Daxman Danni Pelna Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 1. Nick oskarżonego: Brak z powodu ( nie wyświetlania się nazwy administratora) 2. Data zdarzenia:: 2019-03-15 Godzina 03:11-12 3. Szczegółowy opis sytuacji: Grając około 2 tygodni na tym serwerze zdarzyło mi się wielokrotnie zostać wyrzuconym lub zbanowanym z bardzo dziwnego powodu , ponieważ gram często szczególnie na Diablo Modach mam wykupiony pakiet VIP i działa on jedynie na Nicku którego używam (Daxman Danni Pelna Kurwa) na początku sądziłem że to automatyczny (Antycheat) został zaprogramowany żeby wyrzucać osoby które używają wulgarnych słów w nazwie gracza , lecz przy kolejnym wejściu na server zostałem zbanowany byłem zaskoczony nigdy nikomu to nie przeszkadzało . Nick nie kieruje obrazy w czyjąś stronę a gra jest dozwolona od 18 lat , po kilku dniach wszedłem na server ponownie zostałem oczywiście od razu wyrzucony , zmieniałem nazwę gracza na (Daxman Danni Pelna K) . Po upływie 20-30minut Gra zacięła się i musiałem ja wyłączyć , po ponownym uruchomieniu Nick wrócił do swojej starej nazwy (Daxman Danni Pelna Kurwa) nie byłem nawet świadomy ze zmienił się automatycznie , wszedłem na server i po 30 sekundach dostałem Bana , w treści było miej więcej ( CZEGOŚ TU NIE ROZUMIESZ?) Strasznie się zdenerwowałem , po upływie jakiegoś czasu spróbowałem wejść oczywiście ze zmienionym nickiem . Z pytaniem kto jest tu Adminem , wyrażając się trochę nie kulturalnie lecz dla mnie ta osoba też nie posiada kultury skoro nie zwróci uwagi ani nie napisze , tylko od razu banuje (każdy ma prawo do błędu). Wiem na czym polega bycie Adminem bo przez dłuższy czas sam nim byłem na wielu serverach w tym cs-k**** , lecz nie grałem około 2-3 lat ale nie wydaje mi się żeby dużo się zmieniło . Moim zdaniem ten admin nie pomaga ludziom rozwiązywać problemów , bo przez cały dzień padnie tyle przekleństw że zbanowanie jednej osoby , mam na myśli dziewczyny która też dostała bana za słowo na k , nic nie zmieni i nie pomoże . Lepszym rozwiązaniem byłoby zwrócenie uwagi a gdy osoba się stosuję to wiadomo . Mam nadzieję że sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie , nie oczekuję bóg wie czego ale mam nadzieję że dla administratora zostanie zwrócona uwaga i będę mógł korzystać ze swojego starego nicku . Dzięki , pozdrawiam . 8 godzin temu, Daxman Danni Pelna Kurwa napisał: 1. Nick : Daxman Danni Pelna Kurwa 2. Nick oskarżonego: Brak z powodu ( nie wyświetlania się nazwy administratora) 3. Data zdarzenia:: 2019-03-15 Godzina 03:(11-12) 4. SteamID : 'STEAM_1:0:1313263204' 5. Szczegółowy opis sytuacji: Grając około 2 tygodni na tym serwerze zdarzyło mi się wielokrotnie zostać wyrzuconym lub zbanowanym z bardzo dziwnego powodu , ponieważ gram często szczególnie na Diablo Modach mam wykupiony pakiet VIP i działa on jedynie na Nicku którego używam (Daxman Danni Pelna Kurwa) na początku sądziłem że to automatyczny (Antycheat) został zaprogramowany żeby wyrzucać osoby które używają wulgarnych słów w nazwie gracza , lecz przy kolejnym wejściu na server zostałem zbanowany byłem zaskoczony nigdy nikomu to nie przeszkadzało . Nick nie kieruje obrazy w czyjąś stronę a gra jest dozwolona od 18 lat , po kilku dniach wszedłem na server ponownie zostałem oczywiście od razu wyrzucony , zmieniałem nazwę gracza na (Daxman Danni Pelna K) . Po upływie 20-30minut Gra zacięła się i musiałem ja wyłączyć , po ponownym uruchomieniu Nick wrócił do swojej starej nazwy (Daxman Danni Pelna Kurwa) nie byłem nawet świadomy ze zmienił się automatycznie , wszedłem na server i po 30 sekundach dostałem Bana , w treści było miej więcej ( CZEGOŚ TU NIE ROZUMIESZ?) Strasznie się zdenerwowałem , po upływie jakiegoś czasu spróbowałem wejść oczywiście ze zmienionym nickiem . Z pytaniem kto jest tu Adminem , wyrażając się trochę nie kulturalnie , dostałem bana w przeciągu 15 sekund za brak kultury/obrazę oczywiście bez żadnej odpowiedzi , lecz dla mnie ta osoba też nie posiada kultury skoro nie zwróci uwagi ani nie napisze , tylko od razu banuje (każdy ma prawo do błędu) . Wiem na czym polega bycie Adminem bo przez dłuższy czas sam nim byłem na wielu serverach w tym Cs-kopytko , lecz nie grałem około 2-3 lat ale nie wydaje mi się żeby dużo się zmieniło . Moim zdaniem ten admin nie pomaga ludziom rozwiązywać problemów , gdy ludzie pytają czy jest admin bo potrzebują pomocy to admin nie jest skory nawet odpisać ani odpowiedzieć mam na to dowód z tamtej godziny , przez cały dzień słyszę tyle przekleństw że zbanowanie jednej osoby , mam na myśli dziewczynę która też dostała bana za słowo na k.... bez żadnego upomnienia , nic nie zmieni i nie pomoże . Lepszym rozwiązaniem byłoby zwrócenie uwagi na pewno więcej ludzi by się do tego stosowało a gdy osoba się nie stosuję to wiadomo . Mam nadzieję że sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie , nie oczekuję bóg wie czego wiadomo gracz nie wygra z administracją ale mam nadzieję że dla administratora zostanie zwrócona uwaga i będę mógł korzystać ze swojego starego nicku dalej . Dzięki , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/37527-skarga-na-admina-only-dd2-2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Przenoszę do odpowiedniego działu. Zastosuj się również do tego wzoru inaczej twoja skarga nie zostanie rozpatrzona: Twój Nick: Nick gracza/admina na którego jest Skarga/pochwała: SteamID(w przypadku skargi): Treść: Dowody(w przypadku skargi): Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/37527-skarga-na-admina-only-dd2-2/#findComment-278722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dostałeś bana za wulgarny nick, za co zazwyczaj dostaje się kick'a, ale skoro nie pomaga, to ban na 5 min. Do tego wbiłeś po chwil pisząc na czacie : Daxman Danni Pelna K -03:11:40- 'say' "Co za kondon ma tu admina?" @hant dostajesz ode mnie ostatnie i pierwsze słowne ostrzeżenie. Powód bana jest prawidłowy, ale ta druga część jest nie potrzebna i nie widzę sensu aby jakoś mocno Cie ukarać. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/37527-skarga-na-admina-only-dd2-2/#findComment-278819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/37527-skarga-na-admina-only-dd2-2/#findComment-278820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi