Aris Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Nick: SenbonzakuraImię: AdamWiek: Już 20. :>Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Prawda jest taka, że na forum poświęcam większą ilość doby. Jestem aktywny cały czas - chyba, że pracuje, więc wtedy znikam i pojawiam się co 1h, w zależności od nawału roboty - to akurat widać. Opisz siebie: Chyba najważniejsze: Wredny Sku***syn, zły, najgorszy pod każdym względem. Jednak Ci co mnie poznali lub chcieli poznać wiedzą też, że mam trochę serca - aż nadto w niektórych momentach. Na zmianę śmieszny, wkurzający, irytujący, miły, spokojny (rzadko kiedy, ale da się zrobić). Otwarty na nowe rzeczy i osoby. Po prostu trzeba mnie zrozumieć, żeby umieć współpracować, co nie każdemu się udaję.Dlaczego akurat Ty?: Wolność, pokój. Tak naprawdę moje szanse w kierunku moderatora są w małym procencie, ale postaram się coś naskrobać. Obowiązki dodają poczucia odpowiedzialności - w zależności JAKIE. Może nie zdążyłem się pokazać ze swojej najlepszej strony, ale nie udaję nikogo i chcę w jakiś sposób pomóc, jak w przypadku UBT. Myślę, że tam robiłem tyle co mogę, a tutaj mógłbym przypomnieć sobie "z czym to się jadło". Chęć pomocy jest oklepanym argumentem, bo to powinno być w zamyśle samego złożenia podania. Chciałbym pokazać w jakimś stopniu, że nie jestem taki zły i zostanę taki, jaki jestem. Czy jako szarak na początku, potem admin 401, potem zaś UBT pomagałem i dalej będę pomagał w czym tylko umiem i mam pojęcie. Jak trzeba to umiem przytrzymać przysłowiowe "za twarz" i zachować zimną krew. Żadnych ulg. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: To tak... Na pewno zacząłbym od małej aktualizacji i poprawek językowych regulaminu forum. Jakieś sugestie małych poprawek stylistycznych co do forum, a także porządek w bardzo obleganych działach - czy też tych zapomnianych, gdzie trzeba ogarnąć mały "bajzel".Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Pełniłem, nieraz. Ostatni przypadek to Spark, który rozpadł się na początku tamtego roku z powodu polityki prowadzonej przez Wojola (jak ktoś kojarzy) oraz panującej tam atmosfery. Także po nim zasiadałem w moderacji na TA za poleceniem byłego (jednego z trzech) Właścicieli Sparka, jak i Lidera UBT (tam BL). Nie jest to ciężka robota, ale najprawdopodobniej będę musiał sobie przypomnieć, jak wyżej napisałem, z czym to się je.Kontakt: Facebook, TS3, Telefon, Steam. PS. Podanie praktycznie skopiowane z poprzedniego. Został zmieniony tylko wiek, gdyż przybył tej kolejny rok życia i w sekcji "Co chcesz wprowadzić na forum". Wyczerpałem w poprzednim podaniu "temat" więc bezsensem jest pisanie tego samego tylko w zmienionej formie. Adaa. , M4A1 , Maciej. i 9 innych 7 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32652-moderator-senbonzakura-v2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32652-moderator-senbonzakura-v2/#findComment-246951 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi