Titania Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: Titania Imię: Monika Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie ciężko określić. Są dni, kiedy mogę większość czasu spędzić przy forum, a są dni, kiedy tego czasu jest mniej, bądź niewiele, aby wnikliwie pilnować i śledzić tego co się dzieje na sieci. Uśredniając myślę, że około 2-3h dziennie. Opisz siebie: Autoportret nie należy do moich mocnych stron, jednak z tym zadaniem nikt chyba nie lubi się mierzyć. Jestem osobą, która nigdy nie cofa się w tył, ani nie ustępuje, gdy ma jakiś cel. Wiąże się to również z konsekwentnością oraz upartością. Gdy zdarzy popełnić mi się błąd, uczę się na nim podwójnie. Prócz jego popełnienia zgłębiam jego skutki oraz przyczyny, by nigdy nawet podobna sytuacja nie miała miejsca. Zazwyczaj szybko podejmuje decyzje, ponieważ nauczyła mnie tego praca, jak również zachowywania spokoju w sytuacjach krytycznych, nerwowych oraz gdy trzeba być niezłomnym i twardym do końca. Mam ogromny dystans do życia, ludzi i setek sytuacji, w których człowiek powinien zareagować inaczej. Nie wiąże się to jednak z brakiem empatii, którą emanuję w stosunku do osób, które traktuję z wzajemnością. Jestem też dobrym obserwatorem i słuchaczem, który zanim coś powie woli zwracać uwagę na szczegóły i drobnostki. Mimo wszystko dalszy opis własnej osoby pozostawię jako pominięty rozdział, ponieważ w tym świecie każdy mógłby równie dobrze przypisać sobie cechy charakteru, których równocześnie nie posiada, a kabel za nas tego nie zweryfikuje. Dlaczego akurat Ty?: Chcę swoją osobą wprowadzić, jeżeli oczywiście uda się z czasem, coś dla społeczności, dla ludzi oraz w miarę możliwości pomagać, bo to jest priorytetem. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Przede wszystkim uporządkować niektóre działy, w których nie wszyscy widzą, że jednak jest jeszcze bałagan lub uważają, że nic nie trzeba z nimi robić, a wymagają "dopieszczenia", aby były jeszcze bardziej przejrzyste czy zwięzłe dla kazdego użytkownika forum. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie Kontakt: Steam, PW, Shelhabiron , `NN. , waave i 13 innych 6 10 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/36594-moderator-titania/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXenDev Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. virek i Vanilla. 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/36594-moderator-titania/#findComment-274118 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi