Marlen Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, chciałabym dać trochę pomysłów zmian na nowy reset. Chcę zaznaczyć, że nie mają one na celu urażenia kogokolwiek, podważenia kompetencji itp. Są to luźne propozycje, które nawet nie wiem czy mają miejsce bytu, ale spróbować można. Jak już wiadomo na serwerze cod 201 przez większość czasu są pustki, więc fajnie by było gdyby zacząć coś zmieniać, bo lepiej coś robić i starać się to zmienić niż nic nie zmieniać i liczyć na cud. Oczywiście wiem, że na ten reset zostały wprowadzone zmiany, ale i one mało co dały. Jesteśmy w połowie resetu i na serwerze prawie nikogo nie ma. Czasem bywa tak, że większość graczy to admini. Zmiany oczywiście są na nadchodzący reset. 1. Zwiększyć exp. Mimo tego, że ostatnio został zwiększony to i tak mało on daje. Łatwo się zorientować, że z takim expem ciężko w miesiąc dobić 150 lvl, a co dopiero 200. To trochę kiepski marketing. Często jestem na serwerze i ponadprzeciętnie zdarza się, że czytam lub słucham od graczy o małym expie lub o przeliczeniach, że coś są kiepskie. 2. Pozmieniać klasy. Czasem przy resecie są dodawane z 2-3 klasy, odejmowane. Tylko, że tutaj to już trzeba byłoby otworzyć nowy temat i dać mozliwość wypowiedzenia się graczy jeśli ten pomysł by przeszedł. Często też słyszę jak ktoś już nie wie czym grać. Klasy premium oczywiście bym zostawiła, bo za nie się płaci i uważam, że nie ma co w nie ingerować. Klasy darmowe można by było zmodyfikować, niektóre usunąć, niektóre przywrócić lub stworzyć nowe. 3. Zmodyfikować listę map. Ostatnio zostało dodanych kilka map, jedna chyba usunięta. Pomysłem fajnym byłoby gdyby dodać kilka świeżych map ponownie (tutaj głos oddaje graczom) np. cs_alpin, która była proponowana, a nie została wgrana, nie wiem czemu. Pousuwać milion assaultów. Pamiętajmy oczywiście, że niektóre mapy nie będą wgrane np. de_eldorado z oczywistych względów jakimi są skany przez płotek. 4. Zrobić coś podczas vote map. Aktualnie jest tak, że podczas gry wyskakuje vote i gracze, nie patrząc na listę, dają 1 lub 2, bo jest blisko w zasięgu ich palcy i chcą szybko, by vote zniknęło żeby móc grać dalej i zmieniać bron. Często zdarza się, że vote utrudnia grę, bo gracz chce wyciągnąć pistolet, a nie może bo wyświetla mu się wybór mapy. Fajnym pomysłem byłoby wstrzymanie gry na czas głosowania, tak, aby gracz na spokojnie mógł mądrze wybrać mapę, a nie na szybkości i potem 80% z nich pisze, że kto wybrał taką, a nie inną mapę. Oczywiście nie wiem czy na cod jest możliwość wgrania takiego pluginu, dlatego to tylko propozycja. 5. Klany. W tym resecie są tylko 3 klany. Ilość klanów z resetu na reset spada. Moja propozycja jest taka, by zmniejszyć ilość osób w klanie do 5-6, wtedy z aktualnego klanu, który mieści 8 osób - zrobią się dwa. Wtedy minimalnie obniżyć ceny ulepszeń. Można by było zmodyfikować wytyczne do stworzenia takiego klanu np. 40 lvl i 2000 monet. 6. Nagrody. Można byłoby wprowadzić system nagród dla najlepszych. Np. za top lvl. Ostatnio byłam w tej trójce i myślałam, że ludzie coś za to dostają i jakie było moje zdziwienie, gdy się okazało, że się myliłam. Taką nagrodą mogłyby być np. monety, premka, vip, exp.. oczywiście adekwatnie do miejsca zajmowanego. Nie uwzględniając oczywiście lvli ktore zostały zakupione. W takim przypadku, gdy ktoś wybierze sobie exp za nagrodę, to przy następnym rozdaniu nagród nie będzie brany pod uwagę lub będzie miejsce niżej. Dla adminów: najlepszy czas. Za to dostajemy tysiąc monet. Wiadomo, że lepszy rydz niż nic, ale nie oszukujmy się, że z czasem taka nagroda robi się zwyczajnie nudna. Tysiąc monet można uzbierać w ciągu 2-3 map mając klan, a jak się ma vip'a to jeszcze szybciej. Za to, że pilnujemy porządku to wydaje mi się, że moglibyście zaszaleć i dać nam coś więcej niż jedynkę z trzema zerami. Wprowadzić przede wszystkim nagrodę dla 3 najlepszych adminów lub dla adminów posiadających np. więcej niż 900 minut. Jakaś usługa na tydzień lub do wyboru większa ilość monet (oczywiście nie jakaś kolosalna ilość). Można by było też wprowadzić większą nagrodę dla adminów, którzy utrzymują daną pozycję przez dłuższy czas, np. jeśli dany admin 3-4 razy widnieje jako pierwszy to dać mu usługę na miesiąc, której nie ma/exp/jeszcze większą ilość monet. Tak samo jeśli gracz utrzymuje się na drugim miejscu. Oczywiście wszystko zbalansowane adekwatnie do miejsca. 