Prosiaczek Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Twój nick:Prosiaczek Nick gracza/admina:Admin Sandra i gracz Polski Belg Opis sytuacji:Zacznę od początku gdy wszedłem na serwer od razu gracz napisał Prosiaczek wchodzi to wydało mi się podejrzane no dobra zaczęła się runda wydał polecenia w celi xD jako prowadzący kazał iść do terrarium wiec poszliśmy.Nagle Polski Belg mówi do xD wiesz co robimy już mi coś śmierdziało bo domyślałem się co będzie. Kazał nam ustawić się pod tylną ścianą w terrarium. Ustawiliśmy się po czym tak nagle było Prosiaczek wystąp,no to wystąpiłem ruszałem się na boki i mówiłem przez micro którego prawdopodobnie wgl nie było mieliśmy pokazać swój talent ja nie miałem możliwości pokazania bo zostałem od razu zabity.PO czym Polski belg powiedział że "nie ważne co bym pokazał i tak by zginął nawet jak by 1000 pompek zrobił" "ON nigdy nie dostanie ode mnie życzenia" (ADMIN-CISZA) Napisałem do Admina (Sandry) Że był FK nawet to sama widziała i to zignorowała (żyła nie była afk) słyszała i widziała wiec powinna go zbanować na CT ale tego nie miała zamiaru zrobić i pisząc ja na u@ że fk to ona na y@ Za co FK a dobrze wiedziała jaka sytuacja była.Zignorowała łamanie regulaminu przez gracza i sama nie dopełniła swoich obowiązków jako (ADMIN) Chciałem to inaczej załatwić wiec pisałem na u@ sandra wejdz na ts3 bo nie chce robić tego co by tobie się nie spodobało (Mowa o tej skardze) Po czym dostałęm takiego bana. A co do tego bana to było nadużycie admin bans ponieważ ja nie groziłem ani nie prowokowałem chciałem uniknąć pisania skargi i pogadać z sandra na ts3 żeby go zbanowała na CT ale jak widzę nie obejdzie się bez napisania skargi kolejnej Na admina Sandre. Prosiaczek died (GRACZ) Prosiaczek : to wejdziesz czy nie [CSXGuard] Currently not recording. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Sandraa [AMXBans] You can complain about your ban @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Reason: 'Prowokoacja/grozba' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1011882409' [AMXBans] Your IP: '31.183.184.79' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Prosiaczek' got banned for '1 hour'. Reason: 'Prowokoacja/grozba' Admin: Sandraa Time Left: 0:30 [A.C.A.B] [SVIP] Polski Belg! : timeleft Wpisz /sklepsms aby kupic VIPA! "mp_timelimit" changed to "0" [A.C.A.B] [SVIP] Sandraa : zpozdrowieniami od opiekuna Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED IP/SID: Data i czas zdarzenia:4.11.2018r czas po 21 minucie się zaczęło i jak zwykle na HLTV nie słychać głosu chyba że wy będziecie słyszeli to dobrze bo wtedy na pewno poniosą konsekwencje. Nie moja wina że wasze HLTV nie nagrywa głosu. Dowody(ss/demko):HLTV-1811041328-jail_cappy_v2 Mam nadzieje że zrobicie z nimi porządek bo to nie pierwsza taka sytuacja na tym serwerze jeszcze chce dodać to że raz zrobiłem tak że wyszedłem z serwera po czym od razu wszedłem na innym nicku i słyszałem ze strony Admina sandy obelgi na mnie i przekazywała graczą że Prosiaczek jest taki i siaki. Jedynym adminem który tak robi jest ona bo resztę adminów do tej pory na to nie złapałem żeby mnie obrażali i upokarzali na serwerze za plecami. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Prosiaczek Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32615-skarga-na-admina-i-gracza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 To ja zacznę od tego"fk": Prowadzący rozpoczął zabawę w mam talent. Po tym jak zostałeś zabity i napisałeś na u@ ze niby fk ( oczywiście zamiast wyjaśnić pierw spamiles fk fk fk ...) zapytalam się czemu cie zabili (nie zignorowalam tego) i z tego co powiedzieli gracze po stronie ct: miałeś pokazać talent, a ty skakales i biegles po klatce terarium. Uznali ze to jest twój talent, nie podobalo im się to cie zabili proste... Druga sprawa: Później pisałeś mi na u@ żebym wbiłam na tsa zignorowałam to i nagle napisałeś " Sandra jeśli nie wejdziesz to wiesz ze zrobię coś co ci się nie spodoba" po tych o to słowach właśnie dostałeś bana:) Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32615-skarga-na-admina-i-gracza/#findComment-245954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosiaczek Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 zostawię to bez komentarza niech opiekunowie zrobią z tobą wreszcie porządek bo nie nadajesz się na admina. A tak ogólnie to Admin Sandra słyszała jak Polski Belg wypowiedział słowa "nie ważne co bym pokazał i tak by zginął nawet jak by 1000 pompek zrobił" "ON nigdy nie dostanie ode mnie życzenia" (ADMIN-CISZA) wiec uznaje to za podstawę do degradacji ponieważ działa na niekorzyść serwera.Słyszała to i to olała bo ma po prostu to w du**e że mnie zabił bo mnie nie cierpi za to że np bardziej ogarniam JB on niej i wypisuje jej często na u@ bo za przeproszeniem jak ona jest sama jako admin gó**o robi + jak nie ma chętnych do CT to szuka na siłę i spamuje na y@ kto do CT albo przez admin voise żeby sama nie wchodzić a ma taki obowiązek to za co ona ma admina? Za ładne oczka chyba... Widzę że Admin Light też jest tutaj i zareagował na post o którym nie ma pojęcia i właśnie co do admina Light jest on następnym adminem co nie wie co to kultura i szacunek. Też nie wiem za co on dostał admina chyba za to że napisali że na tak a opiekun nie zwrócił uwagi jaki był przed dostaniem upoważnień admina/strażnika. Nie ma sensu żebym pisał co robił ale jeśli malina i pff by wiedzieli jak się zachowywał skandalicznie jak był jeszcze graczem w życiu by nie dostał /strażnika/admina A chodzi mi tu o kulturę osobistą,obrażanie graczy i nawet kiedyś były z jego strony FK bo ktoś coś tam się sapał do niego na sey to zamiast skargę napisać na forum wolał go cały czas zabijać. Dobra opiekunowie sami zdecydujecie czy zrobicie coś z tą sprawą czy nie. Wiedzcie jedno na tej skardze się nie skończy teraz wszystko będę pisał i o każdym bez żadnych wyjątków. Tak jak np admini np dają sobie jakieś przywileje np opiszę jedną dzisiejszą sytułacje był 1 admin w CT I gracz Sandra była po stronie TT admin prowadził kazał iść po markerze i było kto nie idzie ten ginie . Po drugiej stronie zlagował się gracz chwlowo a co ADMIN sandra zrobiła podeszła i go uderzyła a admin powiedział tylko zostaw go idz no to ładnie bo jak by jakiś zwykły gracz tak zrobił to od razu został by zabity za próbę buntu... Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32615-skarga-na-admina-i-gracza/#findComment-245960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajesz Malina Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Zacznijmy od tego, że gracz który Cie "obrażał" został zbanowany przez Sandrę. Masz tu linka do bana. http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans_new/ban_list.php?bid=34657 Co do sytuacji z FK, była zabawa mam talent, skakałeś jak głupi przez 20sec w terrarium, po czym zostałeś zabity. Proste. Reakcja sandry była prawidłowa, zapytała się za co zrobił na Tobie FK. Ty zamiast odpisać na u@ jak przystało, zacząłeś spamować o bana dla Belga. Dowód niżej. https://imgur.com/a/7KE5s7D Teraz wyrażę się jasno, jeżeli jeszcze raz, zaczniesz spamować na u@ że ktoś zrobił na Tobie FK, a Twoje zachowanie będzie takie same jak na ss wyżej, to obiecuję Ci że polecisz z banem, bo tracisz czas admina. Na u@ wyrażaj się jasno, i czytelnie. Ktoś zrobił na Tobie FK, opisuj dokładnie co się stało, a nie spamujesz jak głupi, bo nie pomagasz. Jeżeli ktoś ma problem do bana, to konsekwencję biorę na siebie, bo ja pozwoliłem adminowi zbanować. Skarga na admina nie słuszna, gracz został już ukarany wcześniej... Polski Belg! , H3DZIK , Prosiaczek i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32615-skarga-na-admina-i-gracza/#findComment-245970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajesz Malina Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/32615-skarga-na-admina-i-gracza/#findComment-245971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi