miała "jaja" żeby potwierdzić tą sytuację to jest ona świadkiem 

Edytowane przez KunShi
https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/#findComment-312574

Gadasz do Bubuśia ze ma iść do ct, a on sam wie dobrze co ma zrobić jak nie ma nikogo, mówisz to w formie rozkazującej tak to ty możesz sobie do kolegów z osiedla mówić ale tutaj nikt cie nie musi słuchać, wystarczy napisać " Bubuś mógłbyś iść do ct ? " a nie jak "Dziecko JP" bez żadnego proszę tylko "Bubuś do ct", sam bym ci napisał "Żebyś zamknął mordę, bo nie jesteś kimś kto by mógł do mnie jak do psa mówić", więc bez powodu nie powiedział żebyś "zamknął pysk" 

A co do drugiej sytuacji sam bym się wk*****ł na jego miejscu, idzie do ct i jest tam sam bez pomocy, a tu każdy robi bunty w tym "Ja" otwieramy sobie cele przez /cele to ma prawo chłopak się zdenerwować, bo równie dobrze mógł by mieć wyjeb**e i wyjść z serwera. 

Nie pozdrawiam i polecam zmienić profilowe z "Jeb.. Policje na Kocham Policje", jak ty takie coś na forum robisz te skargi o takie głupoty to co dopiero jak masz przypał jakiś, współczuję twoim kolegom.

Pss. " Napisałeś w poście "dorośnij", a ty jesteś taki dorosły jak i wykształcony że nawet poprawnie mojego nicku nie potrafisz napisać a po drugie to ty się obrazasz jak dziecko że nie dostałeś posady strażnika i to jest twoja mała "Zemsta" pisania skarg, myślenie włącz i wyłącz komputer. :) 

Edytowane przez l*MagnuM-AK47*l
https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/#findComment-312608

1. Serdeczny Panie @WrongPoliceman Jako administrator (strażnik) na jb dokładnie sam wiem kiedy wejść do ct i jakie twoje słowne zmuszanie lata mi koło d*py. Stosujemy zasadę z administracją nie ma chętnych czekamy do końca bo może akurat ktoś chętny wejdzie, który chce się wykazać. Nikt nie miał żadnych sapów że s*ał żarem tak jak ty i ledwo co jakieś rozkazy jak do psa że masz wejść do ct tylko zawsze problem pojawia się z twojej strony. 

2. Adres sieci w żadnym stopniu do forum NIE JEST UKRYTY, żeby "gracz" z serwera nie mógł założyć konta i napisać na administrację skargi. 

3. Poproszę o nagranie dowodów z podpowiadania na tsie na których ewidentnie widać nick gracz i słychać podpowiadanie a nie oczerniać bez sensu. A to że @KunShi może potwierdzić to jest mało ważne. To tak jakbym wziął kolegę powiedział mu masz tak i tak powiedzieć. Więc uraża mnie twoje oczernianie za takie oszczerstwa i nie życzę sobie opisywać tego w skardze jeśli nie masz ta to TWARDYCH DOWODÓW.

4. W sprawie jakiejkolwiek prowokacji to się nie wyrażaj to co ty robiłeś jak prowokowałeś graczy i administrację miałeś sprawę. Nawet ogłosiłeś wielkie przeprosiny no i przez pewien niewielki czas był spokój ale jak widać zaczynasz wszystko od nowa. Więc te przeprosiny o d*pe rozbić! I jeśli jesteś taki NAJLEPSZY i wiesz WIĘCEJ niż WSZYSCY to czemu nie jesteś do tej pory kimś z "wyższymi mocami" a nie "zwykłym graczem". Tyle banów na twoim koncie, odrzucone podania. To wszystko z czymś się wiąże....

A i na końcu dodam nie zaśmiecaj forum mogłeś to dodać do tamtej skargi poprzez najzwyklejszą edycję, w końcu skarga na tą samą osobę. I dodam, że pora w końcu dorosnąć i się ogarnąć.

Pozdrawiam Bubus!

https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/#findComment-312635

Na FD nigdzie nie widzę, a sprawdzałam logi, aby ktoś do Ciebie napisał "WRONG PYSK", przez mikrofon również nikt nic nie powiedział - więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś? Piątek - Bubus nie wyzywał nikogo od idiotów tylko, uwaga zacytuję: "10 000 razy sobie cele otwórzcie pajace". "Idiota" a "pajac" to akurat różnica i to ogromna, a za słowo "pajac" nie banujemy nikogo. Ja już Ci coś raz napisałam, że zamiast wytykać czyjeś wykreowane przez Ciebie błędy, spójrz na siebie, bo to Ty po buncie w piątek mówisz słowo "izi", które na pewno miało być zaczepką w stronę Bubusia, lecz on na szczęście nie uległ Twojej dziecinnej prowokacji. Co do rozmów na TS3, nie ingeruję w to, co kto robi na kanale prywatnym, a osoba jako "świadek" nie wystarczy, więc proszę o twarde dowody, a nie pisanie bezsensownych skarg.

Skarga niesłuszna.

https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/#findComment-312759

Problem został rozwiązany!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/43093-skandaliczne-zachowanie-admina/#findComment-312760

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...