Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:mahmahalmahahgandji

Nick gracza/admina:Sandraa

Opis sytuacji:80% czasu na serwerze spędziłem w CT wczoraj za popełnienie jednego błędu zostałem zbanowany przez admina Sandraa za to że popełniłem jeden błąd. Dając zabawe która zaproponował na czacie jeden z adminów mianowicie: mam talent z tematyka o wierszykach, no wiecie wiezien mowi wierszyk jesli nam sie spodoba to zostaje (chyba kazdy wie jak to dziala). Jako iż zabawa według mnie była nudna i wydaje mi sie że w odczuciu więzniow rownież. Zakonczyłem zabawe i stwierdziłem że na tę runde nie mam zadnego pomyslu i dałem boksa, zapominajac o tym ze dalem bezruch do odwolania. Wiezniowe zaczeli się bić nie ukrywam że troche spanikowałem. Ale czy banowanie mnie na ct za jeden błąd (bo tak stwierdziła sandra) jest słuszne? Również dzisiaj czyli dzien pózniej po wydarzeniu które przed chwilą opisałem doszło do nie błahej pomyłki ze strony Sandraa. Otóż na zabawie nie pamietam jak sie ta zabawa nazywala ale jeden wiezien mial bombe i zeby nie wybuchnac musial ja podac innemu wiezniowi. Nie ukrywam ta zabawa jest strasznie długa i nudna, nikt jej prawie nie lubi. Sandra po jakichś 8 minutach od rozpoczecia sie zabawy zginęła (zostało jakieś 7 osób) chyba sie zdenerwowała i slayneła 4 ct tak żeby zakonczyć zabawe. Dziwny zbieg okoliczności bo w obu sytuacjach dostrzegam podobieństwo, ja zakonczylem zabawe po minucie i zabiłem jednego wieznia a sandra zrobiła tak jak wyżej opisalem. Dla mnie jest to nie dopuszczalne tymbardziej ze strony admina żeby emocje ze swiata realnego przekladac na ten wirtualny bo pewnie z tego powodu ja zakonczyla (kto normalny by sie wkurzał o durna zabawe) Moim zdaniem reszta administracji powinna rozpatrzeć tę sprawę i nie dawać Sandraa ulg z tego powodu że jest płci pięknej ;p Co na cs i wszystkich grac widać bardzo mocno jak dziewczyny sa uprzywilejowane. Abym dostał ub na ct przez sandre mam za zadanie poprowadzić 5 rund z rzędu bez buntu w czym nie widze żadnego sensu po 1. Wiadomo że inni będą sie wtedy buntować bo tacy sa juz ludzie 2. Jak już mówiłem wiekszosć godzin spedziłem w ct i jestem pewny że bez problemu nie raz poprowadziłem 5 rund bez buntu.

IP/SID:e

Data i czas zdarzenia:02.01.2019 oraz 03.01.2019

Dowody(ss/demko):Moj ban na CT. Zakonczenie zabawy przez sandre: jail_xmf godzina około 18

https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/

No to tak co do twojego bana na ct:

Była zabawa mam talent (czy coś takiego) brało w niej udział już kilka osób i chyba nawet 1 osobę zabiłeś i nagle zakończyłeś zabawę. Następnie włączyłeś walkę i nie ogarniałeś co się dzieje. Dostałeś bana na ct z 6 razy ci tłumaczyłam dokładnie za co. Powiedziałam abyś zgłosił się dziś do mnie na sprawdzenie i jeżeli ogarniesz do 5 rund to dostaniesz ub. Ty natomiast zamiast normalnie jak człowiek powiedzieć ze chcesz do ct kłóciłeś się o bana ...

Druga sytuacja z zabawą Tykająca bomba

Zacznijmy od tego, że do końca rundy żyłam ( nie wymyślaj że niby padłam i dlatego zakończyłam zabawę ). Zabawa trwała już dość długo, gracze obecni na serwerze już się nudzili czekając aż zabawa dobiegnie końca i każdy już narzekał. Wraz z obecnymi wtedy adminami stwierdziliśmy, że czas już zakończyć zabawę aby ludzie mogli zagrać jeszcze choć jednać rundę na tej mapie. Nikt nie miał z tym problemu wręcz przeciwnie.

Tyle z mojej strony :D

Edit

Aby dostać ub prosisz admina aby dal Cię do ct jeżeli ogarniasz dostajesz ub na ct proste...

Co ma zabawa która trwa minutę gdzie nikt nie narzeka ( Twierdzisz że tylko Ty uwazales zabawę za nudna)  do zabawy która trwa 10 minut i każdy ma już dość?

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/#findComment-262757

Nie zakończyłem nagle zabawy, tylko stwierdziłem tak samo jak ty że zabawa jest zbyt nudna i nikomu sie nie bedzie chciało tyle czekać.. Nie ogarniałem co się dzieje? Co miałem ogarniać po daniu boksu w klatce terrarium i patrzeniu jak 15 osob sie naparza. Dla mnie to bylo smieszne ale nie ukrywam jak napisałem wyżej że troche spanikowałem słysząc od kogoś ze coś zrobiłem źle. Poprostu nie rozumiem twojej metody sprawdzania. Skoro dłuższy czas przebywałem w ct i w miare ogarniam to co miałyby zmienić te 5 rund? Normalnie jak człowiek. Wydaje mi się że jak mam bana na ct to nie moge do niego w żaden sposób przejśc tylko odczekać bana.

Oooo właśnie tykająca bomba. Rozumiem gracze się nudzili bo zgineli ale to nie oznacza że możesz tak o skonczyc zabawe. Kazdy z nas marnował czas na tak durna zabawe nie tylko ci co umarli, myslisz ze az tak bardzo zalezalo im na tej jednej rundzie? Na ktorej były same bunty? Weź przestań, szkoda tylko że nie spytalas sie nikogo z zyjacych o zdanie bo chyba oni w tym wypadku sa najwazniejsi. Najlepiej usunac zabawe

Nie chce mi sie juz wiecej pisac chce tylko normalnie pograc i nie robic sobie z nikim spiny bo do niedawna ten serwer był fajna odskocznia od swiata rzeczywistego a teraz stanie sie przygnebiajcym miejscem. Jeszcze jedno wczoraj jak wbilem do ct wieczorem wyrzucilas mnie i powiedzialas ze jutro bede mogl normalnie wbic. Wiec troche nie rozumiem dlaczego nadal mam bana.

A sprawdzanie mnie w taki sposób jaki podalas uwazam za strasznie glupi 

https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/#findComment-262759

No to może i ja się wypowiem ponieważ byłem w tym czasie na serwerze.1 sprawa to tak jeśli chodzi o bana na ct to dostałeś go ponieważ dając głupią zabawę zakończyłeś ją po tym jak zabiłeś 2 osoby mogłeś naprawić ten błąd ożywiając graczy których zabiłeś lub poprosić admina bo trochę to jest faworka gdy jednych zabijasz a potem kończysz zabawę.2 sprawa na jakoś 15 osób dałeś boxa zapominając o tym że jest bezruch do odwołania dodam jeszcze tylko iż twoje prowadzenie było niekreatywne spoko wydałeś polecenia w celi potem do terarium poszliśmy głupia zabawa zakonczona po 15 sec i box.Jeszcze nawet nie przyznałeś się do błędu tylko próbowałeś uwzględnić swoją rację spamując na czacie i mowiąc przez mikro.

3.Jeśli chodzi o sytuację gdy była zabawa tyjakąca bomba po 15 lub 20 min gry na małej mapie gdzie łatwo było komuś oddać bombe to gracze mieli łatwo i jak zostało 7 osób sandra się pytała czy kończymy bo ile to może trwac jedna głupia zabawa myślisz że fajnie się czeka 20 min aż się skończy zabawa jak dla mnie to powienien zostać wprowadzony czas np 5 min czy lub mniej żeby nie dochodziło do takich sytuacji.

Godzinę temu, mahmahalmahahgandji napisał:

Moim zdaniem reszta administracji powinna rozpatrzeć tę sprawę i nie dawać Sandraa ulg z tego powodu że jest płci pięknej ;p Co na cs i wszystkich grac widać bardzo mocno jak dziewczyny sa uprzywilejowane

A i jeszcze dodam to co napisałeś jest śmieszne jeśli twoim zdaniem dziewczyny są uprzywilejowane tyle z mojej strony :D

Edytowane przez Bulaa23
https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/#findComment-262765

Mordo, zabawa nie trwała 20min. Trwała około 10 min  i zostało już tylko 7 osob wiec zabawa zakonczyla by sie lada moment. Zauważ ze osoby ktore wtedy prowadzilem również chciały abym zakonczyl zabawe tak samo ludzie z ktorymi bylem w ct.

https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/#findComment-262828

Dobra, zaczniemy od bana na CT. 

@mahmahalmahahgandji Oczywiście ban słuszny, nie miałeś prawa zakończyć zabawy tak o, gdzie wcześniej wyeliminowałeś więźniów, albo organizujesz zabawę dla wszystkich albo w ogóle, oczywiście wyjątkiem są zabawy w których nie wszyscy mogą brać udziału, np. zabawy z użyciem mikrofonu, tutaj wyjątek i dla drugiej połowy tych nie posiadających mike'a możesz dać np. Mam Talent + wysłuchaj co do Ciebie mówią Administratorzy i się z nimi nie wykłócaj, trochę pokory i sprawa by się inaczej potoczyła, ale Ty wolałeś stać przy swoim. 

Przejdźmy do metod sprawdzania, więc tak @Sandra grasz już tu trochę i z pewnością wiesz, że nawet najlepsi strzelcy serwera mają ciężko z ogarnięciem takiego chaosu jaki następuje po wydaniu pierwszych poleceń, powiedz mi jak ktoś na sprawdzeniu ma sobie poradzić, ogarnąć 5 rund przy 25 więźniach gdzie nawet przy 10 nie jest łatwo xD Pewnie gdyby zaczął "fragować" to dostałby kolejnego bana za brak karniaków, no zabawne, sprawdzanie przy banie nie polega na tym czy potrafisz strzelać i przeżyć rundę, tylko na wydawanych poleceniach, skoro dostaje bana za nieregulaminowe polecenia i pomyłki to chyba logiczne, że musi naprawić swoją wiedzę, tak czy nie? No właśnie, więc tutaj zwracam się do wszystkich Adminów jeżeli już kogoś sprawdzacie, pomyślcie czasem jak to wygląda, czy ma to sens i róbcie to tak jak należy. 

No to teraz przechodzimy do zgładzeniu strażników na zabawie, więc tak, @Sandra nie miałaś prawa tego robić, nieważne ile trwała już runda, zabawa została wylosowana to ma się zakończyć tak jak należy, jeżeli sądzicie, że zabawa jest zbędna i tylko irytuję to macie dział od propozycji, ale od siebie dodam, że zabawa zostanie usunięta, więc na przyszłość myślcie co robicie.

https://1shot2kill.pl/topic/35036-sandra/#findComment-262876

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...