ChmielxDD Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ile masz lat? Co robisz w wolnym czasie? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35069-qa-viceversa/page/2/#findComment-264381 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 W dniu 9.01.2019 o 16:22, ChmielxDD napisał: Ile masz lat? Co robisz w wolnym czasie? 1. Było 2. Było W dniu 8.01.2019 o 15:54, Natty. napisał: To jaki taki rozmiar buta, to ciekawa jestem ile masz wzrostu? 1. 189 cm W dniu 8.01.2019 o 13:38, Evi. napisał: Szanuje za poświęcony czas dla mamy, rodzina w końcu najwazniejsza 1. Z kim na forum dogadujesz się najlepiej? 2. Grasz w CS:GO? Jeśli tak to kiedy gramy? 3. Twoje największe marzenie z dzieciństwa? 4. Zabawa z dzieciństwa którą równie dobrze chciałbyś teraz zrobić? 5. Ognisko dla forumowiczów w wakacje, wchodzisz w to? 6. Kogo z forum chciałbyś najbardziej spotkać? 7. Najważniejsze cechy charakteru u innych według ciebie? 8. Najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłeś? 9. Wolisz słuchać i wspierać, czy mówić i być wspieranym? 10. Znajdujesz dla siebie buty? 1. Różnie 2. Grywałem ale nie mam paki. Kiedy, jak jestem dostępny na steam to można spytać 3. Ford Mustang 4. Nie rozumiem zbytnio Ale jeżeli najlepsza zabawka z dzieciństwa to Klocki Lego 5. Zależy jak z czasem ale czemu nie 6. @Janusz z 201 7. Otwartość, szacunek, dystans do siebie, wysoki próg nerwowy 8. Może nie 9. Wolę słuchać i wspierać, jak to zawsze mówię i z tym żyję. "Jeżeli chcesz mi pomóc z moimi problemami, to pozwól pomóc sobie" - Moje problem są łatwiejsze kiedy pomogę komuś niż jeżeli ktoś miał by mi pomagać 10. Powiem szczerze że wygląda to tak. Mi tam marka czy wygląd nie potrzebny, ważne żeby były wygodne i w rozmiarze. Zazwyczaj sportowe buty bo są w sklepach z takim rozmiarem (choć nie zawsze) Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35069-qa-viceversa/page/2/#findComment-265153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi