Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: darKsen

Nick gracza / admina na którego składasz skargę: Promyk

Dokładny czas zdarzenia: Dzień w dzień kiedy gra

IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip): # 6 "Pr0myk`" 980 STEAM_0:0:1313521  18 29:32   33    0

Opis sytuacji: Dowód (rozpisane demko/ss): Podbijam post speeda. Żałosne jest to co się dzieje kiedy owy przypadek wchodzi na serwer. Lamusy liżą mu dupę, bo JEST NAJLEPSZY NA SERWERZE i nikt się nie odezwie (myślą, że są jego wirtualnymi kumplami). Ale panowie @dmini zachowajcie trochę przyzwoitości.  Promyk jest pierwszą i jedyną ( poza reakcją @dminów tzn. braku reakcji) rzeczą, która człowieka drażni. To będzie prawie, prawdziwe przytoczenie słów Promyka odnosząc się do młodszego gracza, który 2 razy odezwał się przez mikrofon tj. bez mutacji, a więc "Ty kurwa pedale szmato jebana w dupe gówniarzu pierdolony mikro od 16+". Husky i Personanongrata  bodajże byli na serwerze, zgłosiłem na u@, ale co tam - oni grają. Wczoraj przykład świeży jak poranna rosa. Speed wczoraj powiedział żeby wyżej wymieniona osoba, mniej używała mikro, na co ten osobnik wybuchł jakby ktoś mu zjadł ostatnią kromkę chleba, poparłem speeda rzecz jasna. Zgłosiłem to @adminowi i nie uwierzycie dostałem odpowiedź - "nie obchodzi mnie to". Całe zajście zainicjował oskarżony. Ogólnie przeważnie są CI @dmini na serwie - Husky, Persona, MTS. I DAJCIE WIARĘ SAMYM SOBIE AROGANCI, ŻE DO TEGO NIE TRZEBA ŻADNYCH DOWODÓW, BO WIECIE CO SIĘ DZIEJĘ NA SERWERZE.

Teraz przytoczę, a wręcz skopiuje to co jest na tym forum wraz z linkiem jakby ktoś szukał:

Ogólne

• Forum serwera jest 1shot2kill.pl
  • Na odwołanie się od bana zbanowany ma 3 dni od momentu wręczenia bana. Wyjątkiem są zrobione screenshoty przez admina, które to zbanowany musi wrzucić i udostępnić w odp. dziale na forum w ciągu 24 godzin od ich zrobienia -> Brak UB
  • Zabronione jest wejście na aktywnym banie - wydłużenie bana
  • Zabronione jest wejście na aktywnym po permie - neoban
  • Za nadgorliwe nieprzestrzeganie regulaminu gracz może zostać ukarany surowiej niż przedstawia to taryfikator banów.
  • Jeżeli Twoje podanie na admina zostało odrzucone, kolejne możesz napisac po 7 dniach od poprzedniego

Rozgrywka

• Zabronione jest korzystanie ze wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających znacznie rozgrywkę (np. AimBot, WallHack, celowniki do AWP, świecące modele graczy i wiele innych) -> Ban na 1w - na zawsze
  • Zabronione jest korzystanie z grafiki Software -> ban na tydzień
  • Zabronione jest wchodzenie na tekstuty, tj. wchodzenie w miejsca gdzie normalnie nie da się dostać i które wychodzą poza praktyczną część mapy -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 1h - 5h
  • Drużyna która wykonuje cele mapy ma nakaz opuszczenia "spawnu" do 1:30. Obydwie drużyny muszą pamiętać że ich głównymi celami są podkładanie/rozbrajanie bomby bądź pilnowanie/ratowanie zakładników -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 30m - 5h
  • Zabronione jest celowe utrudnianie kolegom z drużyny gry (poprzez np. blokowanie przejść czymkolwiek, rzucanie granatów na samym początku rundy, unikanie celów mapy) -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 5m - 1h
  • Zabronione jest skanowanie przez płot z respa na respa na mapie de_eldorado -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 1h - 5h
  • NOWY PUNKT! Zabronione jest włamywanie się na konta innych graczy -> Ban na 1w - na zawsze

Czat i mikrofon

• Zakaz reklamowania stron o podobnej tematyce co forum serwera a także innych serwerów gier multiplayer poprzez mikrofon, czat, nick i inne -> Ban na 3d - 1w
  • Na serwerze obowiązuje kultura -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 5m - 1w
  • Zakaz obrażania kogokolwiek poprzez mikrofon, czat, nick i inne - Ban na 1h - 1w
  • Mikrofon jest dostępny tylko dla graczy którzy ukończyli mutacje oraz posiadających sprawny mikrofon który nie piszczy, trzeszczy ani nic z podobnych -> Ostrzeżenie, Ban na 5m - 1h
  • Zabronione jest puszczanie przez mikrofon muzyki, nie tolerujemy także dźwięków wcześniej nagranych ani mutatora głosu -> Ostrzeżenie, Ban na 1h - 3d

Patrząc na to obiektywnie jest jedna wielka dyskryminacja innych użytkowników oraz absurdalna ignorancja ze strony @dminów. 

Dziękuję, tyle na temat.

PS. Zwracam uwagę też na to, że ta osoba nawet jak kaszle używa mikrofonu...

Nie zdążyłem nagrać tego o czym pisze Serqq, ale słyszałem to, cała jazda jak tylko na serwer wszedłem i jak zwykle ten bierze udział dodam ironicznie - przypadek? nie sądzę. Dodam, że ten młody głos również go ucisza po czym dostaje bana za mikro, a ten nadal gra - kolejny przejaw dyskryminacji. Jaja jak berety tylko mam pytanie. Po co do jasnej cholery regulamin?

promyk.rar

Edited by darksen
https://1shot2kill.pl/topic/3755-skarga/

ja sie podpinam pod tym tematem , była nawet taka sytuacja ,że mnie obrażał od frajerów , bo go zabijałem , cisnął mnie od frajerów z NS , ze mam zły interp ze jestem Zerem itd. itd.
i dokładnie jak mówi darksen , admini przymykają na to oko , gdy Promyk kogoś ciśnie.. 

https://1shot2kill.pl/topic/3755-skarga/#findComment-25798

Ehhh  i żeby nie było nie bronię Promyka, ale on już jest taki to co myśli to powie i tyle ,przymykają oko?! Jakoś sobie nie przypominam,a wręcz przeciwnie, byłam świadkiem gdzie podczas grania promyk dużo komentuje to fakt taki już jest ale nikogo  nie wyzywał...ale znalazło się wtedy  kilka cwaniaczków co zaczęli walić tekstami typu "Dobra zamknij się już i graj " lub  "Zamknij mordę w końcu bo grać się nie da " a z tego co wiem komentowanie gry nie jest zakazane, Więc jeśli ktoś kogoś prowokuje to jak  siedzieć cicho? Rozumiem,czasami Promyk przesadza nawet wczoraj ogarniałam go i jeszcze jedną osobę nie pamiętam już jaką... ale ja niektórych nie rozumiem... jak promyk  się odzywa to źle każdy go ucisza.. jak zmutuje sobie cały serwer to na czacie widzę dużo  tekstów do promyka,ale dobra nie ważne i tak jak mówiłam do niektórych, czy to są  moi "Koledzy z którymi gadam... czy jacyś  inni gracze będę banować sprawiedliwie,  od kiedy mam adma ...jak na teraz nie byłam świadkiem gdzie promyk kogoś  wyzywał i darł mordę że tak brzydko powiem,więc zobaczymy do będzie dalej. 

https://1shot2kill.pl/topic/3755-skarga/#findComment-25824

Bo nie ma cie wtedy gdy jesteś potrzebna :) po to by być świadkiem , sam jestem poszkodowany jak mnie wyzywał od frajerów , wiec wiem o co chodzi , jak inni piszą na niego skarge ,a to nie jest przypadek ze kolejny pisze Skarge na tą samą osobe ..

Edited by Pruciak
https://1shot2kill.pl/topic/3755-skarga/#findComment-25827

No to czas abym i ja się wypowiedział. Albo może przytoczę historię z de_lidl gdzie byli zarówno gracze Promyk jak i speed. A więc tak jak już @TheSweetGirlTella wspominała, promyk ma taką naturę i dużo mówi tak jak darksen powiedział nawet potrafi kaszleć przez mikro. Ale wracając do sytuacji Promyk jak to Promyk zaczyna komentować i tutaj zaznaczę, że nie wyzywał nikogo po prostu dużo mówił, na co wkracza speed i mówi do niego, żeby zamknął się w końcu bo już ma tego dosyć. A więc drodzy gracze chciałbym Wam powiedzieć, że na serwerze jest takie coś jak /mute gdzie możecie zmutować gracza i go nie słyszeć. Niestety wielu z Was woli wdawać się z nim w kłótnie gdzie lecą niecenzuralne słowa. Dodatkowo jak da sobie mute na cały serwer to zawsze, powtarzam to zawsze znajdzie się osoba która na say-u próbuje zacząć z nim jakaś kłótnie. 

Nie mam zamiaru go bronić, zresztą dzisiaj już wyłapał za to bana ode mnie. Dodatkowo dodam, że nie dość, że wdajecie się z nim w kłótnie i wyzywacie to za chwile piszecie na u@ że Promyk Was wyzywa. W takich wypadkach wypadało by dać bana jednemu i drugiemu i nie na 1h tylko na 24h aby się opamiętał jeden z drugim i chyba tak, będzie trzeba robić. Wiele razy jak zaczyna się za zażarta dyskusja to piszemy o kulturę dajemy kicki, ale widzę że wy wolicie iść ku wojnie. 

Dodatkowo, wielu graczy z tego co widzę podchodzi emocjonalnie do tej gry. Ile razy to ja już słyszałem, że znowu mnie bot zaje***, o matko to je**** zero mnie zabiło itp. I teraz za każdym takim razem dawać bana ? Ja osobiście wole uspokoić niż dawać bana. 

https://1shot2kill.pl/topic/3755-skarga/#findComment-25836

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...