Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Z grzeczności przez którą się nie pokazałem na początku mojego”istnienia” na serwerze chciałbym naprawić to. A wiec jestem Robert i mam 20lat. Gram tutaj na serwerze od kilku tygodni i powiem że bardzo mi się spodobał, szczególnie atmosfera która panuje na serwerze, niestety tego nie można powiedzieć wtedy gdy w tym czasie są ludzi którzy używają wspomagaczy, chciałbym bardzo poznać całą administracje serwera. Bardzo spodobało mi się również  wprowadzenie przez które przeszedłem zostając adminem, w tej sprawie pomógł mi #Bilardowy Wirtuoz który mi powiedział wszystko po kroku, dzięki temu już na samym starcie mojej kadencji zobaczyłem jak bardzo dbają o wszystko i nie maja cię w d*pie tylko pomogą ci ze wszystkim. Oby takich ludzi więcej. A tak po za tym gram w różne gierki(Fortnite, Twierdzą Krzyżowiec, OV, NFS, GTA i w podobne tytuły). Poza tym uprawiam dużo sportu, biegam i gram dużo w siatkówkę. Po niestety hooby znajduje się praca do której nie zbyt chętnie chodzę, ale jak to każdy do swojej. Oprócz pracy czekają mnie jeszcze studia na które trzeba się uczyć i chodzić ale na to wszystko mam znaleziony czas tak jak i dla mojej dziewczyny. Przez to wszystko nie zaniedbam mojego admina, i będę moja prace słusznie wykonywać. Pozdrawiam KenneD :P 

https://1shot2kill.pl/topic/42426-hello-d/

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej. :)

pozdrowieniami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nasz Fanpage i dołącz do naszej armii na Discord oraz Steam!

Nasz Fanpage (Facebook)

Nasz serwer Discord

Nasza grupa Steam

https://1shot2kill.pl/topic/42426-hello-d/#findComment-308596

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...