7. Skiny, tutaj czysto zyskowy punkt. Dodać skiny premium, które mogą zostać zakupione przez sms, za symboliczną kwote 2-5zł. Haczyk byłby taki, że taki skin by się nie niszczył, a posiadanie 3 takich skinów dodawałoby więcej do statystyk niż 3 skiny zakupione przez monety. 8. "Dyżury". Chciałabym zaznaczyć, że ostatnio nie ma nikogo "wyższych rangą" na serwerze. Najczęściej jest widziany Vicek. Bardzo miło byłoby gdybyście jednak troszkę się poczuwali w swoją "inwestycję" i chociaż raz dziennie na godzinkę wchodzili na serwer, żeby zobaczyć co się dzieje. Rozumiem, że praca/rodzina/obowiązki, ale jeśli nie jesteście w stanie to po prostu zrezygnujcie z posady. Zdarza się, że graczom znikają lvle, vipy, klasy premium, ktoś im się włamał na nick i założył hasło i nie ma dosłownie nikogo, żeby im pomóc. Często wysyła ich się do Vicka z racji, że najczęściej z Was wszystkich tu zagląda, ale Vicek odsyła ich do Thomasa, bo to On się takimi sprawami zajmuje i wtedy zaczyna się karuzela na serwerze z powodu, że Thomas nie odpisuje. Jest to bardzo niefajne, bo gracz płaci za usługę, która mu się zapodziewa i nie może jej przez jakiś czas odzyskać. Rozumiem też, że nikt nie będzie na pstryknięcie palcem. Aczkolwiek donaciak jakiekolwiek usługi/problemy załatwia od ręki tak samo jak Vicek jest prawie non stop dostępny. Oczywiście nie chcę żeby ktokolwiek to odebrał, że obrażam Thomasa albo jest jakaś zmowa na niego, ale wśród graczy dobrego imienia nie ma. Ostatnio, gdy Pazula poruszył temat Thomasa to zostało to przez kogoś innego skwitowane "wiem więcej niż Wy". Jeśli ktoś wie więcej to niech pochwali się swoją tajemną wiedzą na ten temat, bo ludzie są tylko ludźmi i tworzą własne teorie. Sprawa powinna zostać wyjaśniona w sposób rzetelny tak, żeby gracze byli świadomi tego dlaczego ktoś kto ma dosyć dużą władzę nad serwerem nie odpisuje przez pół dnia, a nie zlać ich jednym zdaniem, pokazującym wyższość i ignorancję. To też tworzy zdanie o serwerze, reklamę. Jeśli Thomas np jest dostępny tylko w konkretnych godzinach to gdzieś to zamieśćcie. Ta sytuacja jest najbardziej burzliwa. Oczywiście gdybyście byli częściej na serwerze to bylibyście tego świadomi. Powiem tak, ciężko być dobrym szefem firmy i wiedzieć co się w niej dzieje, będąc w niej 2-3 razy na miesiąc albo wcale. Ciężko też w takiej sytuacji znać potrzeby klientów, bo gdy się nie jest częścią firmy to zwyczajnie się nie poczuwa. Mam nadzieję, że to trochę da do myślenia. To chyba wszystko z takich ważniejszych propozycji. Bardzo bym chciała, żeby gracze się wypowiedzieli na ten temat, szczególnie liczę na ich kreatywność w punktach 2 i 3, bo to jednak gracze powinni po większości decydować jakie są ich potrzeby względem serwera. Podkreślam, że są to tylko propozycje, które mogłyby zwiększyć chociaż trochę ilość graczy. Może ktoś jeszcze wpadnie na inne propozycje, lepsze. Mam nadzieję, że właściciel i opiekunowie też wezmą pod uwagę każdy punkt. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Marlen marrio97 , peRM2000 , Pyrkaa^^ i 10 innych 9 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio97 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 1 pomysł jestem za można trochę expa podwyższyć 2 . Można dodać nowe klasy bo te już ludziom się znudziły . 3. Był czas że grane były albo dust albo assaulty były dodawane nowe mapy ale jeszcze można dodawać nowe ale z umiarem ma się rozumieć . 