Gość Shōto Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nick:Poli Imię:Kacper Wiek:19 wiosen ( tuż tuż magiczna 20) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:od 5 do 7/8h Opisz siebie:Jestem osobą, sympatyczną miłą staram się pomóc każdemu jak ma tylko problem. Nie będę oszukiwał jestem też strasznie zawziętym, upartym człowiekiem, który lubi dyskutować. Typ człowieka, który zawsze wysłucha ludzi. Mówią mi, że jestem osobą otwartą i na każdy problem zawsze znajdę jakieś rozwiązanie. Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego akurat ja? W sumie idę myślą, że chciałbym w jakimś malutkim stopniu odciążyć obowiązkami Adasiowi lub w małym stopniu pomóc wyższej administracji. Chciałbym również spróbować na nowej randze sił, bo samemu sobie bym udowodnił, że mogę sobie dać radę. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:Aktualnie to sam nie wiem co bym chciał wprowadzić jakbym uzyskał szansę jako moderator, ale myślę z czasem by wpadły jakieś pomysły. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):Bardzo dawno temu na pewnym forum, które już nie istnieje [*] dostałem szanse jako moderator głównym mym obowiązkiem było obserwowanie działu takiego jak „Zareklamuj serwer". Oczywiście też sprawdzanie multikont,zamykanie tematów itp. Myśle że na tamten moment dobrze sprawowałem się jako moderator. Mam nadzieje że tutaj nie będzie narzekań na moją prace. Kontakt: Steam/ PW na forum Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32668-moderator-poli/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32668-moderator-poli/#findComment-246952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi