Aris Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Twój nick: Senbonzakura Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @o.- Opis sytuacji: Admin jest nieokrzesany, wulgarny, napastliwy. Dzisiaj byłem naprawdę oazą spokoju, którą zepsuł mi ten admin. Pierwsze co, to jest wulgarne odnoszenie się przez mikrofon z zepsutego bębna od pralki - ja rozumiem jak się zginie jakieś "ku*wa" czy też składanka z JPRDL etc. ale ten to przebija wszystko. Jak gracz mu podwędzi kill'a (autentyczna sytuacja) to mówi "Kurwa... Chuju". Bezbecja over 9k. ku**y na say'u, na prawo i lewo. Nie reaguje co się piszę do niego na u@. Nie reaguje na say'a jak gracze piszą. Nie reaguje, jak się mu tłumaczy przez mikrofon. Jeszcze bezczel pisze "u@ masz?" gdzie chwile wcześniej napisałem na u@ "Widzisz co pisze, kurwa? Czy kretem jesteś?". Oczywiście chyba znowu nie widział, skupiony na grze, że na admina czasu nie starcza. Po wyjaśnieniu sprawy, że gościu krzyczy po dead'zie "Kurwo jebana, żeby Ci matka na raka zdechła" i mówią mu to również inni następuje sytuacja "u@ masz?". Zezłościłem się i mu powiedziałem, że mnie kolokwialnie WKURWIA i żeby czytał u@. Kick momentalny. Wracam i cyk banicja na 10h za obraze. Nie mówię, że tego nie zrobiłem, ale grając ponad godzine na serwerze myślałem, że mam zwidy. Jak powiedziałem, że admin ma dawać przykład, to mnie wyśmiał. Cudowny admin. Proszę o przejrzenie logów z say'a i u@ od godziny 2:30 do teraz (3:25 chyba ban nastąpił). Wystarczający materiał na degradację. Najlepiej bez możliwości powrotu, ale ja tylko składam także propozycję - żeby nie było, że ja decyduję o Tym degradzie czy nie. IP/ID gracza: - Data i czas zdarzenia: 2:30 - 3:30 Dowód (ss/demko): DEMKO 1 (poprzednia mapa) Demko 2 (Demko 2 od początku do jakiejś 2-3 minuty, potem ban.) waave , aluFART , ChmielxDD i 2 innych 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33686-we%C5%BAcie-to-zdegradujcie-bo-r%C4%99ce-opadaj%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Cytat Domniemanie niewinności – zasada, według której każda osoba jest niewinna wobec przedstawianych jej zarzutów, dopóki wina nie zostanie jej udowodniona. 1. W logach czatu w sumie nie ma nic aż tak wulgarnego abym miał tego admina degradować dodatkowo patrząc na to, że była to godzina 2/3 więc na wszelkie przekleństwa raczej w tych godzinach patrzymy przychylniejszym okiem, bo dzieciaszki o tej godzinie raczej śpią, a nie siedzą i grają. 2. Demka które podałeś nie posiadają dźwięku z czatu głosowego więc działa nam tu zasada podana wyżej. 3. Przez to, że nie ma dźwięku z czatu głosowego wydaje się, że nie mam pełnej sytuacji na serwerze względem tego co pisał -o Przykro mi, ale nie dałeś żadnych dowodów obciążających tego admina prócz własnych słów. doNPatrizio. , Frizuu , aluFART i 3 innych 2 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33686-we%C5%BAcie-to-zdegradujcie-bo-r%C4%99ce-opadaj%C4%85/#findComment-253029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33686-we%C5%BAcie-to-zdegradujcie-bo-r%C4%99ce-opadaj%C4%85/#findComment-253031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi