Skocz do zawartości

[#2] Wywiad - TeTe -_-

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Tete- Miły, pomocniczy, tłumaczący jak się liczy rezystory i kolega po "fachu", że tak  powiem bo jak wiadomo razem pełnimy funkcję moderatora forum. Zapraszam do przeczytania wywiadu UWAŻNIE i do wychwycenia błędów jeśli się one pojawią.

REDAKTOR NACZELNY- `S@MCZYK

MODERATOR FORUM- TeTe-_-

Cześć TeTe :default_sleep: standardowo na początku chciałbym podziękować Tobie za to, że znalazłeś chwilę czasu na ten wywiad. Na początku przedstaw się nam- powiedz jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz.

Witaj Samczyk. Czysta przyjemność udzielać wywiadu naczelnemu naszemu. Więc mam na imię Kacper, za mną już prawie 18 wiosen (11 października koleżanki i koledzy) i pochodzę z miasteczka Dębica na Podkarpaciu.

No to jesteś już prawie pełnoletni! Dębica na Podkarpaciu, opowiedz nam coś o swoim miasteczku.

Dębica aktualnie liczy 50k+ mieszkańców. Mamy tutaj lodowisko (<3), basen kryty jak i odkryty w wakacje. Zabytkowy kościół św. Jadwigi, mały skatepark, 2 parki, oraz parę szkół. Rynek nie jest jakoś zwykle oblegany, chyba, że jakiś koncert akurat jest. Zwykłe miasto jak dla mnie.

No to masz co robić, oprócz tych atrakcji co robisz w swoim mieście?

Jeśli mam być szczerym to chyba tylko w tym momencie na lodowisko będę chodził. Tak to idę do szkoły (nie wspomniałem. 3 klasa technikum elektronicznego w Zespole Szkół nr 2 im. Eugeniusza Kwiatkowskiego), wracam do domu, uczę się, pogram z wami czy to w cs'a czy to w LoLa i tak mi mijają tygodnie. Na imprezy nie chodzę bo zwyczajnie nie lubię no chyba, że to są takie imprezy z dobrymi znajomymi.

Technik elektronik- czemu akurat ten zawód?

Powód jest może trochę dziwny. Chciałem bardzo iść do technikum do Kwiatka. Na informatyka już za bardzo nie chciałem bo mam brata, który tam właśnie ukończył edukacje. Nie chciałem być drugim informatykiem w domu, więc został mi elektryk lub elektronik. W roli elektryka za bardzo się nie widziałem no to wybór padł na elektronika.

Szczerze mało słyszałem o elektroniku i zapewne nie tylko ja, powiedz o co chodzi w tym zawodzie, co robicie na zajęciach zawodowych czy też praktycznych.

Ogólnie elektronik najbardziej zajmuje się przepływem prądu i wzmacnianiem sygnałów telewizyjnych czy komputerowych, gdzie elektryk bardziej skupia się na napięciu. Aktualnie na zajęciach bierzemy o telewizji kablowej, pierwszych procesorach oraz wtykach komputerowych, na praktycznych zaś łączymy układy i wykonujemy pomiary wyników zgodnie z podanymi danymi katalogowymi do danego tranzystora czy innego komponenta.

No to troszkę macie co robić, jak idzie Tobie Kacper w szkole? Chodzi mi tutaj o naukę.

Ogólnie rozumiem mój zawód. Wiem raczej po co on jest i czemu służy. Oceny jednak mam średnie bo 3/4 czasem też wpadnie 2. Ale staram się oczywiście jak mogę.

To dobrze, pokaż swojego aim'a, Kacper jakim jesteś człowiekiem z charakteru?

Tak naprawdę każda osoba, która mnie zna może powiedzieć o mnie coś innego co nie będzie się zgadzało z jego wersją. Dla niektórych będę pomocny i miły, dla niektórych będę chamski i wredny. Ja bym sam siebie określił jako faktycznie pomocnego bo nigdy nie chce nikogo zostawić na lodzie. Umiem się raczej dopasować do ludzi, którzy mnie otaczają dlatego cechuje mnie zmienność.

Rozumiem, a jakby miał Ciebie opisać twój najlepszy kumpel to jakby ten opis wyglądał?

"Niezły ch** z niego XD". Jestem pewny, że dokładnie to by napisał. Ale on wie tak samo jak i ja wiem o nim, że zawsze byśmy sobie bez względu na wszystko pomogli.

Haha, okej. Przejdźmy dalej Kacper jak wyżej wspomniałeś masz brata, ale czy oprócz niego posiadasz jeszcze jakieś rodzeństwo?

Owszem mam siostrę dokładnie 10 lat starszą. Ma już męża i mieszka razem z nim od 4 lat. Brat natomiast jest 8 lat starszy i jeszcze mieszka ze mną i rodzicami.

Odpowiedziałeś na moje następne, a już nie następne pytanie, dobra. Masz jakieś nałogi?

Zdaniem wielu moim nałogiem jest komputer, jednak według mnie jest nim internet sam w sobie. Co chwilę patrzę w telefon na jakieś nowości lub, żeby z kimś po prostu popisać.

Widzę nie tylko u mnie tak jest, słuchasz jakąś muzykę? jeżeli tak to jaki rodzaj?

Słucham różnych rodzajów muzyki jednak najczęściej jest to rock lub metal. Lubię muzykę z przesłaniem.

Masz jakąś ulubioną?

Moja ulubiona piosenka często się zmienia. Aktualnie jest nią "Honest" zespołu Thousand Foot Krutch.

Kacper masz jakieś zainteresowania, hobby?

Hobby to raczej jeżdżenie na łyżwach ale to tylko w zimie niestety. Interesuję się chyba tylko grami komputerowymi oraz postaciami z uniwersów takich jak Marvel, DC comics oraz Star Wars.

Ciekawie, ciekawie. Przejdźmy do sedna wywiadu, a mianowicie pytań dotyczących cs'a. Jak zacząłeś swoją przygodę z kanterem?

Pierwszy raz ową grę zobaczyłem już w wieku 6 lat. Razem z mamą poszedłem do jej koleżanki, a tam syn owej koleżanki grał sobie w Cs'a. Zaciekawiony grą patrzyłem co robił. Grać sam zacząłem jednak w 2011 roku na serwerze bf2, potem przeszedłem na CoDa i następnie trafiłem na naszą starą sieć.

I tak zostałeś, obecnie grasz w 1.6, a nie próbowałeś wersji GO?

Oczywiście, że próbowałem. Grałem nawet dość sporo. Najwyżej miałem rangę Distinguished Master Guardian czyli na nasze po prostu szeryf. Przestałem grać, a raczej zmusił mnie do tego mój komputer. Na poziomie szeryfa 30 fps mi już nie starczało i za często po prostu padałem.

Rozumiem i szkoda. Jak trafiłeś na naszą sieć?

Historia dość długa. Najpierw grałem na CoD modzie na sieci cs-makibi (nie ma jej już więc to nie reklama). Owy CoD został sprzedany innej sieci więc automatycznie na nią przeszedłem. Potem sieć przejął inny człowiek i zmienił jej nazwą na pewnie większości dobrze nam znaną. I na tej sieci poznałem Krystka. Kiedy sieć upadła Krystek zrobił swoją i tak się u was znalazłem.

Ostatnio na forum dokonano dużo zmian, zmiana stylów, awanse, nowy technik i kilka innych rzeczy, co sądzisz o owych zmianach?

Zmiana stylów wyszła na dobre. Obecny styl jest bardzo fajny i ogólnie podoba mi się. Technik aXen bo o nim mowa świetnie się spisuje i nic tylko brawa dla naszego nowego kolegi. Nowy silnik też był dobrą opcją, jest łatwy w obsłudze i ładniej wygląda. Przybyło też parę nowych osób do których też raczej zastrzeżeń nie mam. Wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku.

Jakbyś miał podsumować całokształt naszej ekipy od OPIEKUNÓW po WŁAŚCICIELA to jakbyś to opisał?

Opiekunowie: Świetnie się zajmują serwerami, widzę ich na serwerach bo gram na każdym po trochu. Serwery są zadbane i raczej według mnie nic na nich nie brakuje.
Ub Team: Jako, że sam jestem członkiem tej grupy myślę, że odwalamy kawał dobrej roboty, a nasz szef Futuba to już zwłaszcza.
Moderatorzy: Jako, że my jesteśmy moderatorami pozostawiam to ocenie innych użytkowników.
Technik: Fakt faktem mało techników widziałem w życiu ale aXen jest chyba najlepszy jakiego widziałem. Dobrze wykonuje swoją pracę
Junior Admini: Gosia i K1cker są moimi dobrymi kumplami więc nie powiem przecież na nich nic złego haha.Wykonują bardzo dobrze swoją pracę jaką jest między innymi dawanie mi awek ha!
Właściciel: Tutaj nasz Krystek ma ode mnie największy szacunek spośród wszystkich wyżej wymienionych. Nigdy nie widziałem lepszej osoby ogarniającej tak wiele rzeczy na raz. Czapki z głów i owacje na stojąco dla niego.

Pomału zbliżamy się już ku końcowi naszemu wywiadu, na koniec preferuję zabawę 6 nicków i do każdego nicku powiesz co o danej osobie sądzisz, a więc zaczynamy?

Zaczynajmy więc.

Na początek idzie najwspanialszy, najskromniejszy użytkownik naszego forum czyli sam ja- `S@MCZYK!

Młody gimbus, który myśli, że jak wszedł do technikum to wszyscy z gimnazjum są gorsi xD Generalnie dobry moderator (pewnie lepszy ode mnie :D), spoko kumpel, słaby gracz w lolka.

Hmmm, Roni!

Według mnie najlepszy opiekun aktualnie na sieci. Dobrze sprawuje swoją rolę jednak czasem nazbyt chce kierować graczami na serwerach co mi się akurat nie podoba.

Krystek!

Opisałem go już w pytaniu wcześniej więc tu trochę nie trafiłeś. Jednak jest to bardzo dobry kolega, świetnie się zajmuje siecią i coś tam strzela w csie.

Ja zawsze trafiam ( ͡° ͜ʖ ͡°), Kinn16!

Bardzo kulturalna osóbka. Świetnie się z nią gra i gada. Traktat nasz dalej zobowiązuje co dowodzi jej słowności i życzliwości!

Kakarotto!

Ten który sądzi, że jest sportowym świrem. Jestem starszy od niego o parę dni a dalej się wywyższa. Dobry kumpel, czasem coś ustrzeli w csie ale generalnie jest strasznie wredny xD

Z tej okazji iż kończymy wywiad ostatnią osobę wybierasz sam sobie.

Któż inny mógłby to być jak nie Futuba. Jedna z lepszych osób na sieci, trochę wariat. Pomocny każdemu komu tylko może, spamuje jak popieprzony. Wysyła mi swój ryj na snapie. Zaspoilerowałem mu aż za dużo Naruto xD

Dzięki za poświęcenie czasu na ten wywiad! Czy na koniec chcesz kogoś pozdrowić?

Jest wiele takich osób. Uwaga bo lista się otwiera, a więc: Krystek, Gosia, K1cker, Futuba, Kakarotto, Kinnn16, Królowa Głębin, ciebie w szczególności, że ci się chciało to wszystko czytać i marnować na mnie czas, immo za świetny avatar, który mi zrobiła :D

A oto nasz Kacperek :D:

14222139_1170310329678765_7658410384211675659_n.jpg?oh=65a60ec43ed87f029373374d44602e54&oe=58A56E14

https://1shot2kill.pl/topic/355-2-wywiad-tete-_/

2 godziny temu, `S@MCZYK napisał:

Oceny jednak mam średnie bo 3/4 czasem też wpadnie 2. Ale staram się oczywiście jak mogę.

To dobrze, pokaż swojego aim'a,

Tu chyba blad jest.

Ze ja niby wredny? Pff,zacytuje sobie: "Jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie" :D I wcale nie mysle ze jestem jakims sportowym swirem downie heh, a te czasem to czesto ;p dzieki za pozderki

A i wywiad calkiem spoko

//`S@MCZYK

Jaki błąd hehe  to spiecjalnie "staram się oczywiście jak mogę", to dobrze pokaż swojego aima bo ja taki śmieszek :D

https://1shot2kill.pl/topic/355-2-wywiad-tete-_/#findComment-1479

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...