4. tez jestem za ludzie wybierają albo propozycje nr 1 i 2 można wstrzymać grę na czas vote . SquBanY# i Marlen 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belmondoe Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 1.Exp-Mam 101 czy 102 poziom ale bardzo dużo czasu poświęciłem na to.Taki "przeciętny" gracz to level ten 40 lvl wbije.Mechanika:każdy mniejszy poziom jest warty tyle samo:5 poziom daje tyle samo expa co taki 50 czy 60. 2.Sytuacja w której większość klas jest grana jest awykonalna."Czemu ja mam grać gorszą klasa jak inna darmowa jest lepsza",balans trudna rzecz,fajnie by było odświeżyć,pozmieniać liczby w paru klasach. Najemnik ruski na 40 lvl dostaje 1 hp więcej za hita.Klasa premium a dostaje najgorszą "ewolucję" z wszystkich klas.Jak na moje to jest żart. 3.DD2 long-na serwerze chyba sa 3 longi.Każdy klika bo to "stara mapa" możliwe ,że ludzie wybierają ją z sentymentu,a inne/nowe mapy na których nie grali to są słabe.Przydała by się rotacja map jak na moje. 5.Na obecnej edycji są 2 klany które rywalizują."Zarząd" przeciwników chodzi do pracy czy też ma obowiązki i tylko czasem są online. przez co jesteśmy ograniczani iż nie możemy toczyć wojen które dają expa. 7.Po resecie 2 razy widziałem thomasa troszkę słabo.Jak coś dalej czekam na odpowiedź w sprawie znikających skinów :). Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Belmondoe SquBanY# , Pyrkaa^^ i Marlen 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz z 201 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ja porusze temat klas, a mianowicie klasy premium mają no właśnie co mają?? Troszeczkę większy dmg ? Jakiś magazynek pełen za zabicie? Jakieś awp co zabija 1/1 bądź jakiegoś headshota wbudowanego czy też wybuch pocisku co jakiś czas... Czy aby napewno to wystarczy żeby owe klasy miały miano premium?? Zwykle klasy mają jakieś duszki co mogą latać ile chcą za free, wywalanie pestek przeciwnikowi, od ch**a rakiet która nie trzeba dobrze trafić żeby zabić, fale która zabija z kilometra przez ściany, oslepienie takie że przez trzy dni nie widać z której strony zabijają, wbudowane betony czy też eliminator, rewolwery co na strzał zabija praktycznie, i "latające " kosy które na dodatek są niewidzialne. Tak jak patrzę to za wielkiej różnicy to nie widzę między klasa za kasę a klasa za free, Na swoim przykładzie nie będę mówił gdyż gram jak pokraka z połamanymi rękoma i zezem gdzie jedno oko jest ślepe, Ale podam przykład mojego serdecznego kolegi Pazuli który ma premki ze dwie takie jak komandorek i predatorek, gra on bardzo dobrze jak na ludzi na tym serwie i co?? I wcale jakiegos większego Lvl nie ma niż zwykle klasy które są grane przez innych graczy. Komandor to został okaleczony tym że ten exp stoi w miejscu a z " umiejętności" ma tylko awp 1/1 i jak się nie trafi za pierwszym razem to zwykła klasa może takiego komandora zjechać jak chce. Opisałem to tylko trochę chaotycznie ale być może ktoś ogarnie o co chodzi Marlen i Pazula 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peRM2000 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgadzam się z Marlenką w 100%. Przydałoby się zwiększyć expa bo to nudne i monotonne a efektów nie widać. Dodać jakieś nowe klasy żeby ludzi zachęcić a te które nie są grane usunąć. Zablokować rakiety samonaprowadzające na mapach typu dd2 long bo gra się nie klei. Marlen i SquBanY# 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Join[T] Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 1. Exp przydało by się zwiększyć przynajmniej o 15% lub jeżeli nic nie planujecie z tym robić to zmieńcie nazwę serwera na CoD 101lvl. 2. Doświadczenie na komandorze leci jak krew z nosa pomimo tego, że klasa ma wbudowaną księgę expa. 3. Usunąć połowę dustów, zostawić jednego longa zamiast trzech + na mapa assault_winter do wyrzucenia. Gracze z niej wychodzą + dwa asfalty w zupełności wystarczają. Co do cs_alpin, na każdym serwerze na którym grałem mapa była orana ile się da, nie wiem co wam w niej przeszkadza na tyle, że nie chcecie jej wgrać na serwer. 4. Jak najbardziej, ludzie losowo wciskają przycisk, żeby menu wyboru szybko znikło a potem płacz, zgrzytanie zębów i czekanie, aż minie pierwsze 5 minut mapy żeby wpisać rtv. 5. Nic dodać nic ująć. 6. Jakiś program wynagrodzeń można byłoby wprowadzić. Z pewnością w jakimś stopniu motywowało by do gry 7. Ciekawy pomysł, zawsze to jakiś zysk dla serwera. 8.. Tutaj można ciągnąć temat w nieskończoność, ale streszczając. Wszystkie zmiany na serwerze wprowadzają osoby, które nie są nawet w najmniejszym stopniu rozeznane czego w tej chwili potrzeba. O thomasie to nawet nie będę wspominał, lepszego h@ na oczy nie widziałem ? Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez Join[T] Marlen i SquBanY# 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCZII- Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 1. co do expa przydał przyda się lekko Większyc go, ponieważ pod koniec miesiąca garstka wbije ten 120 lvl 2. co do klas były różne propozycje, ale żadna z nich nie została dodana. 3.mapy były poruszane już tysiące razy i nadal nikt się tym porządnie nie zajął. 4. zmienić całkowicie votowanie map, jak i glosowanie. 5. klany również do zmienić max osób w klanie do 5 wtedy zrobi się o wiele więcej klanów. 6. co do nagród za lvl i czas przegrany można byłoby wgrać plugin, który by był podpięty pod bazę danych i naliczałby czas osób na serwerze i dodać możliwość sprawdzenia w grze kto ile przegrał godzin pod /time. 7 co do skinów premium fajna propozycja zawsze to jakiś zysk dla serwera. 8 co do dyżurów jestem za, bo stali gracze wiedza jak postępuje @ Thomas i jak potrafi olewać widomości na pw. a vicek i tak ma związane ręce, bo do wielu rzeczy nie ma uprawnień a @ d0naciak wszystkiego sam nie zrobi. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez pumpkin Marlen , SquBanY# i peRM2000 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarloMiszcz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Kolejna elegancka propozycja ;-) ciekawe czy szacowni admini to zobaczą ;-) Na pewno dałoby się dużo zrobić ale cóż pewnie "server jest przeciążony" :-D Marlen i Janusz z 201 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304170 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SquBanY# Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) 1. Można zwiększyć ale minimalnie 2.Klasy to kwestia moim zdaniem chęci administratorów czy tam opiekunów bo widziałem wiele propozycji ale żadne chyba nie przyjęto,chociaż moim zdaniem te klasy co teraz są,są okey. 3.Hmm,nie które moim zdaniem są kompletne nie potrzebne np.buzzkil,civic.A moim zdaniem eldorado to fajna mapa,jak był problem ze skanowaniem to po prostu wprowadzić do regulaminu zakaz i dawać za skan bana ? 4.Vote do zmiany całkowicie 5.Tutaj zmniejszyłbym lvl i ilość osób do 6 6.To coś dodatkowego ale dla mnie nie potrzebne,lecz jak są środki na to,można pomyśleć. 7.Na tak @Janusz Klasy premium są okey,komandor ma 1/1 dla ciebie "tylko" ale jak ktoś umie grać awp'a to dla niego to git klasa.Tym bardziej że nie ma takiego perku jak AWP SNIPER czy sam sniper też ma +int. Jestem stosunkowo krótko na serwie nie wiem jak dokładniej było wcześniej ale myśle że teraz jest okres wakacyjny i też dlatego trochę mniejszy "ruch" jest na serwie. Bynajmniej np.ja mniej siedzę w okresie wakacyjnym na kompie,ale to moje można powiedzieć subiektywne zdanie Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez SquBanY# Marlen 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKeT Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 1. Exp? To taki dodatek do gry. Pierwsze 40lvli nie ma w ogóle przełożenia na gre bo jest to zazwyczaj 40hp czyli 1/2 dodatkowe strzały z broni. Jak to wygląda na serwerze? Na przykładzie Belmonda - 18 dni, 11k zabójstw, 101lvl i 2 klasy powyżej 40. Wniosek chyba jest prosty. Max lvl w reset? - nie. Minimalna zmiana w ilości zdobywanego doświadczenia. 2. Balans klas w ogóle odpada. Jeśli ktoś potrafi użyć wyobraźni to nie ważne czym będzie grał. Wystarczy, że trafi odpowiedni perk. Przykład: Porucznik + umysł, Rusher + moduł, Lotnik + bezlik, Taktyk + kozły itd. Są klasy przesadzone ale są też za słabe do gry przez cały czas (kwestia broni i umiejętności). Ewolucje to inna sprawa. Kilka podstawowych klas (z zwykłego czystego cod 201) również zniknęło z serwera (medyk/sanitariusz/demolitons). Oprócz tego jest jeszcze dużo nie użytych mechanik. 3. Wieczny long albo assffalt przez dusty po westa to już standard (naprawdę bez obrazy, ale mistrzostwem było wydłużenie czasu na rtv). Dochodzi do tego kwestia misji. Na ilu mapach można zrobić hosty? Chyba 10 w porównaniu do +30 na pake. 4. Freeze na votemap. Lepszego rozwiązania chyba nie będzie i nie powstanie. 5. Wystarczy wpisać /klan na serwerze. Wnioski chyba same powinny się nasunąć. 6. Admin to mimo wszystko zwykły człowiek, który dzięki własnej dobrej woli stara się dopilnować czyjegoś interesu ZA DARMO dając w zamian swój wolny czas. Fakt, że to nie jest przymus i są to osoby chętne spełniające określone kryteria, ale niestety ta gra umiera śmiercią naturalną i takie osoby można policzyć na placach u dłoni. Top1 Pani Admin imho: https://www.gametracker.com/player/Marlen/145.239.17.241:27015/ 7. Kolejna opcja na utrzymanie serwera. +1 8. --- Wszystko popieram, a 8 to nie mój świat. Jestem szarym graczem :). Ps. Serwer testowy może zrobić każdy u siebie na komputerze jeśli miał z tym styczność. Wrzucenie silnika coda i zmodyfikowanie klas to kwestia czasu i klepania linjek z kodem. Fakt, iż wyciek gotowej paczki plików w sieć to straty na poziomie kilku tysięcy zł, ale może tak zaufana grupa testerów? Marlen i SquBanY# 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkaa^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jeżeli chodzi o EXP to nie jest aż tak źle, chociaż można by trochę go zwiększyć. Dla nowych graczy którzy wchodzą w połowie resetu ciężko grać na 50-70lvl, tym bardziej jak ktoś jest nowy w świecie CoD'a Marlen 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazula Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1+ exp jest dalej mały i szansa na wbicie 201 lvl bez kupna jest nie możliwa 2+ pozmieniałbym kilka klas, a zamiast niektorych dodałbym nowych 3+ jak wcześniej pisali mapy nie mają sensu, bo chociaż są propozycje map to rzadko z nich korzystają , więc temat najlepiej byłoby zamknąć 4+ 5+ zazwyczaj są tylko 2 klany co reset co jest trochę słabo opcją, bo nie można szybko ich rozwijać, dlatego zmniejszym bym ilość członków , co również przyczyni się do zmniejszenia kosztów ulepszeń. A po za tym klany powinno robić od 40 lvl i kosztowac 2k za założenie 6- 7- bez sensu, jak ktos chce kupic skina na samym początku resetu to i tak musi wydać kase, a jak już można było kupować to żeby też dawały +10 do stat lecz żeby się nie rozwalały 8+ lecz to i tak nie ma sensu o tym pisać, bo już 3 razy mnie olali SquBanY# , Pyrkaa^^ i Marlen 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarloMiszcz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jeśli byłby o wiele wiele zwiekszony exp to ludzie mogliby grać kilkoma klasami i nie było by tak monotonnie a tak jedna klasa i klepiesz klepiesz klepiesz aż Ci się znudzi bo ledwo 50 wbiłeś i wychodzisz z servera pozderki Marlen 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volve Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 propka na tak sam jak raz wszedłem żeby pograć to jak zabiłem 10 osób to nawet 50% nie dobiłem tylko miałem 29% wiec trudno lvl wbić jestem za powiększeniem expa o 50% w godzinach 23-10 rano Pozdrawiam a i klasy bym dodał nowe jakieś Marlen 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-304360 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukashek Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1. bardzo dobry pomysł ze zwiększeniem expa, jestem za 2. wymiana kilku klas najmniej grywalnych na inne, dobry pomysł 3. jest wiele map na których ludzie tylko czekają żeby wpisać "rtv", usunąć kilka map typu dust_long i assault 4. zrobić ten freeze na czas wyboru mapy, niejednokrotnie mnie osobiście to denerwuje gdzie podczas wybierania mapki nie mogę zmienić broni 5. zrobić 5 miejsc maks, więcej bym nic nie zmieniał 6. - 7. - 8. - Marlen 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305103 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazula Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Z swojej strony dodam jeszcze; - wrzucenie paczki z mapami które są obecnie grane na forum - wrzucenie paczki ze skinami na forum -skiny nie powinny się niszczyć -informować na forum ludzi z 2 dni przed resetem i pokazanie jakie zmiany nastąpiły -dodać więcej uprawnień dla adminów np. Szybka zmiana mapy, przerzucanie ludzi pomiędzy team'ami -kilka razy na mapę(np co 2 rundy) rozdanie monet 5-20 dla 1 gracza, zawsze coś ale milej by się zrobiło Pyrkaa^^ , Janusz z 201 , gudelajka i 3 innych 1 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkaa^^ Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 - Jeżeli chodzi o klasy, to mały wybór jest w klasach premium. Najlepiej wyciągnąć jakieś propozycje od graczy. - Wgrałbym jeszcze plugin, który pokazuje kto jaki przegrał czas na serwerze, czyli taka topka czasowa ( /toptime ). - Balansowanie drużyn do poprawy na 100%. Czasami jest taka sytuacja, że przez 3-4 rundy jedna osoba gra przeciwko trzem lub czterem. - Gdy jakiś nowy gracz wchodzi w połowie resetu, to EXP mu powinien lecieć szybciej moim zdaniem bo z 10lvl na 50lv lub wyższe bardzo ciężko się gra i gracz od razu rezygnuje z dalszego grania. Marlen i SquBanY# 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyN Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Apropo atutów, ta powłoka pancernika to żart, automatycznie wyłączacie z gry takie klasy jak snajper / rewolwerowiec. @down: Nie po to człowiek meczy snajperem cały progress i w dalszym ciągu w 20% nie ściąga na hita (jak komandor od 1 lvl + skany, a w obronie wyciaga emke) żeby wpisywać kill w konsoli, z całym szacunkiem mówisz tylko 4 strzały, oddaj 4 strzały celne a potem 5 vs emka. badum tss Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Grisha Join[T] 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305617 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlen Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) 48 minut temu, Grisha napisał: Apropo atutów, ta powłoka pancernika to żart, automatycznie wyłączacie z gry takie klasy jak snajper / rewolwerowiec. Po to taki atut jest, żeby właśnie snajper na setnym nie miał na hita, poza tym to tylko 4 pociski. Czasem gdyby nie ta powłoka to właśnie snajper/rewo mieliby darmowe fragi na start @up Właśnie dlatego jest to zbalansowane, bo nie po to gracz wydaje 500 monet (gdzie i tak specjalnie atutu nie wybiera tylko losowo), żeby się nie ładować, bo ktoś się męczył żeby wbić setny na jakiejś klasie i mu przykrości nie robić. Sama mam setny poziom na szturmowcu i nigdy nie narzekałam, że ktoś się naładował i robiłam bunt w postaci wpisywania kill w konsoli. Mimo to rozumiem sfrustrowanie, ale 500 monet odzwierciedla taki atut bardziej niż np naboje chorążego czy amadeusza Poza tym to troche wyrównuje szanse, gdy snajper prawie niewidoczny, który ma duże szanse na ściągniecie z hita Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Marlen Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SquBanY# Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bez przesady,powłoka jest okey.A snajpera nie masz co porównywać do komandora bo to klasa premium i za to się płaci I tak naprawde komandor ma tylko 1/1 z awpy ;p Marlen i Join[T] 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/41559-zaakceptowanazmiany/#findComment-305687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi