Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taką propozycję aby dodać coś w stylu dodatkowej umiejętność/atutu aby kupić za monety ;p i tylko możliwość zdobycia atutu/umiejętność będzie możliwa za pomocą monet :P 

o to przykład: 

pod komendą /atut/umiejętność by wyskakiwało takie okienku typu: 

Kup Atut/Umiejętność: 

####UWAGA### MAX 1 ATUT/UMIEJĘTNOŚĆ####

1.Szpieg --> Ubranie Wroga. Koszt: 5000 Tys. Monet. 

2.Ogranicznik Rozrzutu --> Ogranicza Rozrzut Broni. Koszt: 3000 Tys. Monet. 

3.BunnyHop --> Możliwość BunnyHopa tzw. BH. Koszt: 2500 Tys. Monet. 

4.Dodatkowy DMG --> Dostajesz +10 do dmg broni. Koszt: 3500 Tys. Monet. 

5.Większy Exp --> Dostajesz +X  doświadczenia za każde zabójstwo. Koszt: 5000 Tys. Monet.

6.Szybkostrzelność Broni --> Zwiększa szybkość strzelania broni o +X. Koszt: 4000 Tys. Monet. 

7.Pixa --> Dostajesz +X do każdej statystyki. Koszt: 4500 Tys. Monet. 

8.Dodatkowy Skok --> Dostajesz dodatkowy skok. Koszt: 3000 Tys. Monet.  (Oczywiście posiadając vipa+atut by się miało 3 skoki)

Atuty podane wyżej przeze mnie to oczywiście przykład. 

W pola X wartość danego atutu/umiejętności ustalą z góry. 

Oczywiście atuty/umiejętności by były od resetu do resetu :)

Myślę, że urozmaiciło by to rozgrywkę :D

2. Moja Propozycja dotyczy klasy premium Terminator, proponuje jej zmienić broń na M249, SG552, AUG + dorzucić mu do tego ogranicznik rozrzutu. (to tylko propozycja, nie hejtować)

3. Moja Propozycja dotyczy klasy premium Predator aby go delikatnie znerfić, wziąć mu Ubranie wroga, bądź dodatkowy magazynek za fraga, lub hp za strzał, jak na takiego coda wydaje mi się, że za silna ta klasa. 

https://1shot2kill.pl/topic/35556-propozycje/

1. Większość z tego już jest na serwerze, wystarczy mieć klan rozwinięty na maxa. Poza tym tyle monet za takie umiejętności to nie jest dużo biorąc pod uwagę, że ma się VIPA i do tego klan. Ponadto byłoby to dodatkowe obciążenie dla serwera.

Ubranie wroga - można by dodać jakiś perk typu "podręcznik sziega"

Ogranicznik rozrzutu - to nie przejdzie na 100% ludzie z klasą premium lub jakaś z dodatkowym DMG byłaby zbyt mocna.

BH - można dokupić co mape w sklepie (120monet)

Dodatkowe dmg - nie ma szans, jest pare perków co dodają DMG

Większy EXP - VIP/perk

Szybkość strzelania broni - mozna by ewentualnie dodać coś takiego do sklepu.

Pixa - w sklepie można dokupiż statystyki co mape

Dodatkowy skok - VIP

Nie wiem dokładnie co miałeś na myśli pisząc takie kwoty za poszczególną umiejętność, żeby to zostało na stałe po zakupie (do resetu)?

2. Moim zdaniem to nie przejdzie terminator nie jest jakiś bardzo OP, zostawiłbym bez zmian.

3. Z tym się zgodzę, lecz były już tematy o tej klasie, myślę, że przy najbliższym resecie coś z tym zrobią.

https://1shot2kill.pl/topic/35556-propozycje/#findComment-266338

6 minut temu, MaseLL napisał:

1. Większość z tego już jest na serwerze, wystarczy mieć klan rozwinięty na maxa. Poza tym tyle monet za takie umiejętności to nie jest dużo biorąc pod uwagę, że ma się VIPA i do tego klan. Ponadto byłoby to dodatkowe obciążenie dla serwera.

Ubranie wroga - można by dodać jakiś perk typu "podręcznik sziega"

Ogranicznik rozrzutu - to nie przejdzie na 100% ludzie z klasą premium lub jakaś z dodatkowym DMG byłaby zbyt mocna.

BH - można dokupić co mape w sklepie (120monet)

Dodatkowe dmg - nie ma szans, jest pare perków co dodają DMG

Większy EXP - VIP/perk

Szybkość strzelania broni - mozna by ewentualnie dodać coś takiego do sklepu.

Pixa - w sklepie można dokupiż statystyki co mape

Dodatkowy skok - VIP

Nie wiem dokładnie co miałeś na myśli pisząc takie kwoty za poszczególną umiejętność, żeby to zostało na stałe po zakupie (do resetu)?

2. Moim zdaniem to nie przejdzie terminator nie jest jakiś bardzo OP, zostawiłbym bez zmian.

3. Z tym się zgodzę, lecz były już tematy o tej klasie, myślę, że przy najbliższym resecie coś z tym zrobią.

Tak ale popatrz pod tym względem iż np. exp reset jest co msc gdzie nikt nie osiąga max lvl ;) 

te atuty by były po prostu dodatkiem, te kwoty były przykładem tego jak by miało to wyglądać  ;p 

i chodziło mi o to, że jeżeli będzie reset levela to i będzie reset tych atutów, które zakupiliśmy i będzie trzeba od nowa kupić po resecie xD 

https://1shot2kill.pl/topic/35556-propozycje/#findComment-266342

Z tego co pamięta parę tematów wstecz również był temat o podniesieniu lekko expa ;)

Jeśli miałoby coś takiego być to na pewno nie dla osób które są w klanie, można by je zablokować dla takich osób. Ale ten ogranicznik rozrzutu na pewno odpada.

https://1shot2kill.pl/topic/35556-propozycje/#findComment-266344

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...