Danonek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Twój nick: Danonek Nick gracza/admina: Admin Lewatyw Opis sytuacji: Tutaj mi kazali napisać, więc pisze ponieważ na serwerze nie da się nic wyjaśnić, jest straszny "syf". Przepraszam za słowo "syf", bo zauważyłem, że tutaj bany lecą za każde słówko Po zmianie mapy na jail_kakao_beta poszedłem sobie do strażników z Cichą. Pierwszą rundę zaraz po fd zaczęła prowadzić Cicha, zginęła w pierwszych 5 sekundach z AWP, co już jest śmieszne, bo to nie wygląda na jb jak można wylosować AWP w ruletce Mniejsza o to. Z początku nie zauważyłem, że zostałem prowadzącym po jej zginięciu, ale w końcu się skapnąlem, więc powiedziałem bezruch oraz odliczyłem. Powtórzyłem to polecenie bodajże z 2 razy, ponieważ zawsze tak robię. Nagle Pan admin Lewatyw przenosi mnie do terrorystów bez słowa wyjaśnienia. Strasznie ciężko było dowiedzieć się od obecnych adminów dlaczego zostałem przeniesiony. Któryś z adminów później napisał na czacie coś w stylu: "Najpierw polecenie, później cele". Gdy cicha zginęła ja byłem na ucieczce, więc trochę musiało mi to zająć by wrócić znów przed cele. Ja żadnych cel nie otwierałem, tylko dałem polecenie.Mogło być tak, że któryś z nieogarniających CT'ków je otworzył ponieważ jak wróciłem to wszyscy już wyszli z celi. Administracja tego serwera jest na strasznie niskim poziomie, co można zauważyć po napisaniu np. głupiego "Ale wieje ch***m na tym serwerze". Za takie coś ban by poleciał na tydzień XD No ludzie, to Was obraża? Szanujmy się. Przykładów może być wiele. Grając na tym serwerze przez jedną mapę przy mnie chyba rozdano z 10 banów na tydzień na prawdę za strasznie głupie rzeczy, to jest administracja? To jest serwer, na którym nie ma absolutnie żadnej zabawy z gry. Admini banują za kompletną głupotę, nikt nie może mieć własnego zdania. Poczytajcie trochę o "dystansie" zwłaszcza w internecie. Ludzie przychodzą na serwer po pracy/szkole zrelaksować się, odpocząć, pożartować, ale jak pożartować na takim serwerze jak za byle jaką głupotę dostajesz bana? Nawet nie każcie mi wypisywać za co, bo sami dokładnie wiecie, sam bym musiał takie skargi pisać pare razy na dzień, więc to nie ma absolutnie żadnego sensu. Imo ta skarga nie da nic z wiadomych przyczyn, ale w propozycji mnie tutaj wysłano, więc jestem. IP/SID: Powinniście mieć Data i czas zdarzenia: 21;30 - 22;00 Dowody(ss/demko): HLTV z mapy jail_kakao_beta @ Adrian. Panie adminie napisałem praktycznie dokładną godzinę oraz mapę, więc wystarczy troszkę wysilić główkę i jest wszystko, ale jeżeli jest z tym problem to proszę bardzo: http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1904102135-jail_kakao_beta.dem.zip @ Adrian. Dostarczyłem dowody takie jak dokładną godzinę oraz mapę zdarzenia. Ale dobrze, jeżeli ma być LINK to jest LINK dokładny. Myślę, że to ułatwi Panu pracę. Przepraszam, musiałem to przeoczyć, wybacz Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Danonek .Lasik , F3n0men i Bulaa23 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 http://d1.hltv.org.pl/55771 Znajdź odpowiednie demko i wrzuć do tematu. Bez dowodów skarga zostanie odrzucona. Masz 24 godziny na edycję. @Danonek Jeżeli piszesz skargę to Twoim obowiązkiem jest dostarczyć dowody. Wystarczy troszkę "wysilić główkę" i zobaczyć na wzór. Bulaa23 i .Lasik 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asas Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Dokładnie jest FD administracja zamiast w tym czasie sprawdzić czy CT ma mikro to sobie lata.. biorę prowadzenie i nagle dostaje w głowę z AWP, po czym Mati czy jak mu tam otwiera cele, a dostaje się Danonkowi. Radzę najpierw dobrze się przyjrzeć sytuacji, a potem wywalać z CT.. jest demko i moża sprawdzić.. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez asas .Lasik 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewatyw Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 EDIT: http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1904102135-jail_kakao_beta.dem.zip Cytat Tutaj mi kazali napisać, więc pisze ponieważ na serwerze nie da się nic wyjaśnić, jest straszny "syf". Przepraszam za słowo "syf", bo zauważyłem, że tutaj bany lecą za każde słówko Syf to będzie jak nie będziemy was wcale karać i dawać robić wam co się chce. Cytat Pierwszą rundę zaraz po fd zaczęła prowadzić Cicha, zginęła w pierwszych 5 sekundach z AWP, co już jest śmieszne, bo to nie wygląda na jb jak można wylosować AWP w ruletce Po to jest ta ruletka, żeby urozmaicić grę terrorystom jak trafią się nudni lub śmieszni CT. Cytat Z początku nie zauważyłem, że zostałem prowadzącym po jej zginięciu, ale w końcu się skapnąlem, więc powiedziałem bezruch oraz odliczyłem. Powtórzyłem to polecenie bodajże z 2 razy, ponieważ zawsze tak robię. Co mnie interesuje co zawsze robisz. Jak byś sobie za przeproszeniem, srał w domu co dziennie w kącie to nie znaczy że masz iść do biblioteki i też zesrać się w kącie bo robisz tak zawsze. Panują pewne zasady. Które każdy grający gracz ma przestrzegać, konsekwencją nieznajomości jest kara. Są dla każdego dostępne na forum w całej okazałości. Cytat Administracja na niskim poziomie co masz na myśli słucham? To że zostałeś ukarany za złe zachowanie/nie przestrzeganie regulaminu to jesteśmy na niskim poziomie ? Czy masz na myśli poziom intelektualny. Chcesz możemy porozmawiać i pochwalisz się swoim poziomem intelektualnym i podzielisz się ze mną swoimi szeerokimi jak domniemam horyzontami. Cytat Nagle Pan admin Lewatyw przenosi mnie do terrorystów bez słowa wyjaśnienia. Strasznie ciężko było dowiedzieć się od obecnych adminów dlaczego zostałem przeniesiony. Któryś z adminów później napisał na czacie coś w stylu: "Najpierw polecenie, później cele". Zostałeś przeniesiony bo odliczyłeś zanim otworzyłeś cele. Mówiłem do ciebie ale nie działał adminvoice, jeżeli nie wiesz co to jest to się nie martw, jeszcze to poznasz. Potem po wielu próbach powiedzenia ci mikrofonem żeby było szybciej, napisałem na SAY @@ co zrobiłeś nie tak. Cytat Administracja tego serwera jest na strasznie niskim poziomie, co można zauważyć po napisaniu np. głupiego "Ale wieje ch***m na tym serwerze". Jeżeli tak uważasz to po co się trudzisz i tu grasz. Dostałeś najniższy rozmiar kary (przeniesienie do TT BEZ BANA) i ty jeszcze masz czelność skargę pisać ? Cytat To jest serwer, na którym nie ma absolutnie żadnej zabawy z gry. Admini banują za kompletną głupotę, nikt nie może mieć własnego zdania. Poczytajcie trochę o "dystansie" zwłaszcza w internecie. Ludzie przychodzą na serwer po pracy/szkole zrelaksować się, odpocząć, pożartować, ale jak pożartować na takim serwerze jak za byle jaką głupotę dostajesz bana? Nawet nie każcie mi wypisywać za co, bo sami dokładnie wiecie, sam bym musiał takie skargi pisać pare razy na dzień, więc to nie ma absolutnie żadnego sensu. Imo ta skarga nie da nic z wiadomych przyczyn, ale w propozycji mnie tutaj wysłano, więc jestem. Dziękujemy ci z całego serca, że nas zaszczyciłeś na forum, Że objawiłeś się na stronach skarg! WITAMY! Jasne nie ma sensu skarg pisania, także nie ma sensu, nie przeczytać chociaż raz regulaminu. Przeczytanie go nie boli a widziałem cię dzisiaj pierwszy raz na serwerze i ty jesteś tą wybitną jednostką która ma racje i zaprowadzi tutaj porządek w ADMINISTRACJI! A na koniec nie powinienem tego robić ale pofatyguję się dla pana wysokiego poziomu (nie wypada odmówić nawet) i rozpiszę demko: Najpierw prowadzi cicha (która wcale taka cicha nie jest) wydała polecenia poszedł bunt Cele nie były otwarte ani razu. Przejęcie prowadzenia przez POSZKODOWANEGO i: 2:50:00 - powiedzenie "bezruch w celi bezruch w celi 3 2 1 0. CELE DALEJ ZAMKNIĘTE . Jakbyś chociaż zerknął do regulaminu to byś wiedział, że INO najpierw się daje polecenia ,powtarza polecenia, OTWIERA CELE i ODLICZA! PS: Jeszcze jedno nie przestrzeganie regulaminu i takie bezsensowne zapychające SKARGI (o PRZENIESIENIE DO DRUŻYNY TT na dodatek bez bana) , będzie ban za każde złamanie regulaminu. I ban na CT za nie znanie regulaminu CT ! Dziękuję DOBRANOC. HappySad , Apple Daddy ? , Perykles. i 3 innych 3 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danonek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 38 minut temu, Lewatyw napisał: Syf to będzie jak nie będziemy was wcale karać i dawać robić wam co się chce. Dawać robić co nam się chcę? Wytłumacz proszę głębiej. 38 minut temu, Lewatyw napisał: Po to jest ta ruletka, żeby urozmaicić grę terrorystom jak trafią się nudni lub śmieszni CT. Po to jest ruletka, dobrze niech jest, ale nie taka OP, żeby AWP można było z niej dostać, zresztą nieważne nie o to tutaj chodzi, niech sobie jest. Nudni CT? Kogo masz na myśli? 38 minut temu, Lewatyw napisał: Co mnie interesuje co zawsze robisz. Jak byś sobie za przeproszeniem, srał w domu co dziennie w koncie to nie znaczy że masz iść do biblioteki i też zesrać się w kącie bo robisz tak zawsze. Panują pewne zasady. Które każdy grający gracz ma przestrzegać, konsekwencją nieznajomości jest kara. Są dla każdego dostępne na forum w całej okazałości. Napisałem, że powtórzyłem wielokrotnie ponieważ Pan Lesik mi wspomniał we wczesniejszym temacie, że być może nie powtórzyłem polecenia, więc nie wiem po co mi tu piszesz swoje życiowe przeżycia, bo mnie mało to interesuje. 38 minut temu, Lewatyw napisał: co masz na myśli słucham? To że zostałeś ukarany za złe zachowanie/nie przestrzeganie regulaminu to jesteśmy na niskim poziomie ? Czy masz na myśli poziom intelektualny. Chcesz możemy porozmawiać i pochwalisz się swoim poziomem intelektualnym i podzielisz się ze mną swoimi szeerokimi jak domniemam horyzontami. Wystarczy czytać ze zrozumieniem to co wyżej napisałem byś wiedział o czym mam na myśli pisząc "niski poziom". O czym mam z Tobą rozmawiać? Bo za bardzo chyba się tutaj pogubiłeś. 38 minut temu, Lewatyw napisał: Zostałeś przeniesiony bo odliczyłeś zanim otworzyłeś cele. Mówiłem do ciebie ale nie działał adminvoice, jeżeli nie wiesz co to jest to się nie martw, jeszcze to poznasz. Potem po wielu próbach powiedzenia ci mikrofonem żeby było szybciej, napisałem na SAY @@ co zrobiłeś nie tak. Ale słuchaj, wytłumaczyłem wyżej, że byłem na ucieczce, więc nawet nie wiedzialem, czy Cicha zdązyła otworzyć cele, więc z automatu powiedziałem bezruch oraz odliczyłem, żadnych cel nie otwierałem. A to, że adminvoice nie działał to mnie to nie interesuje, nie działał bo prawdopodobnie nie potrafisz go używać. Tak nie wiem co to. Gdy ja grałem w tą grę to Ty wisiałeś w ******** na balkonie, więc nie wiem po co tak głupio tutaj piszesz. Po wielu próbach? Ani jednej nie usłyszałem, napisałeś na @ jak już mnie przerzuciłeś, nawet nie dałeś szansy w żaden sposób wyjasnic sytuacji, ponieważ myslisz, że jestes Bogiem serwera mając flagi adminka 38 minut temu, Lewatyw napisał: Jeżeli tak uważasz to po co się trudzisz i tu grasz. Dosta Trudze się? Nie gram praktycznie w ogóle z oczywistych powodów. Bardziej piszę to do wyższej administracji, żeby bardziej spojrzeli na sytuację jak to wygląda. 38 minut temu, Lewatyw napisał: Dziękujemy ci z całego serca, że nas zaszczyciłeś na forum, Że objawiłeś się na stronach skarg! WITAMY! Jasne nie ma sensu skarg pisania, także nie ma sensu, nie przeczytać chociaż raz regulaminu. Przeczytanie go nie boli a widziałem cię dzisiaj pierwszy raz na serwerze i ty jesteś tą wybitną jednostką która ma racje i zaprowadzi tutaj porządek w ADMINISTRACJI! A na koniec nie powinienem tego robić ale pofatyguję się dla pana wysokiego poziomu (nie wypada odmówić nawet) i rozpiszę demko: Najpierw prowadzi cicha (która wcale taka cicha nie jest) wydała polecenia poszedł bunt Cele nie były otwarte ani razu. Przejęcie prowadzenia przez POSZKODOWANEGO i: 2:50:00 - powiedzenie "bezruch w celi bezruch w celi 3 2 1 0. CELE DALEJ ZAMKNIĘTE . Jakbyś chociaż zerknął do regulaminu to byś wiedział, że INO najpierw się daje polecenia ,powtarza polecenia, OTWIERA CELE i ODLICZA! PS: Jeszcze jedno nie przestrzeganie regulaminu i takie bezsensowne zapychające SKARGI (o PRZENIESIENIE DO DRUŻYNY TT na dodatek bez bana) , będzie ban za każde złamanie regulaminu. Dziękuję DOBRANOC. Dziękuje za pofatygowanie się, na resztę nie odpowiadam bo nie ma to absolutnie żadnego sensu. F3n0men 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulaa23 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Z tego co rozumiem piszesz skarge o to że ktoś cię przerzucił z CT do TT za twój błąd serio? @Danonek piszesz że ludzie dostają bany za nic czekam aż ktoś cię obrazi i będziesz spamił na u@ o to żeby zbanować gracza za obraze. Reakcja admina poprawna zobaczyłem demko i widać ewidentnie że Danonek nie ogarniałeś CT miałeś prowadzenie nie wydałeś poleceń i już zacząłeś strzelać w gracza po czym wydałeś polecenia i odliczałeś przed otworzeniem cel. .Lasik i Lewatyw 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulaa23 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/38369-skarga-na-admina/#findComment-283598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi