Jump to content

Recommended Posts

Siema. Na pewno większość graczy 201 wnerwiają już obecne ultimate soundsy (czyt. komunikaty głosowe po zdobyciu odpowiedniego killstreaka, po skosowaniu kogoś, po zgonie itp.), więc wpisują komendę która to wyłącza. Może by tak wrócić do korzeni (chodzi o tą sieć, nie wiem jak to było z serwerem wcześniej), czyli do roku 2016 gdzie owe ultimate soundsy były po angielsku? Tamte ultimate soundsy były moim zdaniem sto razy lepsze i na pewno mniej wnerwiające, do tego nie kończyły się na 15 killach i po osiągnięciu maksymalnego ks'a po każdych kilku fragach ostatni sound się zapętlał(wiadomo chyba o co mi się rozchodzi). Gracze może by nie wyłączali tego w cholerę i może by ich to w swój sposób napędzało. Teraz gdy się słyszy sound po skosowaniu kogoś kilka razy z rzędu to ma się ochotę wywalić komputer przez okno.. Na pewno gdzieś macie ten plugin, więc myślę, że by to było dobrą opcją do wprowadzenia przy następnym resecie i raczej nie kłopotliwą.. Zapraszam do wypowiedzi innych graczy.

Jak by ktoś nie miał styczności z angielskimi soundsami to podaje linki:

Wyżej są dźwięki początku mapy, kosowania itd + kilka ks'ow.

Jestem pewny, że to niżej było na serwerze 2 lata temu:

;)

Edited by Guest
https://1shot2kill.pl/topic/34294-ultimate-sounds/

I tutaj Trzeci trafił idealnie trafił z propozycją która też powinna znaleźć się na świąteczny reset. Widać po wypowiedzi że gracz który dużo spędza czasu na serwie katuje uszy owym Ultimate sound. Dużo graczy pyta jak to wyłączyć bo jest denerwujące i sam to na dzień dobry wyłączam raz że teksty są denne a dwa no kurwa (za przeproszeniem ) za dużo przekleństwa tam jest i wtedy jak mamy dbać o kulturę jak z automatu leci " pi****l się " a dzieciaków dużo na serwie bywa co nie powinny tego słyszeć.  

Edited by Janusz z 201
https://1shot2kill.pl/topic/34294-ultimate-sounds/#findComment-257630

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...