Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @daav

Imię: Dawid

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem cały czas online więc tyle ile będzie trzeba.

Opisz siebie: Mam na imię Dawid, 24 lata, aktualnie mieszkam na Dolnym Śląsku. Interesuje się sportem a dokładnie sztukami walki. Na co dzień trenuje kickboxing oraz bjj, lubię obejrzeć dobrą gale Bellatora, ONE bądź UFC. Jestem pracowity oraz sumienny, staram się wywiązywać ze swoich obowiązków. Jestem osobą która podchodzi ze sporym dystansem do ludzi i do tego co kto o kim mówi. Nie przejmuje się opiniami na swój temat, nie szukam znajomych na siłę. Jestem osobą która zawsze mówi to co myśli i nie ukrywa swoich poglądów. Staram się być szczery nawet czasem do przesady przez co zawsze znajdzie się ktoś komu moja osoba przeszkadza bądź najzwyczajniej nie pasuje. 

Dlaczego akurat Ty?: Chcę pomóc w rozwoju sieci, nie chodzę do szkoły, co za tym idzie nie zrezygnuję po miesiącu, dwóch. Chęć do pracy zawsze była u mnie na wysokim poziomie. 

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Myślę, że przede wszystkim ład i porządek którego czasami brakuje.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Owszem pełniłem na starej sieci na której spędziłem 5 lat. Pełniłem również przez długi czas posadę Junior Administratora jednak postanowiłem zrezygnować ze swoich obowiązków i poszukać czegoś nowego, tak znalazłem 1s2k. Głównym powodem mojej rezygnacji był brak komunikacji oraz kółko wzajemnej adoracji które zrobiło się w Administracji. Wszelkie obowiązki moderatora znam i z każdym miałem do czynienia więc myślę a nawet jestem pewny, że problemów nie będzie. 

Kontakt: PW/Steam

https://1shot2kill.pl/topic/36573-moderator-daav/

Twoje podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/36573-moderator-daav/#findComment-274197

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...