Jump to content

Recommended Posts

Witam. Od tej całej aktualizacji TS'a nazbierało się sporo niedociągnięć. Postanowiłam więc poinformować ciebie @Thomas bo już w sumie sporo czasu minęło. :) 

Oto moje propozycje dotyczące samych poprawek na TS3:

Informacje

image.png

• Administracja Sieci - do poprawy (selfie J@).
  • Administracja TS3 - aktualizacja.
  • Serwery CS 1.6 - aktualizacja (PaintBall'a już nie ma, doszedł serwer MIX).
  • Serwery CS:GO - aktualizacja (5 MAPS'a nie ma, doszedł COD 1001).
  • Dodać Serwery GTA 5.

Administracja

image.png

• ★ Administracja Sieci ★ - aktualizacja.
  • ★ Administracja TS3 ★ - aktualizacja.
  • Polecam usunąc [spacer35] (zaznaczony na SS) aby pasowało do reszty.

Strefa CS 1.6

image.png

• Nie widzę sensu trzymania ◢◤ Wolna strefa ◥◣, tylko zabiera miejsce no i niezbyt estetycznie wygląda (+ te kanały [cspacer] mają opis z PaintBallem).
  • Czekam na Mixa - zmienić kanał na [lspacer].
  • Dodać do odpowiednich kanałów ikonki CS 1.6 (jak między innymi strefa mixów + pełno kanałów adminów przy rożnych serwerach).
  • ◢◤ Strefa mixów ◥◣ oraz ┅ 91.224.117.35:27205 ┅ - dodać opisy jak przy innych serwerach.

Strefa CS:GO

image.png

• Dodać [spacer] pusty nad ◢◤ COD 1001 ◥◣ jak w przypadku innych serwerów.
  • ◢◤ COD 1001 ◥◣ oraz ┅ 54.37.238.77:27015 ┅ - dodać opisy jak przy innych serwerach.
  • Zrobić kompletnie oddzielną strefę dla GTA 5. Obecnie to wygląda.. po prostu źle. Czyli coś takiego: 

image.png

• I tam dodać serwer FiveM wraz z opisami do kanałów ◢◤ FiveM ◥◣ oraz ┅ 185.239.238.132:32006 ┅ jak w przypadku innych serwerów.
  • Dodać do odpowiednich kanałów ikonki CS:GO (jak między innymi do kanałów adminów przy różnych serwerach).

Strefa UBT i Redakcji

image.png

• Dodać nowego członka UBT Bartek ツ.
  • Natty. zmieniła nick na Natalia..
  • ★ Redakcja ★ - aktualizacja.
  • ★ UnBan Team ★ - aktualizacja.

Stefa Premium

image.png

• รlคฬєк_๒єן๒є zakupił VIP'a na 30 dni sporo ponad miesiąc temu jeśli dobrze pamiętam, więc raczej nie powinien mieć ani rangi ani kanału. Ofc. nie wiem wszystkiego więc jeśli się mylę to przepraszam.

To chyba tyle jeśli chodzi o "poprawki" na TS3 które zauważyłam.

Chciałam jeszcze dodać że TS3 jest bardzo fajną formą komunikacji dzięki której można zdziałać dużo dla sieci pod tym względem. Jak między innymi wszelkiego rodzaju Eventy, Konkursy z nagrodami. Np. Karaoke, zorganizować jakieś gierki np. kalambury, cokolwiek. Dzięki temu będzie można sprowadzić więcej forumowiczów na TS'a, poznawać ich i ew. zachęcić do kupna VIP'a na TS'ie co na pewno wesprze choć trochę finansowo. Wystarczy poświęcić kilka chwil aby coś konkretnego wymyślić oraz zorganizować a w razie potrzeby, można zawsze popytać ludzi na forum, jest tu pełno kreatywnych użytkowników. :D

Co o tym myślicie? (Proszę o niezamykanie tematu od razu, myślę że warto poczekać na opinie użytkowników :))

https://1shot2kill.pl/topic/37258-aktualizacja-tsa/

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...