virek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam serdecznie wszystkich czytelników wywiadu! Dziś mam ogromną przyjemność zaprezentować Wam kolejny wywiad który przeprowadziłem, z jednym z opiekunów serwera BaseBuilder CS 1.6 sieci 1s2k @SuperSeriaKa PAM PAM. Zapraszam do czytania oraz komentowania! @daav (Redaktor) @SuperSeriaKa PAM PAM (Gość wywiadu) R. - Witaj serdecznie. Zacznijmy od standardowego pytania. Opowiedz nam coś o sobie, jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś? Uczysz się a może pracujesz? S. - Witajcie, mam na imię Norbert (na sieci Norbi), 24 latka w marcu będę mieć, wiem już przy zgredziały jestem. Pochodzę z dolnośląskiego dokładnie to mieszkam w Świdnicy (50 km. od Wrocławia). Pracuje w McDonaldzie. R. - Osobiście wole KFC od McDonald ale przejdźmy dalej. Opowiedz nam coś więcej na temat swojej pracy. S. - Pracuje na nocki w McDonaldzie. Dostawy głównie 2 razy w tygodniu, 4:00 rano i 4:50 poniedziałki i czwartki, jak zwykle się spóźniają, bardzo nie ładnie z ich strony. A gdy nie ma dostaw to sprzątamy kuchnie, ogarniamy nowe flagi z promocjami, montujemy bilbordy oraz zajmujemy się wszelkimi sprawami Administracyjnymi. R. - Może powiesz nam coś o warunkach zatrudnienia w McDonald? S. - McDonald to firma w której masz zapewnione ubezpieczenie, dużo wolnego w roku, co by się nie stało to załatwią ci wszystko, dbają o pracowników oczywiście jeżeli dajesz z siebie max ile możesz i dogadujesz się z innymi. R. - Dobre relacje na zasadzie pracownik-pracodawca to bardzo ważna rzecz. Co skłoniło Cię do podjęcia takiej a nie innej pracy? S. - Głównie to musiałem znaleźć sobie pracę, bo już 23 latka. Wróciłem z Niemiec i zostałem a pracuje tylko dla rozrywki. R. - Czy praca w McDonaldzie jest spełnieniem Twoich marzeń? S. - Myślę że praca w której możesz poskakać, pokręcić się wokół siebie to spełnienie marzeń młodzi koledzy, muzyczka z głośników, wszystko czego można chcieć. R. - Jak to się mówi grunt to dobra atmosfera w pracy. Wspomniałeś, że wróciłeś z Niemiec. Może powiesz coś więcej na ten temat? S. - Pracowałem jako pakowacz w firmie z ubraniami Calvina Klein'a. R. - Też chciałbym pakować ciuszki CK. Może opowiedz nam coś o mieście w którym mieszkasz. S. - Świdnica to miasto w którym się urodziłem, chodzą legendy że w piwnicach Świdnickich mieszkał bazyliszek, w co wątpię, bo sam nie wierze w takie rzeczy ale cóż. W mieście mieszka 60 tysięcy ludzi, jest spoko. Dużo szkół i barów szybko obsługowych, gdzie nie wyjdziesz to znajomi Dodam że miasto przed wojną należało do Niemiec. R. - Niejednokrotnie byłem w Świdnicy nawet w zeszłym tygodniu. Ładne miasto. Jakie masz zainteresowania? S. - Zainteresowania to Parkour, muzyka oraz Counter Strike. R. - Jakiej słuchasz muzyki? S. - Słucham rapu, disco polo, techno. R. - Powiedz nam coś jeszcze na temat Parkour? Jakieś osiągnięcia? S. - Le Parkour to sport wymagający dużej sprawności fizycznej, rozwija ciało. Jeżeli chodzi o osiągnięcia to salto w tył, skok na wysokość 1,5 metra z miejsca, skok z 5 metrów na ziemię. Daje mi to ogromny zastrzyk adrenaliny i to mnie motywuje najbardziej . R. - Gratuluje i życzę powodzenia w rozwijaniu umiejętności. Czytasz książki bądź oglądasz jakieś filmy? S. - Lubię odpalić netflixa, lub oglądać nowe seriale takie jak Prison Break (skazany na śmierć) właśnie wyszedł nowy sezon polecam ciepło. R. - Pamiętam kilka lat wstecz jak wyszedł ten serial, oglądałem 3 sezony bodajże. W wolnej chwili na pewno nadrobię zaległości. Masz jakieś cele bądź postanowienia na nowy 2019 rok? S. - Moim postanowieniem na 2k19 jest zrobienie prawka i wyjazd do Niemiec, aby zarobić na samochód. R. - W takim razie życzę powodzenia, również robię prawo jazdy, pomału do przodu. Planujesz wyjazd do Niemiec, może powiesz coś więcej na ten temat? S. - Bardzo chciałbym wrócić ze względu na duży zarobek, w dodatku polubiłem język. R. - Jaki samochód masz na oku? S. - Audi s3 . R. - Masz swoje motto, którym kierujesz się w życiu? S. - Motto którym się kieruje ''nie rań innych, inni też mogą zranić''. R. - Ostatnie pytanie i przechodzimy do świata CS'a i życia wirtualnego. Zdradź nam jeszcze jedną ważną rzecz. Masz swoją drugą połówkę czy jesteś singlem? S. - Trafiła się jedna dziewczyna ostatnio, ale słabo się interesowała, więc na razie singiel R. - W takim razie życzę powodzenia w dalszych podbojach!! Opowiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda z CS'em. S. - Zacznijmy od 2007 roku gdy chodziłem bodajże do podstawówki i na lekcji nasz pan od matematyki odpalił CS'a, pierwszy raz grałem z drużyną siedzącą obok mnie. Spodobało mi się to więc poprosiłem kolegę, aby mi zainstalował CS'a na PC, miałem wtedy dobry komp jak na tamte czasy, za kasę z komunii hyhy. Pamiętam, że 1 mapa to była de_aztec i te burze jak się skracało mapkę schodami lub mostem. Dodam że wtedy jak ktoś leciał wodą lub mostem to mówiłem. INFO WODOMOST XD R. - Hehe to ładnie Na jakich serwerach zaczynałeś grać w CS'a? Klasyki typu Only DD2, FFA a może mody typu Call Of Duty, Zombie bądź BaseBuilder? S. - Spodobały mi się serwery klasyczne i zaczynałem od nich głównie mixy, własne klany, własne forum, własna strona i team . Byłem top1 w moim mieście mając zaledwie 12 lat. Nikt mi nie wierzył hyhy, to był serwer typu FFA. R. - Zdarza Ci się czasami pograć w Globala? S. - Ja gram only 1.6. R. - Jak zaczęła się Twoja przygoda z BaseBuilder 1s2k? S. - Moja przygoda z BaseBuilderem zaczęła się równy rok temu kiedy przyszedłem do domu pewnego razu, znalazłem BB i tak poznałem Shawinsa, P0v3ra, Wareta i BlYata. Zbudowałem kampe wchodząc 1 raz na serwer której nikt nie znał XD i wszyscy mówili mi że będę kimś na tym serwerze i zajdę daleko, więc się starałem i zostałem opiekunem serwera R. - Chcieć to móc Pamiętasz jakąś najśmieszniejszą sytuacje na serwerze BaseBuilder? S. - Wiele sytuacji było śmiesznych, kiedyś Shawins ustawił obok mnie na kampie DISCO ĆME, która grała i świeciła na kolorki hyhyh to było dobre R. - Jak trafiłeś na 1s2k? S. - Na sieć trafiłem dzięki BaseBuilder. R. - Od jakiej rangi zaczynałeś przygodę na 1s2k? Admin BB? A może inna posada? S. - Admin BB R. - Mogłem się domyśleć. Co sprawiło, że postanowiłeś zostać tutaj na dłużej? S. - Skłonili mnie do tego nowi znajomi. Co rusz kogoś poznaje Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy to czytają. R. - No tak społeczność CS'a jest ogromna. Co się stało, że postanowiłeś zostać opiekunem serwera BB? S. - Grałem bardzo długo i widziałem, że były Opiekun radził sobie raczej dobrze, lecz rozwiązywanie skarg na forum zajmowało mu za długo więc postanowiłem pomóc, i tak po 7 miesiącach grania, zostałem Opiekunem Serwera. Mam dużo więcej do roboty, ale zawsze znajdę dla każdego czas. R. - Jaki mod serwera by Cię najbardziej zadowolił gdybyś miał szansę dobrania jednego? S. - Zobaczył bym mod HNS jest to uciekanie przed CT bhopem i innymi specjalnymi skokami coś ala parkour. R. - Jest jakaś szczególna rzecz ma serwerze, której nie lubisz ? S. - Czego nie lubię na serwerze, jak jeden na drugiego gada a później są wafelkami. R. - Jak oceniasz pracę Administracji? Chodzi o całokształt grup decyzyjnych. S. - Praca administracji polega na pilnowaniu porządku i robią to jak najlepiej jak tylko potrafią. Ekipa Administracji jest zgrana i każdy wie co ma robić. Nie mam żadnych zastrzeżeń do czerwonych. R. - Jestem takiego samego zdania. Co sądzisz o atmosferze panującej na forum? S. - Atmosfera na forum przoduje kulturą i wzajemnym zainteresowaniem. R. - To akurat da się zauważyć po pierwszym wejściu na forum nawet jako szarak, dlatego też postanowiłem się osiedlić. Powiedz nam jeszcze skąd wziął się pomysł na Twój nick? Jest kreatywny to fakt ale skąd się wziął? S. - Mój nick wziął się od połączenia mojej gry i charakteru. R. - No tak hehe. Jak oceniasz relacje z użytkownikami forum? S. - Relacje z innymi nie zawsze są zgodne lecz zawsze próbuje się dogadać R. - Czy jest coś na forum co byś zmienił gdybyś miał taką możliwość? S. - Najchętniej to dodał bym range junior opiekun tak aby każdy mógł spróbować swoich sił. R. - Są osoby na forum których nie tolerujesz? Jeśli tak to dlaczego? S. - Nie toleruje ludzi którzy w nerwach obrażają innych bądź płaczą o każdą głupotę, dla mnie każdy zasługuje na odrobinę zrozumienia. R. - Masz jakieś szczególne osoby z forum z którymi chciałbyś spotkać się w realu? Jeśli tak to dlaczego? S. - @GroobY lubi to co ja XD @daav mieszka blisko @Śmieszek bardzo pozytywny wariat @Adaa. bardzo ją lubię @beti zakochałem się R. - Dziękuje bardzo, może będzie okazja się wkrótce spotkać Przechodzimy do końca wywiadu, bardzo dziękuje za poświęcony czas. Czy chciałbyś kogoś jeszcze pozdrowić? S. - Dziękuję i pozdrawiam całą administrację za zaufanie i pomoc w ubiegłym roku jak i za możliwość przeprowadzenia wywiadu @daav beti , JustGirl. , Kazi59 i 11 innych 9 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dziękuję za wspólną pracę virek 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LejMniePadre. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Eee wywiad sztosik miło mi się czytało. Też wole KFC ale te fryteczki z maka mrrr. Może plusik? Phi.. Superke ci nawet dam SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hype` Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Wywiad ciekawy Miałeś ciekawą prace musze przyznać, może akurat to Ty pakowałeś moje zamówienia SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evi. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @SuperSeriaKa PAM PAM miło cię poznać! Bardzo fajny wywiadzik. Wydaje mi się że co raz to lepiej @daav odnajdujesz się w roli redaktora. Oby tak dalej i czekam na dalsze twoje prace. SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Bardzo ciekawie się czyta aż przestałem oglądać bardzo fajny film @SuperSeriaKa PAM PAM jak kiedyś da radę to chętnie bym się spotkał @daav Gratki za dobry wywiad oby tak dalej oraz plusik Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Śmieszek SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelhabiron Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @SuperSeriaKa PAM PAM zapamiętam Ci to nienie oznaczyles mnie i teraz już nie będzie kultury i dobrych relacji @daav spoko wywiad SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flOw. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dobry wywiadzik, miło się czytało @daav, a ty @SuperSeriaKa PAM PAM nie planuj tylko zapisz się od razu na to prawko, bo jak będziesz tak planował to do 30 stki nie zrobisz SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263795 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieska Tico Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) @daav Może teraz wywiad ze mną ? Myślę że to by był ciekawy wywiad. Trenuje MMA w Czerwonym SMoku i poznałem wiele osób. min. takich jak Borys Mamed Michal Materla Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Wieska Tico SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263803 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beti Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 @SuperSeriaKa PAM PAM, cóż za wyznania Wywiadzik super SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Super wywiad Brawo i oby tak dalej! @daav @SuperSeriaKa PAM PAM Też kiedyś pracowałam w MC na nockach. Najbardziej szalona praca haha ;D SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eff. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Całkiem przyjemnie się czytało. Nie wiedziałam, że jesteś z mojego miasta, kolego! ? SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-263872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 12:20, Natty. napisał: Super wywiad Brawo i oby tak dalej! @daav @SuperSeriaKa PAM PAM Też kiedyś pracowałam w MC na nockach. Najbardziej szalona praca haha ;D Dostałem ocenę roczną 5 z Kultury osobistej xD Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35179-57-wywiad-superseriaka-pam-pam/#findComment-264633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi